Аз предлагам, да си направим нова тема. Не е трудно, събираме информация, Цеце ще ни направи шапка.
Само ще обобщя, че всеки е прав за себе си. 

Ами така се получи, съдържанието в една тема се определя от списващите я, не от висящите на балкона, а ние вкупом полудяхме по нещо друго, знаеш, през годините всеки си харесваше и поглеждаше и други неща, бяхме си голяма говорилня тук, макар че вкусовете ни рядко се засичаха ... Обаче такова колективно омагьосване като сегашното не бяхме преживявали от времената на това, което ни беше събрало тук в началото. Това тук го определяхме като диспансера, но сега се оприличаваме на деца в сладкарница, искаме да опитаме от всичко, че открихме от хубаво, по хубаво. Профа е виновна, подлъга ни с един момък когото определи като "и сам си е химия" че като се юрнахме и ние - Марга беше повече в друга тема, мен ме друсаше на друга вълна и пишех повече в темите за образование... После намерихме и още страхотни истории и сега не можем да се запрем🤪 Накратко сега компанията ни е в сладкарницата😜Наскоро тук по първите страници се видяхме с Ети, беше изгледала последния Чачов сериал, не беше особено впечатлена и ни потърсила че и залипсвала компанията ни, но доста неща беше забравива за имената, които обсъждахме преди. И тук, и на ЛС винаги можем да се намерим, знаеш, както Профа казва много неща ни свързват, отгледахме си децата докато си прекарвахме добре на това място и винаги ще има какво да си кажем.
Препоръчани теми