АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Рори, понеже попита наскоро да отговоря с малко закъснение 🙃 На мястото на Легендата все още не се знае какво ще започне, но излезе инфо за новия сериал, който ще е на мястото на Паралелни светове.

Източник: http://tvnovellas.blogspot.com/2023/04/9-btv-lady.html?m=1

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:11 от Margarita N.

# 541
Благодаря, Марги!
От Легендите остават 4 серии, от Световете 6, но реално те ще свършат почти седмица по-рано. Значи след около седмица ще знаем кой вече даван сериал ще замести Легендите.
Срещала съм предстоящия делничен сериал като заглавие и отначало си мислех, че това е бг превода на Отново моя живот.
Любопитна съм много за историята зад това заглавие.

Излезе ми в ютуб шортс от Пинокио. Никаква химия на Суки и скръбната девойка, а тя пак си правеше нейните физиономии. Бяха няколко секунди и ми е любопитно какви са твоите впечатления от сериала и главните, Марги.

# 542
Ооо, зрителите ще се запознаят с "батко" Рейн в Welcome 2 Life. Той не е от лъскавите красавци, но има присъствие на екрана и няма начин да не го харесаш като го видиш в действие. Освен това е легенда и на музикалната сцена, а и е женен за една от топ-красавиците на корейския шоубизнес. Главната, Им Джи Йон, я споменах вчера като спечелила наградата за поддържаща женска роля.

Сериалът не е лош. Отново има паралелни светове. Главният е адвокат в лъскава кантора, който се интересува само да печели делата на богатите си клиенти. Разделил се е с приятелката си, която е детектив. След инцидент попада в паралелен свят, в който е прокурор и се бори с лошите. Там е женен за приятелката си и има дъщеричка. Интересното е, че той помни какво е станало в другия свят и го използва в паралелния. Сериалът е смесица от романс, фентъзи, комедия, крими, трилър, разследване.

# 543
  • Варненска клюкарка
Нещо не ми допада по описание предстоящия, но ще се види де....
Аз чакам Марги да понпредне с Пинокио,  че съм му навита, но все пак да имам някаква представа. Също така ми се иска нещо забавно, леко и романтично след Ловеца и ако може да не е прекалено наивно, ако може и по-кратко (много ми станаха претенциите Joy) 🤪 Прецъках линка от Крис с онзи който не разпознаваше лица, но е със субтитри на английски. И Паковия сериал с кака+14 е неоткриваем и на руски, или аз не го намирам....

За малко настроение преди лягане или пък утре денят ви да започне с малко смях.
Big Bang или по нашенски Бенгите с тяхната пародия на Тайната градина - Secret BIGBANG parody Joy.
2в1, не ги разбрах, но са уловили характери и интонация, особено на айдъла и на главната Joy  През годините съм гледала турска  пародийна поредица, гледала съм навремето и латино. Имаха доста забавни неща. Що ми трябваше да  го разцъквам, после вместо да разцъкам Паралелните светове се тупнах направо на ТГ на Войо Joy
В началото се дразнех заради дрехите на главния гъзар, но Ив ме успокои че те си имат място в историята Joy В бг превода е блестящия, а в субтитрите г-н правя много пари.

От снимките на послдната сцена ми попадна работен момент, жялко че го загубих, там трима са на планинска пътека, главния се пресструва че му е зле и главната докато се опитва да го носи, а той да я пипне тук там, актрисата се заби с глава в едно дърво Joy

Още са ми много пресни впечатленията от Ловеца, сега ме е яд на мене си че не открих навреме 9-та серия и продължих с още 2 след нея. Чудя се сега да се връщам ли да я гледам, или да продължавам с 12-та....
Ето за това съм споменавала друг път- мъжете с кръстосани краци, жените така. Тука честичко са така...Joy

Минка е кукличка- лице, телце...Heart

Гледах и тренировка на МинХо, значи това всички главни много сериозно се занимават с ритниците в таекуондото, няма никакво отпускане, имам чувството че единственото им сериозно хапване е на екрана.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 15:08 от Беллора

# 544
  • Дубай
Ооо, зрителите ще се запознаят с "батко" Рейн в Welcome 2 Life. Той не е от лъскавите красавци, но има присъствие на екрана и няма начин да не го харесаш като го видиш в действие. Освен това е легенда и на музикалната сцена, а и е женен за една от топ-красавиците на корейския шоубизнес. Главната, Им Джи Йон, я споменах вчера като спечелила наградата за поддържаща женска роля.

Сериалът не е лош. Отново има паралелни светове. Главният е адвокат в лъскава кантора, който се интересува само да печели делата на богатите си клиенти. Разделил се е с приятелката си, която е детектив. След инцидент попада в паралелен свят, в който е прокурор и се бори с лошите. Там е женен за приятелката си и има дъщеричка. Интересното е, че той помни какво е станало в другия свят и го използва в паралелния. Сериалът е смесица от романс, фентъзи, комедия, крими, трилър, разследване.
Батко Рейн е наслада за очите....
Така по описание, както го описваш много ми прилича на втори живот/again my life с Джун Ги от миналата пролет.
Смаятам да го гледам, лошото е, че ще трябва да връщам назад, че съм много заета по това време точно в този период.
А ето и оппа Рейн в действие от доброто старо време.

https://youtu.be/DIDYpFGDBDI

# 545
И заглавието прилича, и описанието прилича на сериала на Джун. И това, че в новия живот помнят всичко от стария и това им помага в работата им на прокурори. Разликата е в романтиката. В сериала на Джун няма такава линия, а само намеци, че е харесван от девойките на които помогна при завръщането си в училище и чак на финала хвана едната за ръка и обявиха, че общата борба ги е сближила. Според описанието в новия сериал главния си има семейство.
В сериала на Джун прокурора се бори с корупцията във властта, злоупотребата с власт, влиянието на политиката върху съдебните дела, а новия сериал, доколкото разбирам от резюмето на 2 в 1 не е стъпил на темата за лошите политици. Ще видим. А и паралелни светове предполага възможност за преминаване от единия в другия, а в сериала на Джун беше връщане към живота в момент от миналото.
Дано да не е много дежавюто когато започнат да го излъчват.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 13:48 от Рори72

# 546
  • Бургас
Рейн съм го гледала във Full House, в компанията на Song Hye Gyo (Сонг Хье Гьо). Много приятен сериал с добри актьори.

# 547
Прецъках линка от Крис с онзи който не разпознаваше лица, но е със субтитри на английски. И Паковия сериал с кака+14 е неоткриваем и на руски, или аз не го намирам....
    Бел , май в телеграм го гледах. Тук го има с бг суб https://www.vbox7.com/play:d65e46a292&p=playlist&id=2307068&order=date
а тук го има филмът https://www.filmifen.com/3698-the-beauty-inside-vtreshna-krasota-2015.html   , малко нерви с изскачащите реклами, но хайде заради Пако се трае Joy

# 548
Бел, ето ти Паковия сериал с кака+14 на руски, ако за този става въпрос Hands V.

Сериалът на Рейн няма много общо със сериала на Джун Ги. Джун Ги се върна в миналото си, за да се опита да промени бъдещето си и да се справи с лошите. Докато Рейн преминава в свят, в който е взел друго решение за живота си. Вместо адвокат е станал прокурор, оженил се е за приятелката си и така животът му е поел в съвсем различна посока.

"Батко" ви Рейн обича да къса потници по концертите си Wink.

Обаче, въпреки секси танците и доста впечатляващите му изпълнения на сцената, в сериалите може да го видите в коренно различно амплоа. Една от класиките в мелодраматичния жанр е с негово участие - A Love to Kill. Това е сериал само за мазохистично настроени зрители, които имат нужда да си изплачат очите или да си го изкарат на сценаристите заради болните им мозъци родили такава история. Има още няколко такива сериала, но те са наистина само за хардкор фенове. Ако някой има желание за нещо подобно да каже и ще дам информация.

# 549
  • Варненска клюкарка
Бел, ето ти Паковия сериал с кака+14 на руски, ако за този става въпрос Hands V.

Прецъках линка от Крис с онзи който не разпознаваше лица, но е със субтитри на английски. И Паковия сериал с кака+14 е неоткриваем и на руски, или аз не го намирам....
    Бел , май в телеграм го гледах. Тук го има с бг суб https://www.vbox7.com/play:d65e46a292&p=playlist&id=2307068&order=date
а тук го има филмът https://www.filmifen.com/3698-the-beauty-inside-vtreshna-krasota-2015.html   , малко нерви с изскачащите реклами, но хайде заради Пако се трае Joy

Много ви благодаря, определено ще имам нжда от нещо такова след Ловеца.

А другата седмица трябва да съобщят и кой ще е новият/стар уикенд сериал. Също така, на 03.05. е срещата на ДжГ с феновете му в Япония, това ще е и началото на рекламната кампания на Хрониките.Тази среща е обявена още от декември м.г., каква организация имат само не е истина, нещата се обявяват половин година преди да се случат, като публиката регулярно се подгрява. Ние до скоро бяхме свикнали да гледаме представяния в стил каквото искаме, това ще ви покажем, когато решим, тогава ще ви кажем, пък може и да не ви кажем Joy

Мащаб Минка към Мин Хо Heart Знаете ли че Хо означава тигър?

Този осиновител започна много да ме дразни. Разбирам защо взе детето преди 28 години, но сега вижда че е било напразно, отнел е едничката радост на тази жена. Желанието за отмъщение е егоистична потребност да удовлетвори себе си,  защото не видях да е потърсил някого от най наранените близки на убитите и да провери как се справят те без своите мъже и бащи. Не мисля че мъртвия му приятел би бил щастлив да жертват детето му и жена му, които в случая с убитите мъже са най тежко наказани от съдбата, защото мъжете са умрели веднъж, поели са риск, знаейки че може и да не се върнат, а тази жена е умирал всеки ден, но е имала поне надежда че детето и е живо, а тоя я довърши още веднъж.

# 550
Белл, той никога не е мислил за майката. Не й взе детето, за да помогне уж на нея. Взе го, защото му е нужен отмъстител. При това то не е биологочен син на убития му приятел, а е биологичен син на един от тези, които наредиха убийството на 21 войника и заличаването им все едно не са съществували. Настоява момчето да убива виновните и не харесва наказание според закона, защото планира да накара син да убие баща си.

# 551
  • Варненска клюкарка
Рори, явно това за че не е биологичен син съм го пропуснала или още не съм стигнала до него, помниш ли в коя серия е станало ясно? До тук само девета не съм гледала, когато Минка в края на осма висна от някакъв етаж....
Хич никакви чувства ли няма осиновителят към детето което е отгледал?

# 552
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Охо, секси мъж по потник, че и оставащ в един момент без него! Crazy
Вече съм му фен на батко Рейн. Wink
Аз нали съм привърженик от време оно и на Джано - Потника, няма баш сега да изневерявам на себе си я. Joy
Да идва новият сериал!     Popcorn 

Само да ви кажа, че удрям на камък с всякакви опити да възпроизведа поне някое от танцовите движения на айдълите. Не знам каква координация и каква скорост имат тези хора, но аз се чувствам като забита талпа в сравнение с тях. Хич, ама хич не ми се получава. Един чалъндж не успях да докарам поне малко да прилича на оригинала. Поклон и респект към таланта и труда им! Желязна воля и дисциплина имат за да го поддържат това ниво. Но и много искрено желание да правят точно това. Понеже гледам и доста от "страничната" информация, трябва да призная, че съм впечатлена от творческите им стремежи. Правеното от тях не е просто за едни пари, правят изкуство. И изразяват себе си. Поне "мойте".

ИВ, голяма муха ми вкара в главата. От снощи не мога да се спра с Емо и Вирго.

# 553
Не помня в коя серия става ясно, че мъжа на майката не е баща на момчето. Някъде след влизането й в болницата, но младите го разбират поотделно, а зрителите разбират кой точно е бащата след като майката подарява на Нана, а после и на сина си бродирана кърпичка.

Има някаква грижа и привързаност между приемните баща и син, но не бих нарекла това истинска обич. От момчето към него да, но от него към момчето по-скоро собственическо чувство, че му принадлежи и е длъжен да жертва всичко и всички в т. ч. себе си, заради неговото отмъщение. Реално героят на Минчо няма причина да отмъщава, защото мъжът на майка му не успя да му стане баща. Той просто търсеше справедливост и то помагайки на прокурора да накаже виновните чрез закона.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:12 от Рори72

# 554
  • Варненска клюкарка
Явно това с разкриването на бащинството ще вземе да се окаже точно в девета серия, пък аз вече стигнах 13 и я оставих за накрая за да не се връщам на минали неща и различни субтитри. От 13-та пък всички в т.ч. и главните  и баши и синове в субтитрите изведнъж взеха да си говорят като използват учтивата форма, имената се изписват на английски, на няколко пъти объркаха на български името на майката на главния, а аз докато свържа нещата съвсем се омотах в имената. С нейното се оправих, но с тези дето всичките са с еднакви костюми нещата ми звучат като тренировка за мозъка Joy...

Общи условия

Активация на акаунт