Цикъл...

• 317
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, дами!
На 22.02 бях на гинеколог, обсъдихме с моята гинеколожка бъдещото ми пътуване и пресметнахме цикълът ми, като ми изписа Примолут Нор от 22 до 26 по 1т, 3дневно. Въпросното изместване трябваше да бъде 2 дни по-рано да започне цикълът. Тръгвам на 8.02, а цикълът все още не ми е дошъл, измести се прекалено много, а по нейни сметки трябваше да започне от 2-3.03 най-късно. Предполагам стана ясно, че може да дойде по всяко едно време. Въпросът ми към вас е дали сте имали подобен случай и какво мога да приемам и пия, за да не дойде в следващите 3-4 дни. Опитах се да се свържа с нея, но не успявям.
Благодаря предварително!

# 1
  • София/Севлиево
Т.е.искате да забравите още цикълът? Прогестерон може да свърши работа,ама много ще ви се разбъркат хормоните и после може няколко месеца да имате проблем с цикъла,а също дозата е добре да се определи от лекар...Освен това приеман през устата,както е за в такъв случай има много кофти странични ефекти -гадене, постоянно чувство,че ти се спи,виене на свят...Чела съм,че някои пък пият огромни дози витамин Ц,но дори да действа натоварва много бъбреците и дава твърде много енергия (т.е.може да причини безсъние).Лично аз не бих си правила експерименти,а ще оставя нещата както са си.

# 2
Здравейте, имам един въпрос цикъла ми дойде 8 дена по рано. Пия противозачатъчни Белара 21+7, по скоро е зацапване. Звъннах на лекарската ми но в момента няма свободни часове. От какво може да е? Може ли да съм бременна въпреки, че си пия хапчетата всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт