Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Момичета, някой май беше споменавал преди време, за наемане на помещение за празнуване на РД? Имате ли идея къде и какво...? Ако някой помни Simple Smile
В Дом на културата съм наемала помещение на Dance station, на 4 етаж беше.

# 691
Къде продават  готови надписани водоустойчиви етикети  за бурканчета за подправки?
Или копирен ценрър в ценръра, където могат да ми разпечатат на такава  впдпустойчива хартия/фолио такива етикети  по мой дизайн, ако си направя готов файл?

# 692
Момичета, да сте мяркали някъде по пазари и сергии вишни? Трябват ми 10-15кг. Пробвах първо с борсата в Първенец, но за съжаление няма. Или поне не в момента...
Ако има някой или познавате някой,който продава, бих се възползвала Simple Smile
Бързаш. Още не е започнала беритбата на вишни.

# 693
И аз мисля, че още е рано за вишни.

# 694
Вишни продаваше един дядо пред Лидл на Пещерско шосе на 4 лв.

# 695
  • Пловдив
За наемане на помещение за РД - в кино Лъки Синема (или някъде до него) се намират Лъки кидс. Имат страница във фейсбук, от тях е само помещението. Не съм ги ползвала.

# 696
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! А бе едни баби ме наплашиха, че вече "преминавали" и нямало да има повече....Пък аз имам вишна в двора и я бера по това време горе долу, но тази година няма плод, виками си моята сигурно е някаква късна Joy

# 697
  • Plovdiv
Дами, знам, че е има други теми в здравни специалисти, но много моля, ако някой има телефон на д-р Йоана Тачева - АГ Пълмед, да ми го предостави. Изгубила съм и визитката, а трябва да си проверя едни резултати. Благодаря на всички отзовали се!

# 698
  • Plovdiv
За детски рожден ден сме наемали и в момента даже се запазили в "Мозайка"

# 699
  • plovdiv
На ЕОН нямам говор на всички канали.Само при мен ли е проблема?

# 700
  • Пловдив
И аз мисля, че още е рано за вишни.

В грешка сте започна...Вече имам една доза сок,но пък аз имам и дърво.

# 701
Алис99, д-р Али Ахмед в Алдентал. Ако желаеш, можеш на ЛС да ми пишеш, за да обясня защо го препоръчвам, за да не спамя тук.

цвети_ники_паци, обадете се на 032607300 и помолете да Ви свържат с доктор Тачева.

# 702
Доста добра търговия върви пред този Лидъл.🙂 Различни видове череши видях там наскоро (не при дядото), май имаше и вишни.

# 703
  • Plovdiv
цвети_ники_паци, обадете се на 032607300 и помолете да Ви свържат с доктор Тачева.
[/quote]
Опитах и това, но за съжаление ми казаха, че не могат да направят връзка и нямат мобилния и телефон, трябвало да отида на място, а наистина тази седмица ми е абсолютно невъзможно.

# 704
Доста добра търговия върви пред този Лидъл.🙂 Различни видове череши видях там наскоро (не при дядото), май имаше и вишни.
Там има един мъж на около 50г, само череши продаваше онзи ден, вярно по 7 лв, но разкошни бяха. Нищо общо с тези по 4-5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт