моя задочна роднина (всъщност майката на снаха ми) е учителка в дг. била е и в ясла. тя твърди, че за детето е най-добре да тръгне на ясла на около 2-годишната с възраст, защото преди това нямало никакви социални аспирации или уклони. минимумът, ако имаш право на избор, бил година и половина. и като иде реч за съветите й, тя казва, че около година и 2-3 месеца е време детето да се запознае с гърнето, а най-добре било направо върху нормална тоалетна чиния да се слагало като се използват тези детските седалчици. мисля да я послушам и като се върна в софия да започна с опитите.
а за яслите - ново 20. в едната казаха да подаден мова молба, като прикачим и стария входящ номер от предишната, а в другата казаха да не се занимаваме с глупости и че молбата ни е валидна. просто да сме проверели през март какви документи и неща трябват, за да започне детето през април. явно в таз държава всеки сам е началник и директор - луда работа.
напоследък и на кейти дупето е все червено. а досега не сме имали никакви проблеми. диди, а аз най-безразборно хвърлям опаковки и не събирам никакви мечета
даже се чудех какво значат тези мечета с някакви цифри.
, а наакан памперс не съм махала от много отдавна, това го върши само в гърнето.....оох благодат.