💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам на бързо да ви пожелая хубав ден.
Фени, изненадах се, защото в момента Къванч и Башак са в период на пълно затишие.
Айре, права си много връзки има Къванч с този сериал, Биркан, Хилял Сарал, Нуран Еврен Шит .

Фени, готова съм за довечера. Всичко съм си организирала , само да видя за колко минути ще успея да взема разстоянието до нас. 😂😂😂
Срам ме да го кажа, но отказах лична покана за театрална постановка днес 😥
Но както Дива отбеляза Семейството силно влезе в нашето ежедневие.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 241
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за прекрасните коментари
Прочетено в интернет....
Ойкю Карайел ще се включи в ирландския сериал KIN от втори сезон. Тя ще играе героинята Нурай Батук.

# 242
  • AMS

Видяхме Червената луна и Бурята.
Предстои да видим Урагана.

Дружки мили, благодаря ви за реакциите, преводите, новостите и коментарите!!!
Мира, благодаря от сърце за споделеното!!! Поздрави майка си!!!
Съгласна съм с това, че "лошата свекърва
колкото и да е сериално клише, толкова е и житейско."
Не сварвам да прочета и реагирам на всичко, та може да ви върна малко назад.
Има много детайли за обсъждане в Семейството, но ще се спра на един.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Аслан в представянето на фамилията на масата казва -
 ... halamız var - халамъз вар - имаме леля.
Hala - Хала е сестра на бащата и се използва по бащина линия. 
В нашия случай е сестра на Юсуф и Ибо.
Друга интерпретация смятам за неточна.
За сестра на майката и по майчина линия се използва тейзе.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
За Биркан хич не се учудвам на поздравлението на Къванч.
Спомням си как разказва колко сериозно се е готвил за ролята на Петро,
и оня разказ на рускиня за сцената на гарата в Питер в студа,
как са се боричкали и са забавлявали с Къванч всички на сета.
За Елчин в Сблъсък. Такава беше ролята и тя се справи чудесно.
На мен ми харесаха отношенията между двамата.
И двамата Кадир и Зейнеп бяха женени с деца.
Децата бяха акцента, а не целувките и креватните сцени.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Но да се върна на Семейството.
Харесва ми последния откъс. Девин каза, че Ямур има хубав глас.
Явно ще се пробва да пее във Волта.

# 243
Ванче, Айре, Диве, Гости, Пепи, благодаря ви за споделеното!!! Kiss
Вай бе, в нашият ден е най-фрашкано със сериали Thinking

Айре Heart Eyes благодаря за статията, хареса ми! Явно нашият сериал кара хората да разсъждават върху него, не се учудвам, че в АБ групата и сред младите хора е на първо място по рейтинг. Отново я преведох и пооправих, защото задава много съществени въпроси.
Скрит текст:
Vagrant My Crazy Boyfriend (Семейство, част 2
АВТОР: Симай ДЕМИР
Как да разберете дали даден човек е правилният човек за вас? Заради поведението му към вас, думите му или грижата и любовта му? Отговорът на този въпрос вероятно е различен за всеки, но за мен, ако човекът срещу мен се опитва да ме разбере, без да ме съди за това, което съм направила, независимо какъв съм, ако ме уважава, вместо да се меси моите решения, ако можем да намерим общ език, тогава този човек е правилният човек за мен. Не знам какво си помисли Девин, когато стана от тази маса в къщата на баща си, но в този момент, когато погледна Аслан с възхищение, тя реши, че Аслан е правилният човек за нея. И така, без да мисли, без да се колебае, тя изтича след него и му предложи брак, противно на това, което каза, че никога няма да направи.
Девин преди това беше влюбена в Аслан; Въпреки че не го познаваше, тя беше привлечена от него, да бъде с него, той помогна на сестра и, но дали това беше достатъчна причина да иска да се ожени или да се ожени? Не за момента. Но, съвсем друго означаваше за Девин това, че той спокойно я пазеше от баща си като красиво, нежно цвете, че се задоволяваше и с щастие, и с нещастие, а освен това и да гледа в очите на баща и; Девин, която се чувстваше, че е защитена и той говори за себе си, в този момент тя го гледаше с възхищение. Защото това за Девин означаваше „За да мога и аз да бъда обичана. Само защото ти не я обичаш, не означава, че никой друг няма да я обича." Беше изправена пред някой, който предлагаше съществуването си безусловно, така че сега поднови предложението за брак, което бе отхвърлила преди няколко нощи. Имам луди въпроси в ума си, но ще говорим за всички. Искам да продължа с Девин.
Защо отиде на рождения му ден, когато Девин имаше толкова голям проблем с баща си? Освен това, след като стана свидетел на състоянието на майка си и сестра си. Всъщност се сетих за много възможности и създадох много теории за този въпрос, но най-силният аргумент беше, че тя все още се нуждаеше от семейна маса. Мисля, че семейството на Девин все още е кървяща вътрешна рана, защото когато се споменава, говори или съобщава, лицето и придобива съвсем различна форма. Тази самоуверена жена си тръгва, вместо нея идва момиче, чието негодувание прелива от сърцето й и се опитва да го изхвърли с гняв. Знаеш ли, тя каза: „Сякаш се върнах към себе си на 12 години“. Мисля, че Девин все още е на същото място като семейство. Тя все още не е превъзмогнала семейните кавги или факта, че баща и никога не ги е обичал и никога няма да ги обича.
Въпреки целия гняв и ярост, които изпитваше към баща си, Девин искаше да го прегърне, когато се изправи срещу него. Но баща и е толкова непознат за нея, че въпреки всичко, което Девин казва, че е направил, тя все още копнее за него вътрешно. Това може да се разбере много добре от факта, че тя е отишла на рождения му ден, знаейки, че ще има напрежение, или че е бил зашеметена, когато го е видяла пред себе си. Мисля, че колкото и да е обичан човек, нищо не може да замени нуждата от любовта на родителя. Всеки, който погледне очите на Девин на тази маса, чува укора и на тази маса и всеки, който е бил свидетел на речта, която произнесе, докато се обръщаше към своите съветници, може ясно да разбере това. „Може ли някой друг да запълни празнината, създадена от семейството?“ Ето защо искаше да напусне Аслан. Защото, както каза на Аслан, Аслан я заведе при майка му, за да покаже силата си. Тя беше с него, за да запълни тази голяма празнина вътре в него. В момента, в който си помисли, че това е така, тя поиска да си тръгне, но когато разбра, че Аслан няма да я остави сама на масата на баща и, се отказа от това решение. Значи ли, че Аслан наистина е правилният човек за нея ?
Мисля, че Аслан не е обикновен мафиотски персонаж, както го описват. Например, той иска да изтрие от живота си нелегалния бизнес, който баща му е започнал. Той има много силен механизъм за контрол на гнева. Той е доста търпелив и спокоен с близките си. Но не мога да кажа, че е проявявал същото поведение към други, различни от тях. Колкото по-търпелив и спокоен е със семейството и близките си, толкова повече прилича на хищно животно срещу онези, които искат да наранят него или близките му. Например мъжът, който ги следи с Девин
Телефонът направи лицето му неузнаваемо. Но въпреки че чичо му го е натискал толкова много, той не му е причинил никаква телесна повреда. Девин го удари с глава, това не беше единственият и импулсивен ход срещу него. Защото Девин вече е различна за него. Когато Аслан поглежда към Девин, той вижда собствените си рани. Той е свидетел на собственото си страдание. Майка и проблемен брат и сестра, игнорирани от баща си, отвратени от нейните мании. Аслан видя отражението на собственото си семейство в тази жена. Казват, че сърцето си знае своето, а Аслан беше толкова увлечен по тази светска красавица Девин Акън, чиято глава беше малко разбита и малко луда.
Девин започна да разрушава всички табута, които Аслан знаеше за жените. Всъщност той първоначално искаше да подлуди майка си, но жената до него е достатъчно умна, за да го осъзнае. Току-що казах, че ако сърцето разпознае своето, то и сърцето обича своето. Не вярвам в любовта на противоположните полюси, напротив, звучи толкова смешно. Може би някой различен от вас ще ви привлече, но в момента, в който разберете, че не си приличате, се отчуждавате от този човек и след известно време страстта свършва. Девин и Аслан не са на противоположните полюси. Напротив, много си приличат. Слабото място и на двамата са семействата им, и двамата са хора, които се противопоставят на живота и живеят както искат. Затова се привличат един към друг, колкото и да искат да се отдалечат, някъде пак се хващат един за друг.
Мисля, че една от причините Аслан да е толкова привлечен от Девин е, че тя не прилича на никоя друга жена, която познава. Обикновено е нормално жените около него да се притежават, да бъдат защитени и да се чувстват в безопасност, но Девин никога не изпитва удоволствие той да говори от нейно име или да бъде намесвана в решенията си, камо ли да моли Аслан за помощ по тези въпроси. Въпреки че Аслан умишлено говори за майка си, мисля, че Девин искаше да покаже, че не се страхува от никого и че не е малко момиченце, което има нужда от защита. Именно това беше проява на любов, а не защита, която Аслан направи със семейството на Девин, което беше много ценно за Девин. Но това беше бодигардът, който той направи в собствения си дом, и Девин не го хареса. Защото защо някой, който се е научил да се защитава от най-близките си, ще се нуждае от защитата на непознат? Аслан и Девин са двама души, които искат да защитят себе си от семейството си и искат да защитят семейството си от всички. Но мисля, че Аслан е в по-трудна ситуация в това отношение. Защото докато защитава семейството си, той също трябва да се бори с тях.
Аслан Сойкан носи тежестта на огромно семейство върху себе си и в същото време трябва да се бори с много хора в това семейство. Майка му прави всичко възможно да се меси в целия му живот, а чичо му не губи и секунда да изкопае своя кладенец. Ако кажем брат му Джихан, не може да се купи, ако го продадеш, не може да се продаде. Той не може нито да го хване за ръката и да го върне при семейството, нито може напълно да го изтрие от живота си. Не знам какво се е случило между тях, как баща му успя да се самоубие и защо Джихан премълча тази ситуация, но мисля, че Джихан е много прав за едно нещо. Дори Джихан да разкаже на семейството си за положението на баща си, Хюля нито би приела тази ситуация със стената на егото, която е очертала около себе си, нито би получила психологическа подкрепа, за да не се отрази навън. Сега те виждат Джихан като изкупителната жертва на този инцидент и го обвиняват, но има факт, че мъжът е бил под носа и на Хюля, и на Аслан до деня, в който се е самоубил, но те дори не са забелязали тази ситуация. Те не можеха да видят, че главата на семейството е в депресия. Не знам точно какво се случи в деня, за който казах в началото, но не мисля, че Джихан е единственият виновен.
Джихан Сойкан всъщност е един от хората, към които съм най-любопитна. Той обожава майка си толкова много, че дори приема нейната омраза, стига да признае неговото съществуване. Всъщност мисля, че това е причината да се забърква с всичките приятелки на Аслан. Защото цялото внимание и любов на майка му принадлежи на Аслан и Джихан знае това много добре. Мисля, че се държи така, защото иска да се почувства малко като лъв. А може би и Хюля го вижда, за да забележи. За това той влезе в безмилостна война. Хюля обаче го вижда само ако й върши работа и честно казано това малко ме притеснява. Искам да кажа, как можеше Хулия да държи цялото си семейство под контрол, докато Джихан беше изоставен така? Как може една майка да си затваря очите, когато детето и затъва към дъното? Юсуф умря добре, синът му не и каза, но това ли е всичко? Освен ако Хюля не види сина си, Джихан развива мания по него. Най-лошото от всичко е, че никой не казва да се спре тази ситуация, но майка му го познава твърде добре, за да използва тази ситуация, толкова много, че без разбирането на Джихан, тя много мъдро го насочи към Девин.
Хюля е родена на деветнадесети ноември, тоест Скорпион; Воин, зодия, която обича силата и победата. Точно като Хуля. Ето защо Девин не се изненада, когато Аслан каза, че е рожденият и ден. Всъщност обичах тази тиха борба за власт между Девин и Хюля и обобщението на Девин
Много ми хареса, че показа на Хюля, че го е решила много добре. Докато се сблъскваше с факта, че момчетата, особено тези, които са склонни към насилие, са отговорни за своите синоволюбиви майки, тя всъщност показа пръчката от злато. Девин не е момиче, което да избяга с две заплахи, а Хюля не е от онези, които се отказват. Тази война тепърва започва и не мисля, че е възможно Хюля да е победител с егото си. Поради тази причина мисля, че ще се опита с всички сили да ги раздели.
Има борба за власт между Аслан и Хюля. По-точно битка за контрол. Хюля иска да участва във всеки аспект от живота на сина си. Той може да направи това, като контролира най-близките си роднини. Тук сред служителите няма кой да застане пред Хюля. Командва ги както си иска, но Девин не е такава. Хуля не може да я контролира. Поради тази причина тя направи и ще направи всичко възможно Аслан да се обърква и Девин да скучае. Аслан, който се раздели с Девин, малко ме обърка, когато каза, че тук не може да се вярва на сина ми.
Аслан прекара страхотна нощ с Девин, спаха заедно, но искаше да си тръгне сутринта. Сега в съзнанието ми първото отхвърляне, скъсване преди момиче Имало е причини като смърт, но не мисля, че това са причините. Семейството му е просто спасение и той не иска Девин да пострада. Това беше единствената причина. Опита се да каже: „Бъди в живота ми, но ако си там с мен, ще те наранят“, но Девин не разбираше. Тя не разбира, защото цялата и травма беше задействана, тя беше наранена и тя каза: "Кой си ти, че да ме разстройваш!". Най-близките и роднини я унищожиха толкова много, че никой вече не можеше да я разстрои, докато не срещна Аслан...
Казах, че Девин е контузена от семейството си, но тя е в ситуация да не може да разреши ситуациите, свързани със себе си. Девин се пазеше години наред, защото гледаше семейството си като документален филм. Гледаше го, не беше решено, държеше проблемите от себе си и стигна до днес, без да полудее. Мисля, че затова е психолог, интегрирала е тази способност да наблюдава и анализира в живота си. Понякога този щит пада и онази крехка жена в Девин се появява. Това се случва много рядко. Това се случва, когато Аслан казва да се разделим, когато къщата на майка и искат да бъде отнета или когато сестра и е изправена пред смъртта. Ето защо Девин се превръща в много наивен, крехък човек, когато става дума за семейство.
Девин е много силна жена, но вътрешностите й са разбити. Семейството на Аслан се бори с него, но Девин дори няма семейство, за което си струва да се бори. Дори ако лъвът скъса веригите, той седи на масата, гледа братята си, търпи брат си или има другари или те са най-лошите. Какво има Девин? Биполярна майка, нелюбящ баща, болна сестра. Ето защо Девин каза „да“ на Аслан, тя вече не можеше да се справя сама с това бреме и това накара раменете и да се спуснат.
Аслан е корав, семейството му е по-трудно... Девин е амазонка! Да видим какво ще стане!
Тогава това е всичко от мен за тази седмица, ще се видим отново следващата седмица.
Още само час и половина, дружки! Пепи, като сменят времето в края на месеца няма да бързаш толкова, нали ? Не се учудвам, че си отказала театъра, и аз бих го направила, луди сме си Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гости, радвам се за Ойкю! Ти гледаш ли Семейство ? Какво ще кажеш, хареса ли ти ?
До срещата ни с наш Аслан! Hug

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 17:54 от queen_fenka

# 244
Хайди бъкълъм Wink

# 245
  • AMS

Честита Пролет!!!

Дружки, обратното броене на Show TV >>>

След малко започва >>>

Приятно гледане, дружки!!!

# 246
Руски превод в ефир, ако някой се интересува:
https://vk.com/aile_alisadirilis?z=video-132834594_456240770%2F3 … l_wall_-132834594

# 247
а интересуваме се Wink мерси!
и тук ще има
https://turkru.tv/semya-3-seriya-3.html
линк към Шоу тв >>
https://www.youtube.com/watch?v=eVVlKAUlSNQ

Приятно гледане и от мен!!  Hug

Фенче Kissing Heart, за превода!! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 19:26 от Airra

# 248
Приятно гледане!

# 249
Ани Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за линковете! Kiss
Диве, Диде Kiss
Да видим дали ще има реклама Thinking
Приятно гледане !!!

# 250
Момичета, приятно гледане. Нямам търпение да ви прочета след епизода. Аз може би чак утре ще мога да го гледам. Споделяйте интересни моменти, ако намерите време, за такива като мен Hug

# 251
- Ти, когато ме гледаш така, без никакви въпроси, без гняв и гняв, от дълбините на сърцето си, и ако кажеш Аслан, тогава ще бъде добре ....

Сехер е дъщерята, Девин майката 💔

Приятно гледане, момичета 🍀

# 252
# 253
Аслан раздава много юмруци тази вечер, и зетят го отнесе... Какво брутално превъплъщение. Девин видя друг Аслан, само Девин може да го успокои...

Моментът когато камерата показа парченцата от счупения часовник, нещо като олицетворение на това, че времето спря изведнъж...

# 254
Тези двамата който ги събра ГОСПОД дълги години здраве да му дава 3 епизод е най-силния до сега.Най-сетне виждаме много неща.Много красиви и ранени АсДев

Общи условия

Активация на акаунт