АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 080
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Марги, на първа страница са подредени с изписани години. Тези които намерих ги бях подредила като допълнителни линкове по реда както са на първа страница 2...3...4....6 но не се получи при мен.... Ако нямаш възможност, аз и утре съм си вкъщи, мога да ги събера отново.

# 601
Първият корейски сериал, който гледах не беше АС, а Съкровище в двореца и си спомням че много ми беше харесал. Но е по-голям от обичайното - около 50 серии +, - 2, 3

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Линковете ти вървят без регистрация, като се копират и сложат в адресната лента. Смених ги с линкове към плейлистите на съответните сериали. Peace

Рори, в поста с таблицата за сериалите няма да слагам никакви вградени клипчета. Целта на този пост е да е таблица, нищо друго.

Ето го поста на Белл, но със сложени линкове към списъка със сериите. Този вариант ми е с по-къси линкове, съответно по-удобен за таблицата.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:57 от profi_1

# 603
Вярно, тези линкове се отварят. В такъв случай няма да ти пращам нищо, Проф.

А сериалите, които се излъчват по бТВ Лейди ги качват на mega, та няма да бързам да активирам Войо заради АС.😜

# 604
  • Варненска клюкарка
Гледам МинХо в трета роля и засега най ми харесва, а Минка ми е различна и в трите серала в които съм я виждала, примерно през ум не би ми минало да я свържа с момичето от Лечителят.

А, значи ги качват на Мегата! Там има ли срок до който са достъпни, или си остават там? Наскоро свалях от Мега сериал, честно казано не разбрах много как стана, цъкнах тук -там и лентата започна да се пълни. Преди 5 г. пак свяльх от там, но ми беше някак много по-прегледно, но все пак добре че ги качват някъде и с дублаж. На playtube от Лейди с тяхно аудио снощи намерих самои ТГ но така бяха омазали първа  серия - сериалът е с много музика тя е нещо като поредния герой,  подобно на музиката в АС,  още в първа серия имаше концерт на който така бяха намалили звука, че нищо не се чуваше, а помня, че нататък 2-3 от песните или фрагменти бяха ги превели, да се чуди човек в такива случаи що са се хабили. АС е превеждан няколко години преди него, дано не са затрили хубавата музика докато правят дублаж. Помня че на реклами от лятото вървеше мисля че кадър от нощни сцени  и като чуех песента всеки път поглждах, т.е. дори не знаех още че може да е толкова хубаво, но музиката ме караше да вдигна поглед примерно от това с което се занимавах в момента, въздействаше ми без да знам нищо нито за герои, ни за история.... нищо..... Пробвах малко на playtube и Империатрица Ки - идея си нямате какви декори и какви мащабни снимщки видях, направо зяпнах. не знам това   дворцов комплекс ли да го нарека, цял град ли е по-правилно, но казаха че е в Китай, така че може затова да не съм вждала друг път подобни кадри в корейски сериал, а освен АС и Хуаранг, съм попрехвърлила няколко кадъра и от други, докато преглеждам музика....
Още не съм разцъквала други сериали на Войо, повечето от наличните корейски заглавия са излъчмените след последното показване на АС миналото лято, да има още + 5 или 6....

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:02 от Беллора

# 605
Белл, кой е третия сериал на Минчо, който си гледала. Предполагам, че ролята в която най-много го харесваш е героят му в Градския ловец. Или пък е третата роля...

# 606
  • Варненска клюкарка
Рори Наследниците, Легендата и сега в Ловеца го гледам в трети образ. И Минка ми е за трети път - Секретарката, Лечителят и  Грдския ловец.

# 607
Ауу, как забравих Наследниците.

Защо търсачката в този сайт плейтуб категорично отказва да ми изпълни търсенията. Пробвам и на английски и на български заглавия и нищо не ми намира.

# 608
  • Варненска клюкарка
Рори, може просто да ги няма, пробвай с някой от линковете от Марги или Проф дали ти вървят и опитай да потърсиш после сериал по някое от заглавията. Иначе там качеството е високо, субтитрите са хубави,  аз сега в Бокса се боря с някакъв ужас, не могат ли да сложат най-обикновени печатни субтитри не знам.

# 609
Белл, точно през тези линкове влязох и реших с лупата да потърся нещо. Нищо от това което написах на английски и после на български не ми намери. Иска ми се да гледам с добро качество, не като във вбокса, но не става.
Сега се сетих, че 9та серия на Градския ловец във вбокса при мен излезе черен екран на точки и ходих да я гледам при рускините. После нещо написах в търсачката и ми излезе във вбокса друго видео на серията, но на части. Така установих, че някои серии ги има целите, но ги има и втори път разделени на 2, 3 или 4 части, но иска да се прегледат излезлите резултати. Затова ми се искаше да успея с плейтуба, но всички опити завършват със съобщение, че търсеното не може да бъде открито.

# 610
  • Варненска клюкарка
Рори, при мен  от тези заглавия на английски не излизаше нищо, по навик така започнах, нали в СуперК и в Бокса така се търси, а тук има резултат ако изпиша търсеното на български. Търсих и други популярни заглавия но не намерих.  Не откривам дали има каталог, май е кой каквото си търси си ползва търсачка, много тъпо така, ама каквото -такова. Видях че повечето са качвани в периода 22-23 г, та може би скоро ще качат и други заглавия....
Така е, на В-Бокса обикновено излиза и друг вариант, аз описах какво стана при мен с ловеца. Знаех за вариантите и започнах търсене на липсващата 9-та но не ми се появи, затова минах напред, по някое време пак опитах и от раз я намерих, но вече имаше ново развитие и продължих без да се връщам. Накрая ще мина и нея....

# 611
Не обичам да свалям и никога не съм ползвала Мегата, та когато видях там където следя за информация около корейските сериали, че ги качват въобще не цъкнах.
Днес ми хрумна да последвам линка за  снощния епизод на Паралелните светове (за да е изпробвано все пак преди да споделя с вас), предварително си дръпнах обаче приложението на телефона и аз не знам защо, та като отворих линка тръгна. И аз не мога да обясня дали го свалих или не понеже нямах време да гледам има ли го в запазени, но в крайна сметка стана. Вариант за гледане си е и помня също, че качваха По моя начин, Легендата. Ще проверя после дали са налични за определен период или още са там.

Минчо и на мен дотук ми е най в Ловеца, за Минка не мога да преценя. И в Лечителят е страхотна.

# 612
  • Варненска клюкарка
На мен Минка ми е най в Лечителят. Там има характер,  емоции, образът и е жив, има едно такова дяволче у нея, а с Джи са чудна комбинация, и сладка и забавна -тя отворената, огън гори в нея, той красив и срамежлив  ...  Ох пак трябва да ги погледна 😂 В Секретарката освен красивата и външност, другото което съм запомнила от героинята и бяха  репликите  да, не, добре, моля в различен ред от този,  придружени с един вечно учуден поглед. Добре, че имаха хубава ромапника с Пако😘 В Ловеца е сладка, но в Лечителя гради един много по-пълнокръвен образ.

# 613
Забравих да споделя

# 614
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Направо слагам три въпросителни за Мегата. newsm09
И няма да обяснявам защо.
Марги, ще те помоля да дадеш линк към профила в Мегата, който е качил там сериали.

Белл, точно през тези линкове влязох и реших с лупата да потърся нещо. Нищо от това което написах на английски и после на български не ми намери. ..
Нищо не намираш, защото хем търсачката им не е много умна, хем качвалите сериалите не блестят с езиковите си познания. Или нарочно са смесвали кирилица и латиница в едно заглавие. Препоръчвам ти да търсиш само по една от думите в името на сериала, на български. След като ти излезе списък с множество заглавия, които я съдържат, си намери търсеното и го копирай без номера на епизода. Сложи копираното в търсачката и пак направи търсене. Сега вече трябва да ти е филтрирало само сериите на твоя си сериал. Peace

Марги, нямам време да "цедя" линкове в Плейтюб. Ще съм благодарна за всеки от таблицата, който донесеш.

Общи условия

Активация на акаунт