Объркана съм

• 12 688
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Футболеро, че защо си мислиш, че ги крия Joy

Тангра, говоря за основни сексуални инстинкти, не за физически или ролеви разлики.

Интелектуално сме равни. Физически не.

И физически сме равно(стойни). Това, че износването и захранването на потомство не се води "равно" на физическата сила от обществото, не го прави обективно по-нискостойностно. То обективно, всъщност е доста по-ценно - силата може да се замени, компенсира, заобиколи, но всичко, необходимо за възпроизвеждането, е фатално за съществуването на вида, ако изчезне.

Аз не разбрах, по темата, Лъвицата "объркана" ли е, или не е объркана. Иска ли да пробва различни инструменти в бъдеще, или ще се омъжва.

Аз не съм объркана... може би защото каквото съм искала да пробвам, съм го пробвала Wink В бъдеще сигурно също може да ми се прииска, но уважавам мъжа до мен и съм доволна от него, та едва ли ще се юрна Wink

# 376
Имах предвид, че при лека атлетика, бокс и други, не се състезават помежду си мъже и жени.
То и при шаха май е така, което е тъпо. Confounded

# 377
Имах предвид, че при лека атлетика, бокс и други, не се състезават помежду си мъже и жени.
То и при шаха май е така, което е тъпо. Confounded
Абе това е ясно, като става въпрос за физическа сила (макар и не точно абсолютно винаги, но да кажем в общия случай), ама тя Лъвицата имаше съвсем друго впредвид под равни в случая, тъй като реално ставаше дума за сексуално влечение към другия пол. Едно време нали се е смятало, че само мъжете искат секс, а жените не искат и се е приемало за ненормално, ако жена почувства въпросните мераци, които споменахме. И казваме, че сме равни в това отношение, че искаме секс също толкова, колкото и мъжете, и че както те могат да имат мераци към случайни жени на улицата, така и всяка от нас може да има мераци към случайни мъже във всеки един момент. Зависи от сексуалната ориентация, уточнявам, да не се обиди някой. В този слисъл твърдим, че сме равни.

# 378
  • София
Да, точно сексуалите желания визирах. А отностно физиката, за пореден път се бърка равност с еднаквост. Еднакви не сме. Все едно да сравниш компютър със струг. Това, че дейността на едното е по-фина обаче, не го прави по-малко полезно. Даже напротив.

# 379
За сексуалните желания е ясно, инак нямаше да я има тази тема. Joy

# 380
  • София
Следващия път като наливаме плоча ще пусна обява тук във форума, заплащането е добро, бетона се плаща на кубически метър или на квадратура според зависи, така че дискриминация няма да има. Предполагам ще има много желаещи?

А аз къде да пусна обява мъж да ми износи детето?

# 381
  • София
О, много обичам да го дърпам, кат дойде помпата викай Relaxed

# 382
  • София
Следващия път като наливаме плоча ще пусна обява тук във форума, заплащането е добро, бетона се плаща на кубически метър или на квадратура според зависи, така че дискриминация няма да има. Предполагам ще има много желаещи?

Значи, мъжете като казват, че основната и най-ценна функция на жената е да роди дете, се почва един хейт как това не било "крава за разплод", и как си позволява.
А като се дава аргумент от жените, как щели да "раждат", се ползва за аргумент срещу всичко възможно, нещо като универсален коз.
Ами раждайте, де, тогава що подскокоросвате авторката вместо да роди, да обикаля мишките.
Раждаемостта се срива в развитите държави, и България в т.ч. Ама не виждам всички жени да са се загрижили и да казват, "давайте да раждаме", ами само се вълнуват от парфюми, парцалки, и ... разнообразни мишки.
Затова си говорим, а иначе, като фурнаджийска лопата се сменя плочата, в зависимост от посоката на тезата. И в една и съща тема може да прочетеш напълно обратни аргументи, от съвсем същите хора. В зависимост от лунния цикъл и деня от седмицата.

Откакто престана да е съществено дали можеш да изтърколиш скала да си затвориш входа на пещерата мускулите престанаха да са приоритет при избора на партньор.
Мускулите не важат от сляпата не-представителна извадка като си вътре в градовете и си обгрижена от полицейски, пожарни, социални услуги, плащат ти се помощи и всякакви други социални грижи.
Съвременните западни държави са толкова социални, че абсолютно безплодни професии като психологията, социалните комуникации, джендър стъдис и каквото си помислиш могат да си плащат на водопроводчик и ел техник (докато ги има, щото все повече мъжете нямат стимул за това).
Затова изглежда на някои хора сякаш мускулите вече нямат значение, ама за да повдигнеш кангото, с което се разбива асфалта, мускул си требе.
Ако пратим 100 турбо модерни феминистки в джунглата, да си построят един нов и хубав свят, шансовете са, че след 30 дни няма да е оцеляла ни една. Не говорим за построяване, дори и на колиба от клони и листа.
Та, хайде да имаме малко респект, уважение и благодарност, към тези, построили цивилизацията, електричеството, водопровода, компютъра, телефона, интернета, фейсбука. (И да се съсредоточим в това, в което всеки е добър, едните с инженерната креативна мисъл, другите в раждането)

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 11:59 от Танграта

# 383
Обвини ни, че ползваме универсален контрааргумент както винаги... и пак, за пореден път, ни заби в джунглата. Като че ли ти пък можеш да оцелееш там 30 дни... Joy

Отново връщаме на същото - явно мъжете могат без нас, но ние не можем без тях... Изнесли цялата цивилизация абсолютно сами на гърба си, а ние сигурно само сме стояли отстрани и нищо не сме правили жените... Че трябва пък и да сме им благодарни, задето не са ни позволявали дори да ходим на училище... Joy

# 384
  • София
И да си призная, в такива теми, разговорите за равенство винаги ме натъжават малко. Ако не ме натъжаваха, щяха да ме разсмиват. Никога не съм мислила нито хората за равни, нито мъжете и жените за равни и слава Богу.
На мен, мъжете в моя свят и живот ми е безкрайно важно да са мъже, а на тях- безкрайно важно да съм жена и за нищо на света не желая да се разделям с женствеността си, или да влизам в генерални конфигурации, в които да водя подобни войни, или да се опитвам да нося панталоните на мъжа си.
А, ако случайно не ми стига мозък и се опитам- резултатът ми е ясен, вместо жена, носена на ръце, ще се превърна в противник в една война с предизвестен край- защото на тази плоскост се влиза в мъжкия свят, в който воюват мъже и най-вече имат нужда от тази война /по други причини- да произвеждат блага/ и една жена има две опции, за да успее- или да се лиши от женствеността си и да се трансформира в мъж - познавам такива, не бих цитирала, защото са публични личности, или да бъде победена, смачкана и изхвърлена на чакалите- по-посредствените или безинтересни същества от мъжки пол, които не са в състояние да се справят по подобен начин, не са в състояние да воюват, да произвеждат блага, налага им се да делят сметките с жена си и там вече да си говорим за равенство и братство може.

# 385
О, много обичам да го дърпам, кат дойде помпата викай Relaxed

Предполагам с 4 метрова греда, щото иначе мастарът се огъва и остава тумбак по средата. Говорим за декари настилки, не 2 квадрата под асмата

# 386
  • София
Сама ли трябва да върша всичко Wink

# 387
Сама ли трябва да върша всичко Wink

Можеш да си вземеш някоя колежка за помощник

# 388
  • София
Мога.
После форумно ще целуваш крака Mr. Green

# 389
  • София

Значи, мъжете като казват, че основната и най-ценна функция на жената е да роди дете, се почва един хейт как това не било "крава за разплод", и как си позволява.
А като се дава аргумент от жените, как щели да "раждат", се ползва за аргумент срещу всичко възможно, нещо като универсален коз.
Ами раждайте, де, тогава що подскокоросвате авторката вместо да роди, да обикаля мишките.
Раждаемостта се срива в развитите държави, и България в т.ч. Ама не виждам всички жени да са се загрижили и да казват, "давайте да раждаме", ами само се вълнуват от парфюми, парцалки, и ... разнообразни мишки.

Бях го написала и преди, ама ще повторя - раждането е функцията на жената, която на мъжа не само му е трудна, а напълно невъзможна. Жената има множество други ценни и полезни функции. Насреща мъжете се отчитат със сила, която обективно, не може да се сравнява с функция, която е нужна за оцеляването на вида. И докато силата не е константа (не всички мъже са равни) - има силни жени и слаби мъже - детеродната функция е абсолютна - или я има, или я няма при дадения пол.

Иначе повечето жени тук вече са родили, повечето други - имат намерение. Не видях някой да подкокоросва авторката да не ражда.

А цивилизацията са я построили шепа мъже (революционните постижения), не защото жените не са могли да изобретят тези неща, а защото мъжете не са можели да раждат - тоест, жените е трябвало да раждат, докато мъжете са си търсели други занимания. Иначе аз уважавам Тесла и Айнщайн, не уважавам Тангра форумния философ, който никаква цивилиазия не е създал, но се пъне повече от гореспоменатите, единствено защото споделя един полов орган с тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт