Бел, срещала съм го сериала с поне 3 заглавия - Дошъл от звездите, Моята любов от звездите и Моята любов от друга планета.
Свикнала съм най-вече с второто, но което и да употребим става ясно.
Недоволствам си аз, но кой знае, финала може ти да го възприемеш по различен начин и да не ти е чак толкова тъп. Аз май се бях настроила за нещастен, но логичен 🤪
Бел, все ми идваше да го напиша това за химията, но сега като гледаш вече може да сравниш - нали, за разлика от Мин Хо с този определено се усеща привличане 🔥
Една сладка и чувствителна глупачка е тя, често се смеех с нея - все наконтена излиза независимо до магазина или съседния апартамент, но щом ще се засича с нейния човек 😂 Или етапите на скръбта и как минава през всеки поотделно. Разкри чувствата си, беше отхвърлена и запази самообладание, а после като се развихри.😂
Съперника ще ти става и по-симпатичен, приема загубата с достойнство.🙃
Пиша си напосоки, въобще не се ориентирам докъде си, въпреки че посочваш номера на епизода 🤣

ама китките ще ги сложа в следващо мнение, толкова писах, да не вземат да ме изрежат. Честит празник на всички🌷🌷🌷 
.
.

, за сериала, който почва във вторник по Лейдито. Приятен е, забавен е, има романтика, има драма, има екшън, главните имат химия, а и ще се запознаете с още един сладур - бодигарда на главния