💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Привет!
Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Цитат
„Поверих ви само един човек, Аслан. Не я предавайте и нея.“ А кой е този, когото са предали, тук има някакво обвинение…

Според мен, тези, които "познаваме" от предадените са:
 Юсуф -  оставен да се самоубие, имал е нужда от помощ, от добър лекар;

Джихан - черната овца в семейството, изолиран, лишен от семейство, недопускан в дома, с него собствената му майка разговаря без да го поглежда в очите, подхвърля му някакви сламки и стръв, за да  насъска двамата братя още повече един срещу друг или за да го употреби за собствените си коварни планове;

голямата сестра Лейля - разбира се, че е предадена.  Тя е омъжена за човек, когото не обича, с брачен договор - лишен от права, средства и прочие, да не говорим за факта, че Хюлия знае отлично за изневерите на Толга, без да си мръдне пръста, а в същото време е готова да разстреля чужд човек за най-малкото провинение или пропуск.
Убит е този, когото Лейля е обичала - това звучи страшно, животинско.
Няма да се учудя, ако Хюлия или майката на Ибо  са се намесили и в неговия живот при избора на жена, да не говорим за далеч по-злокобни неща, така както са се "справили" с Лейля.

За да се страхува Аслан толкова много от майка си, за да не иска толкова много от проклятието Сойкан, за да се зарича, че ще пази Девин от семейството , със сигурно има сериозна причина...

# 376
Ванче, Майдрийм, благодаря ви за споделеното! Lips
Ванче, мисля, че Ибо имаше предвид брат си Thinking
Цитат
„Поверих ви само един човек, Аслан. Не я предавайте и нея.“ А кой е този, когото са предали, тук има някакво обвинение…
Ще видим дали изобщо ще има договор Thinking Ако Аслан е успял да обясни на Девин какво е целял с неговия договор, може пък и да има, ще видим още утре. А тя от своя страна явно му е поставила условие да не приеме фамилията му Thinking Хюлия ще побеснее за пореден път Stuck Out Tongue Closed Eyes Във всеки случай, щом се е стигнало до сватба, разбрали са се по някакъв начин.
Цитат
За да се страхува Аслан толкова много от майка си, за да не иска толкова много от проклятието Сойкан, за да се зарича, че ще пази Девин от семейството , със сигурно има сериозна причина...
Така е, Maйдрийм, но мисля, че Аслан по-скоро се страхува не от майка си, а от това, на което е способна майка му, явно все пак знае доста неща от това, което е направила в миналото Thinking Дано и ние разберем. Хакан Бономо е написал достатъчно сложен сценарий, за да събуди любопитството ни към всеки герой, дано до края остане толкова интересен. Наистина от дълго време не съм чакала така серия!
Цитат
ДЪЛГО, НО ИНТЕРЕСНО: "СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ"
Днес ще говорим за реализацията на сцени с помощта на специални ефекти, които са еднакви за телевизионни сериали, филми или театър. В тази поредица от "AILE" Аслан получава пристъп на тревожност, който го кара да се гърчи от болка и недостиг на въздух. Когато Девин пристига и го вижда от прозореца на входа, в такова състояние на отчаяние, той решава да го счупи със стъклен и железен предмет и той се разпада на парчета, дори достигайки малки парченца, дори самият Аслан-КЪВАНЧ, който мъдро покрива себе си очите. Но... От какво са направени тези кристали? — учуди се някой от групата. Е, ще ви кажа, че има два начина за постигане на този ефект: Първият, със захар, е най-използваният от много години. Захарните листове са идеални за това. Но напоследък се използва течна уретанова пластмаса, предназначена да се разбие на хиляди парчета при удар с нещо твърдо, прозрачна е като вода и се използва в тънки плочи за направата на форми за стъклени прозорци и врати. Като още един аксесоар в реквизита на телевизионни и филмови сериали. Въпреки това Kivanç се справи много добре с покриването на лицето си, вижте докъде стигнаха някои парчета от споменатия материал.

# 377
Майдрийм Flowers Herb, Лейля и Джихан са членове на семейството на Хюлия и Юсуф. Ибо не може да се намесва тук и да говори за предателство. Обратно, той трябва да доказва, че няма вина за положението на Джихан и за историята на Лейля със смъртта на нейния любим и брака с Толга.
Фенче Flowers Herb, единствено за Юсуф. Но Ибо е брат на Юсуф. Преди да търси сметка на другите и да обвинява в предателство, Ибо трябва да каже той какво е направил за брат си?
Да не говорим за майка му. Тя живее в семейството на брат му, а той е искал да я изпрати в социален дом. Това, че се е изгубила, е нещо обичайно за нейното заболяване. Вместо да е благодарен, че майка му живее в семейна среда, той обвинява.

# 378
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Едва сега успях да гледам серията със субтитри и вече нямам търпение за следващата. Изключителна двойка са.
Срещите на Девин и Хюлия са топ, уникални диалози имат двете.

Любимата ми роля на Къванч е тази на Бехлюл.
Серенай я гледам за първи път, харесвам я. Ще помоля да ми препоръчате филми, в които участва.

Хубава вечер, момичета!

# 379
Добър вечер момичета!
Айре, Фенче ,  Hug Hug добре сте ме посрещнали.Вие най- добре знаете колко обичам вас и  Къванч.При мен времето   е проблем.
                                              Страшно харесвам Къванч и Башак.

Семействата и на двамата ни герои  ще има да ни занимават със странностите  и егоцентризма си още 27 серии.
             За мен са важни  отношенията м/у  Девин и Аслан. Сватба се стяга , но кога ще я видим в целия и блясък  още не е ясно.Може да я докарат и до 28- ма серия .Стига да е интересно и смислено и все по- силно се обичат  нямам нищо против.
              Аз почувствах най- емоционално сцената в леглото на Аслан/ след  побоя над зет му/ с тежка мигрена , само нежността на Девин го избави от нея.Не секс ,а допир на нослетата им   беше достатъчен.А "някои" дори се осмели  да попита дали не се женят защото бъдещата булка е бременна.  

Ето , там е чара  в техните отношения . Без интимен контакт да ги чувстваш  до болка близки.

И друг момент който ме впечатли , беше сцената със шамара ,който му удари сестра му -Лейла.Май беше права Девин.Не трябваше да се излага той-Аслан пред хората.
            Толга да си понася срама и униженията, но какво да каже  тя майката на сина им ,защо татко му е с разбита физиономия  и пие вода със сламка без да разруши авторитета му?

Чакам  с нетърпение  реакциите на Девин спрямо манипулативният Джихан.
Ще усети ли подлите му намерения да я направи поредната жертва ?Нали за него в важно да е близък с жените до Аслан.

Лека нощ!

Приятна вечер на всички Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:59 от sebilMM

# 380
  • AMS

Привет, мили дружки!!! Добре дошли на новите!!!
Себи, драго ми е да те видя отново в темата!!!
Благодаря за реакциите, преводите и интересните постове!!!
Най ми хареса това за Башак и Къванч!!!
И това, че наистина много често репликите се пишат,
имайки предвид личните качества и биографиите на артистите.
То и за това не мога да си представя, че друг артист би изиграл
ролите на Къванч  и друга актриса вече може да е Девин.
Ето за това става така, че бъркам героите с артистите.
Та даже се настанявам и най-нахално в Семейството.

"Ти ще си най-трудната ми битка, която няма да мога да спечеля."
Май така беше, а. Ами натам отиват нещата за Аслан.
Много тъпо беше това да сложи предбрачния договор
в чекмеджето с отварачката и въобще за к'во ти е този договор.
Остави ги да се оправят сами жените. Дай им свобода да се развихрят.
В тази ситуация винаги ще си виновен за едната или другата.
Не можеш да предпазиш жена си от майка си.
Споко. Денин е силна. Ще се справи.

Не нося фамилията на мм, та дори и с тире не съм.
Голямо предимство. Сега всичките ми съученици ме разпознават.
И викат - Не си мръднала, все си си Дива. Майтапи.
А и гуглето пак си прави шеги с мен и казва, че Акън означава нахлуване.
Леле Акън нахлува при Разбойниците. Майтап, майтап, ама ... Може и ...
Извинете за елементарния превод. Гледам да не се закопавам,
пардон задълбочавам, че снощи в Присъда на AY беше ужасно.
И там в името на Семейството ...
А тук наистина усещам един много "специален ефект" >>>

Остава един ден.
И да се стегнете утре за сватбата,
че Аслан е с мерцедеса на ...  >>>

Леникна, дружки!!!

# 381
Диве, и на мен ми много драго да те чета и гледам гифчетата ти Flowers Hibiscus

Забавих се докато търсех нещо с Башак. Възхищавам се от тази жена !

Това сигурно го знаете ,но е много красиво.

# 382
Благодаря ви момичета 🤗
Фени, много благодаря за статията, точно нея имах предвид. Съгласна съм и с това, че Аслан като че ли се страхува повече от това, на което е способна майка му. В интерес на истината този страх го срещам в ежедневието си. Много деца не споделят с родителите си точно по тази причина. Не ги е страх от наказание, от забрани ,а от това какво могат да направят техните родители и това е водеща емоция при тях.
Но не съм съвсем съгласна с това, че добрия човек си е добър винаги. Както преди време бяхте писали зависи кой вълк ще нахраниш повече. Честно казано колкото и да съм добра ако някой по някаква причина застраши или нарани децата ми , със сигурност ще ми паднат всички задръжки и никакви морални или етични норми не биха имали значение. Хюлия не случайно пред Аслан подчерта, че е тръгнала срещу целия свят заради него. Но пък той на няколко пъти добре и отговори, че никой няма нужда от нейната защита.
Ваня, и на мен ми направи впечатление колко дълго се задържа камерата върху прахосмукачката, но го приех по скоро като скрита реклама. Сега обаче като обърна внимание по различно ми изглежда.
Диве, благодаря, че припомни за най- красивата битка. При първото излъчване на тази сцена тези думи ми прозвучаха много трагично, сега вече носят съвсем друг смисъл. Хареса ми това нахлуване при разбойниците.

Себи, нали ? Малките докосвания, погледите им , гласове им носят много по голям интимен заряд отколкото ако бяхме гледали откровени сцени.

Надя, януари излезе сериал на Серенай за Нетфликс "Шахмаран" има го преведен на български и е 8 серии. Скоро гледах и един филм, препоръчан от момичета тук, "На мястото на двама ни". Филмът е от 2016 и играе заедно с Неджат Ишлер, Джихан сега в Семейството. Мноооого ми хареса, препоръчвам го.
Аз лично с удоволствие бих гледала мюзикъла "Алиса" сега го дават по Дисни.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

И подготовката за сватбата започнах от сега 😜

# 383
Майдрийм Flowers Herb, Лейля и Джихан са членове на семейството на Хюлия и Юсуф. Ибо не може да се намесва тук и да говори за предателство. Обратно, той трябва да доказва, че няма вина за положението на Джихан и за историята на Лейля със смъртта на нейния любим
Не знам никакви подробности за Ибо, за семейството на Аслан - само това, което съм описала и са дали, както и за отношенията между тях и развитието им във времето. Само предполагам за предателства на близки хора, за които Ибо говори. Така разтълкувах думите му. Ще става ясно какво има предвид. Няма случайна реплика в сериала. Истината има винаги няколко лица.

# 384
  • AMS

Да, за Ибо има още какво да ни покажат.
Казах, лекинка, ама ....

Пак съм на темата как да не сбъркаш актьора с героя >>>

Е, как  >>>

Мъча се, но не ми се получава.

Ако някой намери Алиса, моля да сложи линк.
Тук е само откъс >>> 

До утре, дружки!!!

# 385
Привет в дългоочаквания вторник, дружки!

Айре Heart, Фенче Heart, благодаря ви сърдечно, мили дружки!!! Kissing Heart
Ани Kissing Heart
Скрит текст:
проверявай си месинджъра Wink
Фенче Heart, много ти благодаря за този превод, джанъм Kiss Знаеш колко много обичам Башак и ѝ се възхищавам Heart Eyes !
Преведох за вас интервюто с Башак за колекцията бижута, ако ви е интересно Hands Plus1
Скрит текст:
Луна Мердина
Очарователното майсторство на Гьобеклитепе , въплътено в нова колекция
по дизайн на Башак Дизер Татлъту

Предлагаме ви мини-интервю с Башак Дизер Татлъту, дизайнерът зад новата Gold Collection Göbeklitepe.
Елате и открийте това прекрасно и вълнуващо сътрудничество с нас.
Из историята на Башак Дизер Татлъту.
След като завършва обучението си по моден дизайн в Moda di Burgo, в Милано, тя учи моден дизайн в Сейнт Мартинс в Лондон. След завръщането си в родината, тя започва работа като асистент дизайнер за мъжко облекло във Vakko/Vakkorama в Истанбул. След 3 години тя се премества в Билсар като дизайнер и от много години подготвя специални колекции. Заедно с Дениз Maрчанд през 2013 г. тя основава компания за стил, шоурум и стилово консултиране, Room Showroom. Те все още предоставят съвети за стил и избор на дрехи за популярни сериали и филми в телевизионни и цифрови платформи, сътрудничат си с известни артисти, провеждат рекламни кампании.
Какво означава бижуто за вас?
- За мен всичко се явява част от едно цяло: мода, дизайн, тенденции, изкуство и архитектура. Бижутата са просто една част от работата, първо на дизайнера и след това на стилиста. Знам колко важен е аксесоарът, а те се явяват задължителен аксесуар за целия тоалет. Ето защо бижутата са моята страст и предмет на любопитство. Аз разглеждам бижутата като произведения на изкуството, като малки скулптурки, които можете да носите върху тялото си. Те дават завършен вид на тоалета и винаги е интересно да ги създаваш и носиш. В тях има сантиментално значение, което ще се съхрани за много поколения.

Как ви дойде в главата тази колекция?
- Вече бях станала почитател на първата колекция, която направиха за Гьобеклитепе, и сама я ползвах. Бях дълбоко развълнувана от великолепните руини, които видяхме, когато за първи път посетихме това място. Удивителна е мисълта, че човечеството наистина произхожда от тези земи ... Поисках да стана част от колекцията като дизайнер, когато за първи път ме запознаха с новите фигурки, принадлежащи към тази култура. Превърнахме ги в различна и ярка колекция с хора, които са майстори в тази работа. Те ни подкрепиха в различни региони на Турция. У нас работят невероятно ценни майстори в обработката на злато и диаманти. Станах още по-ентусиазирана и по -смела, когато видях на какво са способни.
Златната колекция на Луна Мердин и темата Гьобеклитепе са отправна точка за създаването на ценни артефакти, които ще се предават от поколение на поколение. Ние също така се позоваваме и на чудодейните символи, които са били скрити от векове и току-що са ни показали лицето си. Те оживяват в друго измерение, когато към красотата им добавим злато и диаманти. Вече можем да ги носим и да почувстваме тайната им в аурата си. Вълшебна колекция, която се простира от ръцете на майсторите на Мардин до наши дни под формата на бижута.

Вие излязохте от руините на Гьобеклитепе и използвахте нови фигурки и талисмани. Не бихте ли могли да ни обясните малко?
- Фигурите, които използваме в колекцията, са избрани от останките, намерени в региона, както и от трудовете на историци и учени, изследвали Гьобеклитепе. Смята се, че руините тук са били храм според системата от вярвания. За първи път в историята обществото на ловци и иманяри построи храм, преди да се установи по тези места. Всяка фигура и всеки символ, използвани в този храм имат свое собствено значение. Историците  имат някои предсказания относно тези символи, но точното значение не се уточнява.
Ние избрахме пет фигурки за колекцията. Наричаме ги талисмани.
- Човек-птица, амулет на силата
- Змия, талисман на жизнената енергия
- Диамант, талисман на баланса
- Ръце, талисман на новостите
- Шип, талисман на Хармонията.

Кой талисман ви направи най-голямо впечатление ?
Талисманът, който най-много ме впечатли е Шипът, защото тази фигура е много важна за тази земя. Тук са се заселили първите хора, дошли тук на поклонение, а останали благодарение на дивата пшеница. В своите ритуали те използвали напитки, ферментирали от пшеница, получена тук от дивата пшеница. Шиповете могат да се огънат и да останат на повърхността при всяка буря. Те представляват гъвкавост и хармония. Вярваме, че талисманът с шиповете на тази древна цивилизация може да ви помогне да оцелеете, огъвайки се в трудните условия на живота си, но ще можете да се адаптирате, без да се пречупите или разпаднете.

Основният материал на колекцията е злато. Какви материали и камъни използвахте в допълнение към златото?
- Да, използвахме злато. Златото е най-важният минерал, който балансира енергията на организма. Смята се също, че естествените камъни повишават енергията на тялото. Кристалният кварц и ониксът са сред изключителните материали в колекцията.

Превод: https://vk.com/club195524900

Благодаря ти също за интересните мнения, интервюта и материали, които си постнала - с удоволствие изчетох всичко Heart Eyes Наистина имаме късмета да гледаме сериал, който, така да се каже, "раздвижи енергията" и подстрекава към много анализи! Радвам се, че мога да го обсъждам с всички вас Hug !!!
А това е направо прелест!!!
А тази снимка е много сладка Heart

Айре Heart, много красоти, благодаря!
А това е специално: как хубаво е изказала това, което си мисля Heart Eyes Според мен, в този сериал особено силно си личи изключително положителната роля на Башак в живота на Киво и съм ѝ благодарна за приноса (но това е дълга тема, да не се отплесвам Wink ).
една статия от Esin Övet, в която пише хубави неща за Къванч, като споменава и Башак.
https://www.haberturk.com/yazarlar/esin-ovet-1064/3576480-kivanc … ynamiyor-kukruyor

преводът с ГП не е особено добър/не съм го редактирала/ и го слагам в спойлер
Скрит текст:
Минаха само две седмици, но сериалът "Фамилията", който се излъчва по Show TV, стана толкова интензивен, че не мога да изляза. Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya не играят, те карат хората да проливат.

В някои сцени казвате: „Не може да е толкова истинско“. Kıvanç всъщност е Aslan Soykan, а Serenay е Devin Akın. Разбира се, освен това, екипът, монтажът, сценарият, режисьорът са едно цяло. И тази почтеност е прекалено постигната в тази серия.

Докато чаках тези двамата да се съберат от години, мисля, че „Семейство“ беше правилното решение. Защото наистина са добри. Имат много добър мач. Особено в една сцена от тази седмица Kıvanç Tatlıtuğ официално стана Aslan Soykan. Как е тази игра. Той буквално изрева и всъщност гледахме истинския Лъв в някои сцени. Всъщност винаги, когато седна на маса или говоря с всеки, с когото говоря, той казва „Kıvanç“.

Веднъж, през всичките тези години, той никога не се е изхабил.

Не го е поставял в нелепи ситуации.

Грама не наруши трудовата дисциплина.

Той действаше различно във всяка роля.

Той се подобри, подобри актьорската си игра.

Тази ситуация достига своя връх с Аслан Сойкан, героят, който играе. Наистина браво. И влиянието на жената, която добави в живота си, е огромно. Винаги казвам, че двойките или се подхранват, оборудват, развиват или „унищожават“ взаимно.

Имам предвид, че понякога жената не е добра за мъж и мъжът не е добър за жена. За това говоря. Башак Дизер беше изключително добър към Киванч. Наистина, Başak се върна на заден план и завърши Kıvanç Tatlıtuğ много добре. След като Kıvanç Tatlıtuğ започна да бъде с Başak Dizer, той стана по-голям и изглежда, че ще стане още повече.

Бракът и връзката са бизнес. Ако не сте щастливи, не можете да постигнете тази цялост. Ако не сте ясни, истински, честни, не можете да постигнете тази почтеност.

Маята не го прави. Тук Kıvanç и Başak направиха много добра закваска. И мисля, че тази ситуация се отразява в актьорската игра на Kıvanç.

Къванч не играе, а живее
Себи Heart Eyes, добре си се завърнала, мила!!! Много се радвам, че сме заедно и за този сериал!
Спомних си, че и ти като мен си почитател на Башак Simple Smile Това е за теб!

И на мен това ми действа като магнит: от първия момент, съвсем естествено и без преструвки се "залепиха" един за друг. Сродните души се разпознаха Simple Smile
            Ето , там е чара  в техните отношения . Без интимен контакт да ги чувстваш  до болка близки.
Мира Hug, благодаря ти за преводите, анализите и снимковия материал!
На мен пък ми се струва, че наивността и искреността на Еко ще се отразят благоприятно на Ямур и обърканата ѝ главица ще се "подреди"!
Каква ли простотийка се върти в главицата на Ямур

Ще завърти главата на Еко

Много са ми сладки и пак да кажа колко се радвам, че все пак има обич и нежност в семейството!
Блага Hug, благодаря ти за хубавите думи и за интересните анализи! Между другото, аз също харесвам Любов под наем - подобрява ми настроението Simple Smile

Майдрийм Hug (така ли да те наричам Wink ? ), абсолютно съм съгласна! И също мисля, че думичките са написани и според актьорите (и имам нещо конкретно наум, но ще го споделя по-късно).
Невероятен екип е събран за този сериал.
Определено сценаристът има огромна заслуга за това,
тези два часа да минат на един дъх. Няма реплика, която
изглежда безмислена и глупава. Разговорите са на ниво -далеч от простащината и посредствеността. Всичко е точно в целта,
във всяка дума има различна емоция. Невероятно чувство за хумор - преди всичко интелигентно.
Отново считам, че Бономо си е написал думичките на героите,
сякаш познава техни черти от характера, събития от живота им...
Ролите им пасват по калъп. Разбира се, това е двупосочно. Актьорите са невероятно естествени. Като прибавим и добрата режисура, операторската работа - получава се тази магия на екрана.
Пепи Hug, страхотни анализи, благодаря ти! Аз съм от лагера на хората, които вярват в любовта от пръв поглед, така че това ми е много по сърце!
Влюбването между двамата ми изглежда напълно естествено. Казва се да откриеш сродната си душа. Това се усеща със сърцето и няма нужда от много време и опознаване.
Терзи Hug, благодаря ти за скоростната информация!

Ваня Hug, благодаря за задълбочените и детайлни анализи!
Много интересно!
Нечисто – чисто: бизнес, в дома, човешката душа.
Непрекъснато се говори и ни показват уреди за чистене. В болницата Девин гледаше един клип с машина за чистене на под, който я успокоявал. Лейля изчисти пода с нов уред, който събира и мокро. Джихан говори за „Мама Сойкан като кораб, а трюмът на този кораб съм аз.“ Аслан чисти „градината от киша“, разбирай бизнеса. Девин чисти душите. Ще видим резултата от „почистването“ на финала. Джейлян с присъщата и способност да реагира веднага на новото и това, което и харесва, веднага обобщи: „Да можеше всичко да се изчисти така лесно.“ Чувам нейната радостна реакция, когато разбра, че Девин продължава живота си като Девин Акън.
Димана Hug, благодаря ти за интересните разсъждения! Много ми харесва подходът, който използват със сеансите на Девин, чрез които получаваме много информация.
Ще поумувам малко за Девин. Нейната реплика, че е станала психолог, за да пази пациентите си от собствените им семейства,ми даде доста отговори за нейното поведение. Още от първа серия си задавах въпроса защо пък точно е учила психология. Отговорът за мен самата беше, че е искала да опознае проблемите на хората, които идват при нея, за да си даде ясна представа, едва ли не като страничен наблюдател, за собствените си проблеми в семейството й и нейното обкръжение.
Диве Hug! Е, как наистина?!
Пак съм на темата как да не сбъркаш актьора с героя >>>

Е, как  >>>

Мъча се, но не ми се получава.

Надя Hug, да, уникални са диалозите между Девин и Хюлия! Направо са пожар и двете - много уникално за турските сериали отношение свекърва/бъдеща снаха.

Алинка Hug, сигурна съм, че ще в един момент ще преодолеят проблема с честността, откриването и доверието, но много се надявам да стане по-бързо! Ще е много различно, нетипично и интересно (поне за мен), ако ги гледаме как действат честно, без тайни и недомлъвки, като отбор! Силата им е един в друг!!!
За проклятието на Сойкан, смятам, че когато се изяснят първопричините, със сигурност не е само една, могат да променят модела.
Но започвайки от себе си, от вътре навън.
Основният проблем, който води до всеки разрив в отношенията им до момента, е доверието.
Не че липсва такова, а пълното доверие, пълното откриване, споделяне и отдаване на човека до теб.
Ако Аслан беше разкрил цялата история на семейството, Девин щеше да има коренно различни реакции в няколко момента.
Ако тя беше споделила как се чувства от разговорите с Хюлия, от посещенията на Джихан и Хюлия, той щеше да е подготвен и нямаше да могат да го уязвят.
Но все още е твърде рано.
Още не са екип, не действат отборно.
Напълно логично за развитието на връзката.

Аз имам още едно радикално мнение (след предишното, че Ямур няма да злоупотреби с Еко, а той ще я промени към добро). Според мен Джихан беше искрен, когато отиде при Девин с розите. Усетих болката му, както и последната капка надежда, призива за помощ - мисля, че това не беше игра, а идваше от сърцето му. Ще се разбере дали не съм се подвела (и за Ямур, и за Джихан), но засега виждам по-скоро светлина в тунела и за двамата Simple Smile

Извинявам се за дългия пост! Спирам с тази многозначителна снимка Wink

# 386
Привет момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀🌞🌻

Денят настъпи 😍

Подготвям се за много емоции и красоти.
Ани, права си за енергията, която ни раздвижи, но пък е толкова хубаво.
Пиши ме и мен към отбора, който много харесва Башак.

От първия момент съм и голям фен.
Ще чакам да споделиш какво имаш предвид.

Вчера имаше въпрос кой е прострелян. Аз залагам на Ямур.
Ако е така да видим как това ще обърне хода на събитията в Семейството.

Айре, не забравяй да ритуала си. Днес имало футболен мач на националния отбор.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
До довечера. Днес няма да тичам 😜

# 387
  • Plovdiv, Bulgaria
Хубав вторник, момичета!

Ани, 😍😍
По същия начин видях Джихан и аз.
Благодаря за споделеното!
Пепи, в тт предполагаемите простреляни са Еко, Ямур или Джихан.
Много е вероятно и тя да е.

Прекрасен ден и настроение довечера!

# 388
Привет сватбарки 💥

Изчетох ви още снощи, но нямах никакво време за писане

Сойкан ще се сдобият с нов член на "прекрасното" си семейство.. който не иска да вземе името им. Всъщност няма никакво значение дали ще преминеш от една токсична фамилия към друга такава. Защото въпреки, че бащата на Дев не иска да има нищо общо с нея и Ямур, той си остава такъв и няма как да избягаш от произхода си. Не можем да избираме родителите си както и те нас.
Дали Девин ще попие от отровата на новото си "семейство" предстои да разберем... Или ще успее да излекува поне онези, които са запазили все още човешкото в себе си...

Надя, в заглавния пост на темата за Серенай може да откриеш сериали и филми, в които се се снимала.

💕

# 389
Здравейте

Общи условия

Активация на акаунт