Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Виждали ли сте такива кутии за прах за пране във физически магазин?

# 706
Аз съм виждала в Айко. Но в Пловдив във физически магазин - не.

# 707
В Пепко мисля, че съм виждала такава преди.

# 708
Джъмбо... преди време обаче...

# 709
И в Лидл имаше подобни, скоро беше, но не мога да се сетя кога. Но там трябва да се чака пак да ги пуснат, няма ги постоянно.

# 710
Момичета, ако успеете да отговорите бързо, ще съм много благодарна, че искам да отскоча в обедната, та на пазара на Гребната има ли слънчогледи в цветарските павелиончета  и на каква цена са?

# 711
Момичета помагайте. Синът реши, че иска да кандидаства в ПУ. От 19 юни ще е на курс по физическо, а на 27 и 28 юни има изпит. Никога е съм била в Пловдив, идея си нямам от града, от места за настаняване, храна и т.н. Но сега ми е спешно за този период място за нощувки , хем да е по-бюджетно, хем да е около Спортната зала на ПУ на бул. " България" 236, по възможност с място за паркиране или някакъв паркинг. Пълен хаос е в главата ми, всякаква информация ще ми е полезна.

# 712
Плаза хотел е отсреща зад Алати. Паркирането в този район не е проблем. Виж изхранването ще трябва да е по-навътре в града/квартала.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 13:20 от Silver Blade

# 713
  • Пловдив
polia72, питайте дали ПУ не предлагат нощувки в общежитията. Там стаите не се запазват през лятото и всяка година се кандидатства наново за общежитие, та може и да имат тази възможност, ако имат вече освободени стаи.
Със сигурност това ще е най-бюджетното, а и са до залата. 

# 714
Кофите за прах за пране съм купувала и от Лидл, и от Кауфланд. Много са ми удобни на мен лично, но не винаги ги има. Пускат ги периодично, трябва да следите.

# 715
С какъв капацитет са тези кофи?

Polia, разгледайте и сайтът airbnb, за толкова нощувки би излязло много по-евтино от хотел.

# 716
Здравейте. Ще трябва да залепя на куфара някакъв стикер, за да може дъщеря ми да си го разпознава на летището. Дайте идея откъде да взема такова нещо? Ако някой има някаква друга идея, моля да сподели как да процедираме?

# 717
  • Plovdiv
Здравейте. Ще трябва да залепя на куфара някакъв стикер, за да може дъщеря ми да си го разпознава на летището. Дайте идея откъде да взема такова нещо? Ако някой има някаква друга идея, моля да сподели как да процедираме?
Продават едни етикетчете кожети, които се слагат на дръжката на куфара. Има ги в магазините за чанти, мисля и в Джъмбо и в Пепко. Аз бих ви посъветвала просто да вържете някаква цветна лентичка на дръжката на куфара ефектът е същият. Последен вариант е да като си свали куфара от лентата на летището да си прочете етикета, който е сложен от авиокомоанията дали е с нейното име.

# 718
  • Пловдив
Стикер е най-лесно. Ако е от подходящ материал за залепяне,  но първо се сетих за етикет за багаж, нещо такова: https://www.sinsay.com/bg/bg//5590k-mlc?utm_campaign=product_sha … ource=app_sharing. Подобни съм виждала в магазин за чанти, в ССС...

# 719
  • Пловдив

Всякаква лепенка става. Едно време, когато пътувахме от училище и куфарите на всички ни бяха произведени от Чайка - Пловдив, си лепехме едни ситкерчета със смърфове и кой каквото намери като лепенка. Става и с панделка, усукана около някоя от дръжките.
Иначе етикетът за багаж си е задължителен. Нашия го ползвам вече над 20 години, дадоха го от една авиокомпания. Жълтичък, вижда се отдалече.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 14:41 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт