💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

пуснаха така снимки от 2 еп.

Терзи, Ванче, благодаря- сега ще ви прочета!! Hug

# 91
2 епизод

https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3572762-aile-nin-2-bolumunde-neler-olacak

Появата на Девин на масата е достатъчна за Хюля да го види като заплаха. Хюля решава да приложи тактиката, която познава най-добре: да държи приятелите си близо, а враговете си по-близо… Като първа стъпка тя кани Девин на събитие на сдружението, на което е основател.
Фокусът на Аслан е да измъкне семейството си от незаконния бизнес. Една от най-важните стъпки на тази операция е; е да стане съдружник в компанията на младия бизнесмен Atilla Özyılmaz.
Джихан протяга ръка към Айсел, претърпяла инцидент. Хюля пък трябва да седне на една маса с Джихан, за да сложи край на връзката на Аслан и Девин още в началото на пътя.

Девин взема решение след случилото се на събитието, на което присъства с Хюля. Но с Аслан
През първата нощ, която ще прекара, той се поддава на привличането между тях, а Аслан никога не го е очаквал.
изправени пред преместването. Между двете въжетата стигат до точката на скъсване. Но това, което се случи на изненадваща маса, където се събраха, кара Девин да вземе важно решение за живота си. Това решение ще бъде най-важната преломна точка в пътуванията на Аслан и Девин.
https://t.co/alKf3uV8zC

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 13:25 от dterziiska

# 92
Така, така, студената война между Девин и Хюля започва.

# 93
  • AMS

Привет на всички стари, нови и обичайните заподозрени!!!
Благодаря ви, мили дружки за интересните постове!!!
Специални благодарности за всички преводи и най-специални
за  екипа Еванджелин, Галка, Фенка, Айра и Алиннка!!!
Без вас нямаше да се справим!!! Бъдете здрави!!!

Има още някои детайли от епизода, на които ще обърна внимание,
но сега се отправям към следващия епизод.

Наистина много материал пуснаха, а ще излизат още резюме, снимки, и ...
И за първи епизод имаше доста инфо, но познах само,
че Аслан и Девин ще се запознаят в самолета
и накрая той ще я представи на Семейството.

Та за еп.2 слагам излязлото до сега  >>>

https://www.youtube.com/watch?v=595oNmPopIA

- Аслан, много бързо се движим. В този момент
ние и в отношенията си се движим много бързо.
- Не те чувам!
- Казвам ти, че двама луди като нас двамата не могат да бъдат заедно!
- Заповядайте, снахичке.
- Ти ненормален ли си ? Нима говорят така ?
- Какво е това ? Защо си ми купил рокля ? Ти Дубайски принц ли си ?
- Не си и представяш какви големи грешки искам да направя.
- Да ги направим заедно ?

https://www.youtube.com/watch?v=Vf0w87hedK0

- Ти си много важна за мен, така че не искам да те разстройвам.
- Кой си ти, че да ме разстройваш, по дяволите?
- Девин...
- Дълго време ли търси това момиче?
- Не, запознахме се в самолета.
- Успокой се, седни
- Пусни ме! Аллах-Аллах, видите ли, той ще ме разстрои.
- Не е ли много открито и праволинейно момиче? Но има тънка граница
между прямотата и невъзпитанието, нали знаеш?
- Благодаря ви за думите, госпожо Хюлия, моля, не ме разбирайте неправилно,
но ако някой друг ми каже тези думи, тогава...
- Моята тъмнина расте, майко. Сам съм, сам!
- Прави каквото искаш, но ще стоиш далеч от Аслан, сега той е много щастлив,
има Девин в живота си, страхотно момиче
- Вие нещастни сте се родили, нещастно сте живели,
и също толкова нещастни и самотни ще умрете!
- Ще бъдем ли щастливи или нещастни, ще бъдем ли в ада или нещо друго, не знам,
но знам само едно: докато дъщеря ви го иска, аз ще бъда до нея.

https://www.youtube.com/watch?v=k3IDaM2gG5c

- Ето какво си мисля: да направим документален филм за Сойканови!
Нека разкажем на хората за Юсуф Сойкан с всичките му грехове и добри дела.
Вижте какво ще ви кажа: не само Турция, целият свят ще ни иска.
Ще щурмуваме Какво ще кажеш?
- Какво да кажа? Докато съм жив, бъдете сигурни, че никой няма силата
и смелостта да направи документален филм за баща ми.
- Изглежда, че сега открито ме заплашвате в собствената ми къща.
- Това няма нищо общо със заплаха. Аз повърхностен човек ли съм?
Разбира се, че не. Говоря ти за нещо научно. Вашия вестник  не писа ли вчера?
Според едно проучване 100 от 100 души умират. Ето за това ви говоря.
Много хубава вечер е. Благодаря ви за тази любезна покана.
- Лека вечер.

https://www.youtube.com/watch?v=rQem1bwxCZY

- Не ме разбирай неправилно.
Не се нуждаеш от моите съвети, но все пак бъди внимателна, дъще!
С някои мъже се запознаваш два пъти. Аслан е един от тях.
На първо време всичко е прекрасно. Струва ти се, че се намираш  сред звездите.
А после отваряш очи, а звездите ги няма. И оставаш съвсем сама в тъмнината.
Аз те почувствах близка. Ти не приличаш на другите жени, които са били в живота на Аслан,
поради това запомни, че аз винаги ще съм готова да те изслушам и да бъда до теб.
– Много благодаря, г-жо Хюля! Вие казахте прекрасни неща!
Ако можеше всички майки на мъжете да бъдат такива  добросъвестни, като вас.
Няма да повярвате, но понякога точно с такива неща съм се сблъсквала в своята професия.
Има такива майки, които се прекланят пред своите синове.
Някои подробно разузнават всичко за жената, която е в живота на сина им.
Даже има и такива, които се боят да заспят, защото могат да ѝ го отнемат.
- Наистина ли?
- Ние живеем в такава страна, където е пълно с нездрави отношения между майка и син.  
- Определено.
- Слава Богу, че вие не сте такава майка!  Благодаря ви за предупреждението, г-жо Хюля!
И вие не ме разбирайте неправилно. Ако някой друг ми го беше казал, аз бих отговорила:
"Kакво общо има това с мен? Аз не приличам на никоя друга  и правя всичко по своему."
Но вие не сте такава. Поради това, аз ще помисля над вашите съвети
и ще се възползвам  от тях. Запомних всичко.
Много благодаря! Беше възхитителен ден!
- Пази се, дъще!
- И вие! Довиждане!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Така си и знаех, че докато пиша, ще излезе и резюмето и снимките.
Но за това другия път, че да не загубя поста.
Приятен ден, дружки!!!

# 94
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

"Уютно е там, където сърцето си почива. Там, където обичта е сигурна, където спокойствието цъфти, където тишината е среща. Където животът обича да бъде."

Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸🌸
Айре, желая ти благополучно развитие в най- скоро време. 🙏
Диде, благодаря за гифките.
Фенче, Пепи, Маркито,Терзи,Мира, Дива, 🌸🌸🌸🌸

Нашите дами са в зелено в новия епизод. 💚
Свързваме зеления цвят  с късмет, спокойствие, богатство, щедрост, но и със здраве и лечение, тъй като от древни времена са се използвали именно билки и определени храни като начин за лечение.

Ванче, много интересна позиция.
Благодаря за споделеното. 🌸🌸
Не бях разглеждала Хюлия от тази позиция.
Истината е, че още има много сенки върху героите и се лутам насам- натам в преценката си.
Няма как да е и иначе само след един епизод.
Децата на родители нарциси се стремят да се противопоставят по всички начини. Бунтът се превръща в най- висша ценност за тях. Извършват необмислени постъпки и се хвалят с безотговорността си.
Докато майката фаворизира златното си дете, то се ползва с привилегии и не може да направи нищо лошо. За златното дете трябва да се полагат грижи от всички в семейството.
Обаче Хюлия не позволява на никого да се грижи за Аслан, освен самата нея. Бели яйцето му на закуска, проготвя със собствените си ръце любимото му ядене, в същия ред на мисли се зае и с Айсел. Още на прима виста прие, че Аслан е наранил момичето. Не допусна възможността Айсел да лъже. И преди писах за това, и сега не ми дава мира. Хюлия ли не познава сина си, или ние?
Реакцията ѝ към Асел, когато установи, че следите от насилие са грим, също е нееднозначна. Много ми допадна всъщност, поздравявам сценаристите, докато наоколо има толкова жертви на насилие, как си позволява да се преструва на такава.
И все пак, въпреки че се доказа невинността на Аслан, тя предприе такава крайна мярка. Репутацията на известния успял Аслан Сойкан срещу репутацията на стоката на Волта. Не е въпрос на чест, позорът вече беше на лице, тогава нещо в думите или постъпката на Айсел е, в което видя опасност Хюлия.
В няколко ситуации ми бяга образът от типичната майка нарцис.
Думите на Девин
“Живеем в страна, в която е пълно с нездрави отношения между майки и синове. “
Не, мила моя, не е само във вашата страна, навсякъде, за съжаление,е пълно с нездрави отношения между родители и деца.
Знаете ли, че според статистиката, почти 2/3 от насилниците са нарцисисти и майките им са били наясно за насилието в дома. Нерядко самите те дори са участвали във физическо или вербално насилие, подкрепяли са манипулациите и заплахите срещу жените- жертви на домашно насилие.
По- голямата част от жените- жертви на домашно насилие отговарят на профила на Айсел. Нестабилна семейна среда, насилвани и малтретирани от родител, те подсъзнателно търсят и се обвързват с партньор, който да ги контролира, търсещи непрекъснато одобрението му.
Отново поздравявам екипа за вметката, тъй като това е послание за зрителя, не само диагностика според сюжета.
При едно поредно убийство на жена в Турция от съпруга ѝ,имаше изявление от известна журналистка, която в общи линии каза нещо от рода, че докато синовете в семейството са “лъвчето ми”, “паша”, и подобни, не можем да очакваме промяна.
И в сериала момичетата, дъщерите са обезличени.
Развяват позора си публично, но сякаш не им се търси сметка, сякаш те не са представителна извадка за Семейството.
Приятелката на зетя не е тайна за никого и въпреки това той заема своето място на масата и в живота.
Ако репутацията и благополучието на Семейството и на Лейла бяха наистина значими, той отдавна нямаше да е част от семейните снимки.
Но няма да се изненадам в по- късен етап Лейля да е подведена под отговорност и тя да носи вината за това, че не е задържала съпруга си в леглото си.
Минавам на Аслан.
В самолета постъпи зле, прилагайки правилата за забраната на моб. устройства, не еднолично, а уповавайки се на длъжностното лице, самият той я наруши в същото време. Съвсем скоро се разкая и се извини. В колата думите, които каза на Девин, че са търсели проблема в бащата, че го обвиняват може би несправедливо в нарцисизъм, а самите те са били недостатъчно добри за него, не той е бил прекалено лош баща. Много жестоко беше това с щастливото му ново семейство.
Това беше защитна реакция срещу понечилата да каже лоша дума за Сойкан Девин.
Тук ставаме свидетели на патологията - аз мога да хвърлям камъни по тях, но ако друг понечи, ще почувства болката върху себе си.
Същата ситуация се разиграва и във фрагмана за новия епизод.
Аслан е разгневил ужасно Девин, казвайки ѝ, че може да я нарани, но когато баща ѝ се опитва да я уязви, скача срещу него и реакцията е подобна собственическа като в колата.
И двамата до момента имат нееднозначно поведение, затова ми е много трудно все още да имам по- категорична позиция.

“Красивата битка”.

Красотата привлича мъжете като пеперуди и те политат към светлината, без да мислят за последиците.
Обръща се внимание неколкократно на женската красота, а реакциите са коренно различни.
Смехът на Аслан при появата на нагласената Девин, негодуването на  Сехер при спомена за лицето на Хюлия, жестът на Хюлия при срещата с Девин.
Външната красота без хармония с вътрешния свят води до самота. Привлечени от красиви лица, но не хармониращи в последствие двойки завършват с нещастие и самота.
Хюлия е неприета и неодобрена заради нахалното ѝ лице. Нахално красиво? Нахално привлекателно? Не е бил уреден бракът между Хюлия и Юсуф, значи той я е харесал и се е оженил за нея, в последствие обаче тази красота го отблъсква от дома, по думите на Сехер.
Девин е неприета по презумция от Хюлия, но тя не може да си позволи реакцията на Сехер в миналото, манипулативно и подмолно е отношението ѝ, както става ясно от продължението във фрагмана.

Харесва ми ухажването на зрителя с толкова откъси и снимки, макар да писах, че искам и изненади да останат.
Съгласна съм с Дива, много информация имаше и за първи епизод, но пак държа вниманието и интереса ми.
Надявам се да е успешна стратегия и за привличане и задържане на зрителите.

# 95
Благодаря за всичко споделено, момичета. Heart Exl

Изгледах серията и ми хареса, но аз не съм по дългите анализи и преразкази, а и според мен засега само щрихираха нещата, което е нормално. Хареса ми всичко - актьорска игра, операторско майсторство и режисура... но от първа серия е рано да се правят кой знае какви изводи. Ясно е какво ще свързва Девин и Аслан - семействата им, които не са от най-добрите. Но тя едва ли ще му е негов психолог, както мислех, доста знаят един за друг вече, а и започват връзка. Хюлия ханъм е обсебена от Аслан и трудно ще го отстъпи на Девин. Ще видим традиционният сблъсък снаха-свекърва, но като видях как се справи с певицата... не ми се мисли. 

# 96
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Както си обещах изгледах отново Семейството.

Много благодаря за всички коментари, няма "празен" коментар тук ❤️👏
Толкова се радвам, че попаднах при Вас. Истинско удоволствие е човек да ви чете. Карате ме да поглеждам от друг ъгъл ситуации,  думи, жестове.
Ох, много е приятна тази тръпка. Най- хубавото е, че вашите разсъждения ме карат да погледна към нещата от живота извън сериала.
БЛАГОДАРЯ ВИ ❤️❤️❤️

Ваня, наистина и мен ме накара да се вгледам в Хюлия по друг начин. Лично аз също не виждам за сега в Аслан нарцис. В началото Девин го привлече може би от любопитство, опита се да избяга от болницата след като видя състоянието на сестрата й, но след като Девин отново се настани е колата и каза "напред" всичко се промени. Та какъв нарцис е той след като отиде да спасява сестра й. Имаше си основателна причина да си тръгне, Девин все пак беше напълно непозната ? Аслан остана и тогава й каза " хубаво те измъчило твоето семейство, разрушило те е", но в момента в който ги казваше сякаш говореше повече на себе си или просто си позволи да каже на глас това, което мисли за своето.

Направи ми впечатление още нещо , Аслан и Девин се срещнаха три пъти, при запознанството им, когато отидоха на сватбата и когато отидоха в имението. И трите пъти срещите започват при хубаво време, но накрая винаги вали дъжд. Струва ми се, че това едва ли е случайно.
Девин също три пъти по различни поводи казваше, ако ми е скучно си тръгвам. Защо за нея това е толкова определящо ? Аслан и трите пъти се съгласи. Това ми е в противоречие с неговата визитка .
Много сложен образ мисля, че ще се окаже Хюлия и пътя към разбирането на цялото семейство ще мине през разбирането на нейната история. Сахер освен, че каза, че Хюлия има нахално лице, добави че, синът й бил глупав . Хюлия е успяла да влезе в семейството. И може би, защото знае как се случват нещата сега е нащрек да не допусне грешките на Сахер.
Алинка, за Айсел и защо Хюлия видя в нея заплаха.... може би не Айсел е заплахата, а евентуални действия на Аслан. Ами ако я съжали, ако реши да я приеме....Не знаем как самата Хюлия е влязла в семейството, може би има нещо свързано точно с нейното минало.

При Девин нещата са по различни. Когато Аслан предупреждаваше майка си да не му се меси в живота, тръгвайки си тя го попита за Девин. Цялото му лице, начина по който й отговори и дадоха да разбера, че нещата са сериозни и тя веднага взе мерки.

Още в първия фраг думите на Аслан, "ще бъдеш най - красивата ми битка, която няма да спечеля" ми прозвучаха много тревожно. Сега обаче ми звучат по по - различен начин. По-скоро като признание, че няма да я промени, че няма да я подчини на своите правила.

Айре, от сърце желая всичко да се подреди при теб.😍❤️

Харесва ми и на мен тази активност на админа на Семейството. Сериалът е по два часа няма как да разкрият всичко .
Да питам, първата серия беше без дългите, досадни реклами. Така ли се прави за първи епизод или е изключение в случая.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Много се смях на тази сцена. Чувството за хумор на сценаристите е напълно по мой вкус.

# 97
  • AMS
Дружки, благодаря ви за интересните постове!!!
Падам си повече по фактите и думите.
Та, когато Девин се върна в колата, каза - Направо.
Аслан повтори - Направо. Искоч и той - Направо.
Иииииииииии се стигна до - Направото свърши.
Дааааааа, започна накривото. Започнаха завоите ...
Ако още някой не е изгледал еп.1,
тази вечер пак го повтарят от 23:45 по ShowTV.
Загубих бройката на повторенията,
но имам какво да закова отново >>>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Девин: "Действие, усилие, старание или труд."
Аслан: "Чудовище в човешки образ, манипулатор, нарцис."
Семейство: "Място, където всички злини се вършат с добри намерения."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Резюме еп. 2 >>>
Появата на Девин на масата на Сойканови е достатъчна за Хюля да я види като заплаха.
Хюля решава да приложи тактиката, която знае най-добре:
да държи приятелите си близо, а враговете си още по-близо…
Като първа стъпка, Хюля кани Девин на събитие на асоциацията, на което е основател.
Аслан се фокусира върху това, да измъкне семейството си от незаконния бизнес.
Една от най-важните стъпки на тази операция е да стане съдружник
в компанията на младия бизнесмен Атилла Йълмаз.
Джихан подава ръка на Айсел, претърпяла инцидент.
Хюля трябва да седне на една маса с Джихан, за да го накара,
да сложи край на връзката между Аслан и Девин още в началото.
Девин взема решение след случилото се на събитието, на което присъства с Хюля.
Но още първата нощ с Аслан се натъква на неочакваната му постъпка,
поддавайки се на привличането помежду им, и отново трябва да взема решение.
Между двамата опънатите струни стигат до точката на скъсване.
Но това, което ще се случи на изненадваща вечеря, където се събират,
кара Девин да вземе важно решение за живота си.
Това решение ще бъде най-важната преломна точка
в отношенията между Аслан и Девин.

Лекинка, дружки!!!

# 98
Привет, дружки! Hug
Много благодаря на всички ви за интересните коментари за нашия сериал. Важното е, че никоя от нас не е разочарована, на всички е харесала серията.
Алинка Heart Eyes Ванче, Пепи, благодаря специално за обширния анализ на всичко случило се в 1серия и дадените ни подсказки от следващия! Много ми хареса споделеното от вас! Kiss
Алинка Heart Eyes според мен Хюлия се уплаши от думите на Айсел, че е влюбена в синът си, затова взе мерки да и запуши устата. Но, както се подразбра, опитът за убийство не е успял. Да видим какво ще се случва сега Thinking Наистина няма как да не се лутаме в преценката си за героите, опознаването им предстои. Но, и на мен Аслан не ми прилича на нарцис Thinking Със сигурност е с много проблеми, но не мога да го определя като такъв заради други негови действия.Според мен Хюлия нарочно каза това на Девин, за да я откаже от него, но няма да и се получи, на Девин веднага и стана ясно какво цели тя. Много хубав анализ и направи Stuck Out Tongue Closed Eyes Да видим Thinking И аз се изкефих на сценариста какви важни теми е засегнал в този проект, браво! Колкото до жестокостта, която прояви Аслан в колата, това беше от гняв според мен, не че е искал да я нарани нарочно Thinking Както казваш ти - някаква защитна реакция беше, после сигурно се е ухапал, че не се сдържа, иначе нямаше да и се извини на следващия ден. И си го получи подобаващо! Много готина сцена, до сега не съм виждала такова нещо в нито един сериал, който съм гледала Smile А колкото до реакцията му след гадните думи на бащата на Девин, на мен ми хареса как му тропна на масата на този кретен! Направи го за да спре да говори гадости на дъщеря си, защити я по неговия си начин. Едва ли този ще си позволи повече такова поведение, поне не и пред Аслан, който е страшен, когато е ядосан Smile
Мен лично ме притесниха тези думи на чичото Ибо : " Какво ще изчистиш още ? Благодарение на тази работа ти живя толкова дълго. Аслан, няма да напуснеш този свят толкова лесно, запомни това. Тръгни срещу мен и ще видя тогава ... " Thinking Все си мисля, че Ибо има отношение към самоубийството на брат му, много гаден човек ни го показаха до сега, той е истинския мафиот в семейството, така си мисля Thinking
Ванче, много съм любопитна за тези думи аз. Дали Аслан е " Чудовище в човешки образ , манипулатор, нарцис" Thinking
Цитат
Втората част на еп.1 започва с представянето на Аслан като нарцисист.
За сега не го виждам нито като нарцис, нито като чудовище, много съм съгласна с Пепи Hands Plus1
Цитат
Та какъв нарцис е той след като отиде да спасява сестра й. Имаше си основателна причина да си тръгне, Девин все пак беше напълно непозната ? Аслан остана и тогава й каза " хубаво те измъчило твоето семейство, разрушило те е", но в момента в който ги казваше сякаш говореше повече на себе си или просто си позволи да каже на глас това, което мисли за своето.
Но, съм сигурна, че няма да е лесен образ, Къванч просто не избира такива, със сигурност Аслан си има много дълбоки проблеми още от детството, надявам се заедно с Девин да излекуват взаимно душите си. Много ми е интересно какви важни решения ще вземе Девин Thinking
Пепи, много ми хареса коментара ти, благодаря! Kiss Ооо, и на мен страшно ми харесва хумора, който е вмъкнал сценариста в сериала, ейвала за което! Има няколко култови сцени, на които се смях с глас, една от тях е тази, която си посочила Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз много се радвам, че ни намери! Heart Така е, това е най-хубавото от всичко, сверяваме си взаимно часовниците. Защото знаете, различни очи гледат различно, всеки си прави изводите според своите си усещания.
Цитат
Карате ме да поглеждам от друг ъгъл ситуации,  думи, жестове.
Ох, много е приятна тази тръпка. Най- хубавото е, че вашите разсъждения ме карат да погледна към нещата от живота извън сериала.
Сега видя колко е чудесно да си коментираме сериал по тв - то всяка седмица, нали ? Hands Thumbsup Дано да имаме още такива приятни емоции!
Колкото е по-гледан един сериал, толкова повече ще са рекламите, да не те отчайвам Smile А да знаеш, че преди серията във вторник има кратко повторение на предната серия, поне така беше, не съм гледала онлайн сериал от Сблъсък Smile
Диве, много благодаря за всичко, което правиш! Kiss И за красотите! Много гифчета още да направите с Диди ! Hug
Айре Heart Eyes много хубави снимки са споделили от 2 серия! Kiss И клипчето е страхотно, благодаря, че го сподели
Терзи, благодаря за споделеното! Kiss

Цитат
Как играят  тези двамата Само по очите и мимиките разбираш всичко
Мире Flowers Hibiscus Снеже Flowers Hibiscus
Цитат
Турската преса пише много за сериала "Aile / Семейство "
 Seriesturkish.com #ТурскиTVSeries |
Сериалът "Aile / Семейство ", който имаше много силен старт с рейтинг 8 в групите AB и ABC1, постигна един от най-добрите дебюти за сезона, заемайки първо място.
Изглежда възможно сериалът " Aile / Семейство ", който успя да открадне зрителите от всичките си конкуренти с излъчването си, да достигне двуцифрен рейтинг в следващите няколко седмици.
Ако нещата вървят добре и феновете на Kъванч Taтлъту и Серенай Саръкая увеличат подкрепата си, може да има голямо увеличение на рейтингите, взаимодействията в социалните медии и гледанията на цифровите платформи.
След толкова зрелищния дебют в първата серия от сериала, диалогът на двамата главни актьори, създаващ впечатлението, че говорят помежду си, вместо да играят, също добави още една мотивация към публиката.
Феновете на Серенай Саръкая и Kъванч Taтлъту бяха много впечатлени от сцените на дуета.
Освен рейтингите и ангажираността в социалните медии, се вижда, че сериалът "Aile / Семейство" докосва и голям брой млади зрители в цифровите платформи.
По-специално, видеоклиповете, публикувани в You tube, предизвикаха голям интерес. Въпреки че официалният You tube канал на сериала беше създаден съвсем наскоро, той вече достигна 120 000 абонати, а общият брой гледания на видеоклипове достигна повече от 12 милиона.
Целият 1-ви епизод от сериала събра почти 4 милиона гледания в YouTube за 2 дни. Като се има предвид, че това е нов сериал и мнозина все още не са го открили за себе си, тогава можем да кажем, че сериалът "Aile / Семейство " може да отбележи 2023 г.
Дай, Боже така да стане, ще се радвам много заради любимците ни, които наистина го заслужават с майсторската си игра, както и целия екип, всички се справиха чудесно, все така да продължават! Hands Pray
Е, страхотни са заедно! Heart

Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 22:02 от queen_fenka

# 99
Идва една жена и напълно променя мъжа  Исками се да има повече драма Хюлия няма да отстъпи лесно Аслан Не знаем още на какво е способна Дано по нататък ни разкажат съдбата на всеки един герой за да разберем защо така постъпва Дано сценариста е подготвил един качествен сценарий а не накрая драгия зрител да гледа по различен начин на случващото се и сценария да се променя според зрителите Девин е млада жена която сигурно си има и своите мечти ама ще се сблъска с една майка която си има свои разбирания за децата си

# 100
Момичета, благодаря ви !

Фени, зарадва ме . Дано има анонс , за да стигам навреме за началото на серията.

Качвам в скрит текст един анализ от Kıvanç Tatlıtuğ Georgian Fans
Преводът е с гугъл, на места е много лош, но се разбира горе-долу.
Скрит текст:
✍🏻Да поговорим малко за първия епизод на Aile 😌
Няма да съм последователен и ще следя сериала по малко разхвърлян начин, но ще се опитам да достигна до важни теми 😇
ბავშვ Самотни деца, които обичаха погрешно.. 👈🏻 Сценаристът ясно знаеше какво пише, когато използва тази фраза и мисля, че следи тези двамата отдавна; точно това виждаме необвързани деца на тази снимка и защо тази снимка и защо все още са деца, малко по-късно.
🏡 Човекът, който се изправи от масата, ще се превърне в храната на туровете. Така е казал Юсуф Сойкан, но все още не знаем чия храна е станал, когато е излязъл от масата и се самоубил, дори в присъствието на най-големия си син😌 Зад това трябва да има интрига, но въпросът е как?! А каква е гледната точка на писателя.. Има ли врагове отзад или всичко ще бъде оправдано и тук с тежък психологически фон. Очевидно първата версия ще бъде по-приемлива за гледане, но все още нямаме достатъчно знания за изтегляне на версии. Чуваме от баба, че Юсуф така или иначе не трябва да има добри отношения с жена си, не се прибрал, защото не искал да вижда лицето й. Каква трябва да е дискусията между съпруг, съпруга и съпруг и защо баща му не обича сина, чието раждане направи майка му толкова горда и го нарече Аслан (лъв)?
Майка, която дори не е хранила с мляко на децата си, добра майка ли е? Тя е родила деца, но може ли да ги отгледа?! Отново онези акценти, изпяти на езика на бабите, на които трябва да обърнем внимание.
"Много я обичаш, но Аслан те мрази.. "Бившата приятелка на Аслан казва на Хулия. Обсебващата любов на майката и надутата омраза на Аслан към тази обсебваща любов също са много добре отразени в няколко сцени 😐 Когато Аслан закъснява, но все още отива на рождения ден на баща си и е оставен сам на масата, не е толкова вкусно ястието, което майка му казва, че обича най-много. На масата за закуска, когато ядосаната майка дори не го гледа, а пламенно му сготви яйце, което и Аслан дразни, а най-ясен пример е сцената от снимката...
Досега Хулия най-много мразеше Джихан 🙃 от една страна обвинява дъщеря си за смъртта на съпруга си, че не е намесила самоубийството на баща си, а е далеч от семейството, ясно показва това, когато не спира да целува ръка, но от друга страна, тя заповядва,ако не влезе навреме в масата,да си застреля колата. Има много около Джихан. Въпросителен знак; защо е бил там, когато баща му се е самоубил? Защо се е самоубил в негово присъствие? Защо мълчи за обвиненията на майка си и не се защитава? Наистина ли не успя да се намеси? Не се ли намеси или нещо друго се случи?!
Не е разкрито много за сестрите, освен че и двете доста иронично наблюдават семейния "фарс".. По-възрастният на глас казва, че съпругът има любовник, а по-малкият отговаря за приспособяването на ролята на щастливо семейство, но когато този фарс свърши, той стои и слага на масата събраните за него портокали, вместо бащата 🥺 и майката все още не е разкрила нищо повече от безразличие към сестрите (доходът на Аслан 🙄)
🗣 Семейството е място, където всички злини се оправдават с добри намерения. Чуваме тези думи от Аслан и се чудим дали има предвид себе си и оправдава действията си с това или отношението на майка си към него?!
"Чудовище в лицето на човек, нарцисист, манипулатор" - Така описва бившия на Аслан. И едно нещо, което е ясно от това е, че определено е голям манипулатор . Манипулира майка си, когато тя се извинява и моли да организира вечеря, за да изкупи престъплението, манипулира Девин, когато отива при нея и ѝ разказва сърдечно за самодостатъчността на баща си, как баща му не го е обичал и как страда (Девин не мисли, че конкретно няма да го направи, но накрая).
Аслан взривява сграда, за да ядоса чичо си и се шегува с неговата "банда", че Ибо може да плаче и да слезе.
👰🏼 ♀️
Чакат ви с терапевт, терапията ви чака 😃😃😃 Девайско действие ли е или не?! Да, Девин играе и знае какво прави. “Мога ли да те питам нещо?! .. Малко сте луди, нали?!.. Не, сериозно, вие сте луди, как работите като психолог?! “ Аслан 👉🏻 да девине. Колко голямо влияние оказва върху Девин от отсъстващото му семейство, простата сцена, в която показва на Аслан каква снимка има предвид, когато казва, че дори силата се усмихва на снимки заради щастие. Много интересно казва, че гледал нещастието на семейството си, като в документален филм.
"-За съжаление Бидзя Аслан не може да диша без мен, много ме обича"
- Вярно ли е?!
- Какво, не?
- Да видим.. "

"Любовта е силна отрова, въпреки че може много да се обичаме, се отнасяме зле един към друг...
Пораснахме и станахме необвързани” ✔️
Не мисля, че Девин е открил влиянието на семейството на Аслан, след като ни потърси в Гугъл. В началото, когато попитат какво семейство имаш, Аслан отговаря "нормално", а по-късно Дивайн казва: "семейството унищожава най-много. "Психологът вече знаеше там, че нещата не вървят добре и в семейството на този човек..
"Обичаме се по грешния начин ! ” 👊🏻 Чуваме тези думи и от двамата главни герои. На снимката има деца, които искат да ядосат възрастните. Аслан води Девин у дома, за да ядоса майка си и ядоса. Лицето на Девин, когато е в колата, вече осъзнава откъде са дошли, тогава вижда Аслан и двамата се усмихват. Ясно е, че тук се разбират и самият Девин подкрепя Аслан (във втория епизод го видяхме да води Аслан при баща си) и отново децата, които го обичаха погрешно 🫂

Лека

# 101
Здравейте в събота вечер!

Чак сега изгледах серията. Не само, че ми хареса, но и много ме впечатли.
Превъзходен кастинг, начело с Къванч и Серенай. Много добри и страхотна химия показаха още първите минути.
Много ще им се получи.
Аслан е приел лидерството на семейството  в бизнеса и е свикнал неговата дума да е последна.
Първо впечатление за него е в самолета, когато направи забележка на Девин, че е с включен телефон и веднага след това той прие обаждане по неговия мобилен телефон. Тоест той много добре знае правилата и реда в самолетите при летене, изисква това от околните с уместна забележка, но той самият може да ги нарушава.
Лидерското у него веднага проличава. И когато казва на Девин, че ще загуби битката визира и нейната буйност и неотстъпчивост. И препратката да се питат коя зодия са говори за бъдещите големи противоречия между тях.
Очаквам да бъде нещо от рода на "Два остри камъка брашно не мелят" Надявам се любовта да ги поизтъпи.
Девин е спонтанна много, но и много състрадателна. Когато разказваше за сестра си на Аслан още в началото на брега, когато се хранеха, тя инстинктивно започна да му оправя превръзката на ръката, съвсем несъзнателно.
На мен ми говори, че тя винаги ще  "превързва"раните , както на Аслан, на Ямур, така и на други.
Аслан по подобен начин е състрадателен и то спонтанно с грижа. Видяхме как помогна на Ямур.
Според мен тези им качества на състрадателност и помощ  са към пострадалите от семействата си хора. И оттам изградени такива навици за помощ в най общия смисъл.
Интересни са ми взаимоотношенията на чичото Ибо с майката Хюлия. Чичото знае слабото място на Хюлия и веднага "наля масло в огъня" като една махленска клюкарка каза на Хюлия, че Аслан е с много красиво момиче. Усетих в него злорадство към Хюлия в тази връзка. Той просто й подпали фитилите, първо, че няма да дойде на РД на починалия си брат и второ с инфо за Аслан, че и той няма да може да отиде на РД, защото е зает с нещо друго, както и че няма да може да се подчини на майка си и традицията за вечеря на всички на масата.
Не знам как Аслан ще изчиства името на семейството си от мръсния бизнес, като и той се занимава с такъв.
Видя се, че Девин е много уплашена от тъмната страна, която прочете за семейство Сойкан. Беше много твърда и безстрашна на пътя, когато Аслан беше следен и караше бързо.
Доста въпроси изникват за взаимоотношенията с чичото и принадлежността към мафията, от която чичо му не иска да пусне Аслан.
Нищо не се загатна за връзката и взаимоотношенията между двамата братя Аслан и Джихан.
Направи ми впечатление, че всички обичат Джихан, посрещнаха го на вечерята много топло, освен майка му Хюлия.  Но после тя на масата се обърна към него и го попита абсолютно служебно как му вървят делата. Той потвърди, някак плахо, че са добре.
За какви дела става въпрос не е ясно за сега. Почвам да си мисля, че Хюлия е в основата на тъмния бизнес на семейството. Два пъти тя има мисли да убива някого. Първият път беше, когато нареди на охраната на къщата, че ако Джихан реши да влезе преди позволеният му част да стрелят по него, вторият път е когато нареди да се елеминира момичето Айсел. Доста храднокръвно и плашещо. Затова мисля, че тя е в основата на бизнеса.
Чакат ни много интересни серии, предполагам с много разкрития, интересни взаимоотношения, преплитане на съдби и страстна любов, но както я виждам ще бъде взривяваща и дано не се изпепели!

Лека вечер!

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:10 от Dimana-nova1

# 102
Добро утро, дружки! Hug

Диме, много хубав коментар, благодаря! Kiss Интересен екземпляр е наш Аслан, тепърва ще разберем с какви демони се борят всички от семейството. Мен живо ме интересува какви са отношенията между братята, надявам се да не се мразят, това сме го гледали.

Цитат
Очаквам да бъде нещо от рода на "Два остри камъка брашно не мелят" Надявам се любовта да ги поизтъпи.
Мен именно това ме привлича в двойката, обичам да гледам такива словесни престрелки между ГГ, харесвам силните, а не послушните женички, които изпълняват всичко, което им се каже, без да имат думата и свое мнение. А Девин е силно момиче, с характер! Мисля, че Аслан именно заради това и я забеляза и хареса, тя го провокира с поведението си, заради това не я остави на летището, а и предложи да я закарат където трябва. Съгласна съм с теб, че и двамата са състрадателни хора, въпреки всичко останало. Разбрахме кого обича Девин най- много, сега остава да видим кого обича действително Аслан от семейството си.
И за Ибо съм много съгласна с теб, така и бях предположила мотивите му да и се обади на Хюлия. Не само нея да я жегне, но и да създаде проблеми на Аслан. Но, доколкото разбрах, той живее в Измир и дори не е бил поканен на този странен РД, та отношенията между двамата с Хюлия са ясни, не се понасят взаимно. Въпросът е защо ? Каква е причината и той като Джихан да е отхвърлен от семейството, по-точно от Хюлия ? Thinking Видяхме, че останалите се зарадваха на Джихан ... Сега ми е интересно какво е отношението на Аслан към него и това на Джихан към Аслан Thinking
Цитат
Не знам как Аслан ще изчиства името на семейството си от мръсния бизнес, като и той се занимава с такъв.
И аз това се чудя Thinking Ибо каза нещо подобно : " Събираш пари и се опитваш да изчистиш всичко. Какво искаш да изчистиш оттук нататък ? "
Сойкан притежават много казина, нещо такова споменаха, че хората залагат като луди, явно от там идват парите ? Thinking Ще видим.
Цитат
Ten years difference.
Two different characters.
One magnificent Kivanç
Десет години разлика.
Два различни героя.
Един великолепен Къванч

Чакам с огромно нетърпение вторника! Още два дни ...

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 10:30 от queen_fenka

# 103
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀

Терзи, много ми хареса първото ти изречение "Идва една жена и напълно променя мъжа". Звучи библейски и истински. Като Адам и Ева," мъжът ще се отдели от тялото си и ще станат с жената едно цяло".
Дима, и благодаря, че напомни за зодиите. Когато Аслан каза Близнаци, Девин се засмя и после каза "Дяволът стои пред теб" Айре, ако можеш обясни значение на двете зодии. Сигурно не беше споменато случайно.
Момичета, знаете ли коя е песента, на която танцуваха и се целунаха. В един момент превода прекъсна, защото те започнаха разговор, но ще ми бъде интересно да разбера целия текст.
И да кажа, че тази сцена беше заснета отлично. Много нежност и чувственост имаше в нея.

Ибо знае много за Хюлия, много добре я познава. Но с Аслан ще има проблеми. При вида на разрушената сграда, когато му се обади Аслан много хладнокръвно му отговаряше. Много се смях, когато Аслан му каза, да бил плюл три пъти през рамо, баба му така гонела дявола.😂
Тогава Ибо три пъти спомена името на Атила.

Айра , вчера спомена за новия филм "Ах, Белинда", стана ми интересно, че сценарист е нашия сценарист Хакан Бономо.
А филма на Неджат Ишлер е бил на 6 място миналата седмица в Нетфликс.
В you tube Семейство има за три дни 5 мил. гледания.👏 и отлични отзиви.

Ето в близък план татуировката на ръката на Къванч.

И за мен е прекалил, но това да му е косура 😜 Не може във всичко да е съвършен.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 104

Привет момичета! Хубава неделя! Blue Heart
сложили сте кафенца Coffee

Диманче Hug
радвам се, че ти е харесала серията, мерси за хубавия коментар.
М/у другото близнаци и лъв много не си пасват, но това няма значение за сериала Wink
Снеже HugHands Plus1

Изгледах вчера серията с голямо удоволствие, с хубавия превод на бг. Толкова много задълбочени коментари сте написали Flowers Hibiscus/ Ванче, Али, Фенче, Пепи, Диве, Терзи/, че май няма какво да добавя.
Но и на мен тези думи на Аслан в началото

ми звучат трагично, като нещо лошо, което ще се случи в бъдеще......
 Естествено освен сюжета най-много наблюдавах играта и образа на любимеца ни- исках противоречив герой и си го получихме, освен това е много харизматичен, секси, забавен  и лош и опасен - когато трябва, но е човечен, с добро сърце/скрито надълбоко/ и в никакъв случай не е нарцистичен.
един коментар в
https://m.aksam.com.tr/yazarlar/baris-kocaoglu/kivanc-tatlitug-e … isi/haber-1349106
автом. превод.........
Цитат
Първо, хармонията на Серенай Сарикая и Къванч Татлътуг беше много любопитна.
Но като външен глас моето наблюдение е, че всички говорят за Kıvanç.
Kıvanç Tatlıtuğ се е подобрил и е станал толкова добър актьор, че отдава достойнство на всяка роля.
Но играта с Kıvanç ще отведе Сереней на много различни места в нейното актьорско пътуване.
Беше договорено с Özge Özpirinçci за ролята на Серенай, но каквото и да се случи, тя беше отстранена от отбора в последния момент.
Докато гледах Сереней, се сетих за Йозге.
Добре, че Сереней получи ролята.
И аз съм доволна, че Серенай получи ролята.. просто Керем Чатай си знае работата.
Не мога да повярвам, че го казвам, помните каква беше първоначалната ми реакция, когато Бирсен съобщи за Серенай. Wink
Дано така продължава да ми харесва!!
Също сте описали много хубаво каква е Девин, няма какво да добавя.

Пепи,
по нататък сериите ще имат озет в началото плюс реклами и новата серия ще започва към 20.00 ч наше време, така, че вероятно ще можеш да я хващаш в началото.
Да видях, че СЦ на Ах Белинда е Хакан Бономо.
песента за коят питаш, може би Диди би могла да ти отговори....
на татуировката на Къванч с розата пише- "Всичко, което имаме е сега"

Фенче Kissing Heart
и на мен ми е интересен образа на Джихан и защо е отхвърлен само от майка му.
Много ми е интересно и какви са отнощенията м/у двамата...........

м/у другото, въпреки че го даваха малко в 1 еп., на мен ми стана мъчно за Джихан, в очите му се четеше тъга, но може да се окаже скрита лимонка. Много добър актьор е Неджат, би трябвало да разгърнат ролята му.

Диве, благодаря за озета за 2 еп. Hug
и за новите снимки, които донесохте! Flowers Hibiscus

Ще се върна да чета повторно анализите ви, подготвям и нещо визуално.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 13:07 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт