Люта зима е дошла, студ не плаши НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 13 975
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
ели - звънях. права си. искат нова молба. но казват, че ще вземат предвид, че имаме вече подадена и детето има шансове да бъде прието. ако си спомнята, аз се боря за I-во одз (т.на. арменско), дето било много добро и после имало и дг след него, че и училище. подготвяли добре децата. а ми е и сравнително близо. ще видим дали ще се класирам петра.

а петра тая нощ падна 2 пъти от леглото си. понеже не ще да спи в преносимото си легло, затова спи в обикновено, а преносимото е допряно до него, уж за да не пада детето. е, падна. порева доста. тая нощ ставах милион пъти.

# 166
добро утро!
на нас май ни никнат кучешките зъби и сме леко изнервени- аз и детето. тя се тръшка за щяло и нещяло, аз пък нали не съм свикнала да е лоша, ме хващат нервите.
вчера й се скарах, защото ме щипеше много силно и нашата се тръшна, ама такъв рев му удари, страшен. чак се разхълца. едва я успокоих. щом спря, пак започна да ме щипе, като й казах- не, пак рев. да се наложи и това е. да, ама и аз съм човек. не мога да й търпя инквизициите. а утре като почне да щипе друго дете  ooooh! уф, мислех си, че захранването е най-трудното нещо, ама сега това възпитание  ooooh! ooooh! ooooh!
Е, дано се оправите бързо всички вкъщи. много е неприятно болни. тук в бг имаше сняг за коледа за ски, ама вече и той се стопи в планините. ако не падне нов, не знам как ще се карат ски.
за срещата- сигурно ще дойдем. в колко часа беше?

# 167
  • Ruse
за пневмонията-Ели я изкара когато беше на 9 месеца.Кашлчяше много лошо но без да има хрема или 4ервено гърло.Не се 4уваше нищо на слушалка и изписваха само некав сироп за кашлица.Докато една но6т се събуди със зверска коклюшоподобна кашлица.викнахме бърза помо6т и хоп в болницата.направиха и ренген и диагнозата беше дясна вирусна пневмония и така 6 дена на инжекции на 8 4аса Shocked-КоШМАР.Дано на никого не му се слу4ва Praynig
Искам и аз да запиша Ели на ясла ама с този шум на сърцето кардиоложката не й разрешава,защото ако се разболее трябва да пие задължително антибиотик а  в яслите е развъдник на бацили

# 168
Здравейте!
Дуду - голяма красавица е Елица !
Възпитанието при нас също е проблем - постоянно се тръшка , като не й изнася нещо се обръща и хапе най- близкия предмет. Аз се карам , казвам  НЕ и придобивам страшна физиономия, понякога има ефект. Вече два пъти Ирен води спор с мен - опитва се да лапа някакъв предмет и аз казвам - Това не е за ядене , НЕ АМ, а тя - Ам , аз - Не АМ , тя - Ам и така към 20 пъти - ужас.
Исайкова ,  Деситка , Били и още мами не са се разписвали - как сте ?
Проблема ни с яденето продължава , вчера стана от гърнето , като беше свършила голямата работа , обърна се , погледна , посочи си произведението и - Амммм Sick

# 169
  • Измир
Добро утро!
Изплашихте ме с тази пневмония. Ние днес следобед тръгваме за София, но се замислих дали да не останем тук. Обаче баща ми си е взел отпуската специално да е при нас вкъщи и няма да е чесно да не отидем.
За срещата къде? Май остана само Макдоналдс.

# 170
Добър ден!
Аз току що получих от Виктория букетче кокичета,като "букетче" е доста силно казано-по скоро жестоко накъсани и смачкани кокичета,но важен е жеста  Mr. Green Имаше толкова щастлива и доволна физиономия подавайки ми кокичевата каша,че няма как да не се разтопиш от умиление.
Възпитанието и при нас е проблем.Когато не стане нейното страшно се нервира и бясно хвърля всичко което й попадне под ръка.Не ми се мисли каква съпруга ще е ако не смогна да я превъзпитам.

# 171
Привет!  bouquet
За съжаление не мога да се похваля с приятно изкарване в новогодишната нощ Sad.Гошко беше с хрема и висока темпратура. Ние сваляхме я с мокри кърпи и вани с хладка вода, тъйкато лекарствата не повлияха. Сега е по-добре. Юнаците си играят и се грижат в къщи да не е подредено.
Не знам дали съм ви казвала но си имаме домашен любимец - Свинчо, вече е на две годинки и вижте какво закуси вчера.

# 172
  • Gabrowo->Sofia
Аууууууууууууу, Били, много скъпа закуска има вашия Свинчо! Той по-скъп от Ванко и Гошко взети заедно! Радвам се, че Гошко е вече по-добре.

Днес водих Иван на ваксина. Поговорих си с педиатърката за разни вълнуващи ме проблеми, включително и яслите. Очаквах тя де е против тях, но ме изненада. Каза, че е добре децата да ходят на ясла, там се учат на много неща, най-добре се адаптирали преди да навършат годинка и половина. След две-три годишна възраст тръгването на ясла или детска било по-трудно. Обаче, изприщеното дупе на Иван, дето от нищо не минава е причина да започна старателно, редовно и упорито да го слагам на гърне на интервали от 20-30 мин. когато сме си в къщи. Тия дни ме чака голяма борба и още по-голямо пране на напикани дрехи (вероятно). Дано поне има ефект.

# 173
  • Димитровград
Диди,и аз така се борих и се оказа,че е гъбична инфекция и мина с няколко намазвания с дактарин.

# 174
  • Карлово
Диди, и Мартина имаше обрив по дупето, преди доста време Също беше гъбички, мазахме с Тридерм. Най-добре да го погледне лекар.
Били, потресе ме с този ваш Свинчо, най-вече с храната му.
Мда, и при нас възпитанието е труден и съпроводен с тръшкания процес

# 175
  • Gabrowo->Sofia
Канеста, че е инфекция, инфекция е. Микки, на всеки две седмици сме при лекарката. Предписа ни антибиотично кремче за мазане, ама не може така месеци наред. Ще трябва да опитм да се преборим с памперса, защото той е предпоставка. Да не помислите, сега, че много рядко сменям памперси. Не! На ден отиват по 6-7 + няколко пишкания в гърне. Нали има една игра с мечета от опаковките на Памперс, ами почти събрах вече за най-хубавата играчка. Само още 4 мечета от нужните 18 ми остават.

# 176
  • Димитровград
Диди,ако са гъбички антибиотичното кремче няма да помогне изобщо.Ние мазахме с Дактарин и имаше видими резултати-светкавични.Не е от памперсите,просто акитата им са по-токсични вече и бързо се подсичат.
За възпитанието-незнам и аз какво да кажа-качена ми е на главата във всеки един смисъл.

# 177
Били, потресе ме с този ваш Свинчо, най-вече с храната му.
Той обикновенно яде плодове, зеленчуци, семена. Децата се грижат да разнообразят менюто със парчета сторител, хартия, а днес специалитета е сухо лепило. А банкнотата беше на телевизора, който е над клетката и явно е паднала, та така. В банката ни възстановиха 50% от стойноста, тъйкато повредта е горе-долу толкова.

# 178
  • Ruse
диди аз си мисля 4е е от памперсите на Памперс.От както сложиха тази зелена лента Ели се обрива от тях-даже първия път беше станало не6то като екзема.Смених ги с Либеро и вси4ко беше Ок.сега нали махаме памперса и сме на пампер га6ти4ки за да ненапи6ква дехите

# 179
  • Gabrowo->Sofia
Реничка, знаеш ли, че и аз подозирам зелената лента. Май от както я има го има и обрива на Иван. А памперс гащи какви ползвате вие? Брат ми ни подари вчера един пакет гащи на Памперс, но още не съм го отворила да видя дали и той е със зелената лента.

ей, оризилих темата с тия памперсни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт