Набор 2003

• 77 582
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честита нова година! Да донесе много здраве, радост и късмет във всичко на наборчетата и на нас!

Моето момче си дойде на 21.12. и ще си е тук и следващата седмица. Все повече се радвам на ваканциите му и все повече не ми достигат. Миналата година през март се срещнахме, за тази ваканция той си има други планове, така че ще чакам месец май.

# 616
  • Чикаго / София
Честита Нова Година момичета! Да е здрава и късметлива за всички!

Моето голямо момиче си беше при нас за 2 седмици. Замина си вчера и вече усилено учи за изпити, че е в сесия. Много кратка беше тази ваканция, но пак ни стопли сърцата. Успех на наборите на предстоящите изпити!

# 617
  • гр.Варна
За много години! Да е здрава, щастлива и много успешна 2024.
И моят се прибра в София на 05.01 и от автогарата направо на лекция. Имат много проекти и практични задачи и все бърза.
Ще се видим най вероятно в края на месеца, поне това са му плановете, но само ако успее със всички задачи. Отново опустя апартамента, ама пък е подредено:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 618
  • столицата
А аз закарах рана-рано днес моето на летището. Мина бързо, бяха в самолета  навреме и от един час чакат да излетят. Току-що излетяха самолети за 6ч и 6.10ч. Дано и техният излети скоро, че язък за ранното ставане. Но най-важно е да кацнат нормално. Тя днес няма лекции и не бърза , но е неприятно да стоиш над час в самолета.

# 619
Честита Нова Година! Да е здрава и спокойна за всички! Десет дни и аз се радвах на пълна къща. Сесията започва от другата седмица. Успех на наборите!

# 620
Влизам да споделя добрата новина - "Отпадат таксите за обучение на студентите от държавната поръчка"
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16935670
"Отпадането на таксите ще се случи от втория семестър на академичната 2023/2024 година."

Да се отчета - наборът приключи успешно зимната изпитна сесия.
Успех на всички студенти с предстоящи изпити!

# 621
И моята девойка днес си взе последния изпит за зимната сесия.
Успех на всички!

# 622
Vita, чудесна новина, дали е прието?

И моето момче завърши успешно зимния семестър, много съм доволна от него 😀

# 623
  • София
Браво на децата, бързо са сколасали. Моята има още 2 изпита.
Това за таксите трябва да мине през НС, поне месец и половина щяло да отнеме. Имаше уточняваща статия, че сега ще трябва да платим втория семестър, пък после ще връщат парите.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 17:53 от yovanka

# 624
  • При децата ми
И на моето дете му остават изпити. До тук е взел три, остават му още два.

Успех на всички набори! Flowers Four Leaf Clover

# 625
Честито за поредната успешня сесия на приключилите! Такава да е за всички деца! Ние сме назад. Само един изпит мина, остават още - четири. Притесняват ме вирусите и най-вече грипа, да не попречат.

# 626
Рози и аз за това си мисля. Моят като ходи споделя, че си има доста болни. На сестра ми детето от нищото вдигна висока температура до 39.7 и казва, че дава парацетамол и пада до 38.9, сподели че такова нещо не е виждала досега. Отделно че детето по цял ден си лежало, а е дете което спортува активно и е картотекирано като състезател и не пропуска тренировки и състезания, смисъл не е привично за нея да лежи.
В този ред на мисли и аз се моля да е здрав до края.

# 627
  • Сливен
Наборката и тя сподели, че има доста болни, кихащи и кашлящи. Дано да са здрави децата да си приключат успешно сесията. При нас остават два изпита още. Платих втория семестър, така че ни остава да чакаме евентуално възстановяване.

# 628
  • столицата
Ох, не ми говорете за грипа.В момента го карам.С течен аналгин свалях до 4 десети от градуса и повече не пада. От високата температура си без сила и можеш само да лежиш. Днес май най-накрая усещам някакво подобрение. Дано се опазят децата и да са пълноценни за изпитите.

# 629
  • София
Нашата студентка е болна трети ден. Добре, че следващият изпит е на седми. Дано успее, защото три дни само спи и температурата е от 37 до 39.

Общи условия

Активация на акаунт