Объркана съм

• 12 724
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
Ние също живеем заедно с ММ от както сме на по 20 години, родени сме в една и съща година, от вече 22 години. Никога не съм си мислила, че съм пропуснала някакви забавления, защото сме се забавлявали заедно. Не съм имала и желания за други мъже. Ако истински обичаш един човек, не мисля че са от значение възрастта или евентуалните пропуснати възможности за нещо. Ако обаче не го обичаш, тогава трябва да си честна поне пред себе си, че ще си с него поради някакви други съображения. Другите съображения, обаче, много често не издържат във времето, за съжаление.

Ако бях срещнал подходящата на 20-22 сигурно и аз щях да съм така. Имал съм ги всичките пропуснати неща на авторката, 5 пари не бих дал за тях пред тва да имам истинската любов и връзка още от тогава.
И вече аи стига с тва женски/ мъжки форум, сподели-то е по равно и във всяка тема едни и същи недоклатени кобри се хапят с едни и същи чи**джии- женомразци, даже и не го отварям вече. Така че спорете по- смислено тук, ако не друго

# 286
Връзката изобщо да започне, следва да е надскочила привличането.
Това трудно ще го обясниш на мъж, който гледа да отстреля максимално количество яребици. Полово обусловено е с две глави и един мозък.

# 287
Аз бих пуснала на младия Брат Пит.
Той на мен - едва ли. Може би трябва да му кажа колко много други ухажори имам и колко от тях биха мачкали чаршафите с мен - момичета, кажете, дали ще свърши работа? Joy

# 288
Аз пък никога не съм харесвала Брад Пит - ни като млад, ни сега, ни като актьор, ни на външен вид. Значи съм някакво изключение, така ли?

# 289
  • София
Ами, изключение - едни го харесват млад, други стар, трети изобщо не... Толкова за зора да се сложи общ знаменател Joy

# 290
Колкото хора, толкова и вкусове.

# 291
  • София
Момичетата, рутите математиката на господата в темата - НЕ МОЖЕ!
Всички искате, повтарям - всички hahaha

# 292
Очаквам и дежурния коментар - гроздето е кисело. Нали, не мога да съм с Брад Пит и затова не го харесвам.

# 293
Аз пък никога не съм харесвала Брад Пит - ни като млад, ни сега, ни като актьор, ни на външен вид. Значи съм някакво изключение, така ли?
Не си бе! Освен да сме две изключения... Hushed

# 294
Реално всяко привличане което се е случило пак се е случило по правилата, които описахме, единственото е, че вие или не искате да признаете, или изобщо не го осъзнавате.

# 295
Кои правила? Станаха много теории тук и в другата тема и вече се обърках. Моята липса на желание да се секся с Брад Пит какво означава?

# 296
Правилата на привличането. Някъде около сто пъти написах от какво се привличат мъжете и какво жените.

# 297
И ние 100 пъти ти казахме, че различните хора харесват различни неща.

# 298
На теб харесва ли ти мъжът да е беден и да няма желание да промени това. Тоест това да му е нещо като част от личността. И някоя познаваш ли да й харесва.

Или харесва ли ти мъжът да е тъп и да не желае да се подобри.

Щото аз това разбирам. Щом всеки сам си избира, може пък някой да не харесва алфа качества, а техните антиподи - като тъпота, мързел, бедност, грозота и т.н.

# 299
Аз не харесвам мързеливи и глупави мъже, но познавам жени, които от 100 г са с такива и не ги напускат. А и такива мъже ако са си хванали жени на тяхното ниво - таман им е.
И пак ще кажа нещо, което е обсъждано милион пъти - ако за мен едно нещо е грозно, за друга може да е красиво. Толкова ли е трудно да се схване?

Общи условия

Активация на акаунт