Нека ни донесе още страхотни емоции довечера! 

Отново ме зарадвахте с прекрасни коментари, благодаря ви!

Аничка
прекрасна си!
Благодаря за всичко споделено!
И аз като теб тая надежди, че героите ни ще преживяват градация само нагоре! Все още не съм убедена какво цели Джихан, но все си мисля, че само един много дълбоко наранен човек може да признае такива неща за себе си пред непознат човек като Девин
Ямур пък съвсем не я познаваме още, но факта, че се възмути от наглото предложение, което и отправи онзи във Волта, че дори му разби главата, ме кара да се надявам, че не е пропаднала съвсем, да видим 
Пепи, благодаря за прекрасния коментар!
Вярно е, идеални хора няма, всеки един човек носи в себе си както добро, така и зло, но в някои хора злото е в повече. Много ясно, че заради децата си всяка една майка би била готова на всичко, дори неща, които никога не би извършила, но Хюлия за съжаление явно не е от тези майки - казва, че за Аслан би изгорила света, а единственото, което прави за него е това да го задушава, да се бърка във всичко, свързано с него, което от соя страна го кара да става все по- гневен и нещастен, да не понася повече да се бърка в живота му. Големия си син го игнорира, сякаш изобщо не и е дете, /и такива предположения се появиха, хората не могат да си обяснят тази омраза към собственото дете/, към голямата си дъщеря не проявява грам съчувствие, а много добре знае, че за болката и вина има именно тя, смазва самочувствието на по-малката на всяка крачка ... ми не ми е нормално това нейно " майчино " поведение. Е, как да повярвам, че едно време тази жена е била бяла и добра, съжалявам, но за мен нищо, ама нищо случило и се в живота не я извинява, че трови живота на децата си от години, това как само се държи с останалите хора, все едно е кралицата на Англия. Айсел може да е всякаква, но да се държи с нея, сякаш е последния боклук на земята също не го приемам, по този начин не постига нищо, освен да я озлоби още повече срещу Аслан. Все още не знаем и защо са се разделили, каква е причината Аслан да не я понася. Не зная за каква толкова се има Хюлия, особено като знае по какъв начин са забогатели Сойкан, за да е тя днес с този статус, с който така се гордее
Много ми хареса как и отговори Аслан след презрителните думи за семейството на Девин, когато стана караницата на Лейля с дъщеря и / която за съжаление копира поведението на баба си / , че понеже нейното семейство е прекрасно, е тръгнала да обижда това на Девин. Или когато и заяви, че това, което за нея е богатство, за Девин не струва и 5 пари. И не се ли усеща, че обижда по този начин и самия Аслан, сякаш не е възможно Девин да се влюби в него, да пожелае да му стане жена за друго, освен ако не е бременна или заради парите ? Бих се радвала, ако на края все пак приеме Девин, или поне ги остави да си живеят своя живот, но се съмнявам 
Да, права си и за това, че Толга с пари може да си позволи да има любовници, ама нали си съдя по мен си, никога не бих си спряла и погледа даже върху него, та ако ще да е фрашкан с пари
Няма как да е Ямур, стреляха в мъж, но кой е той няма как да знаем за сега.
Ванче, много интересни асоциации правиш, благодаря!
Не бях свързала уредите за почистване с "Нечисто – чисто: бизнес, в дома, човешката душа." В този сериал нищо не е случайно, както казва Майдрийм 
Себи, благодаря, мила, чувството е взаимно!
Много ми хареса това твое изречение, напълно съм съгласна :
Е, няма как Аслан да ги остави да се оправят сами помежду си, и двете си ги бива, опасно е за живота! 
Нямам търпение да видя как се е стигнало до сватбата и как ще приключи тя, все си мисля, че тази сцена е на сутринта след сватбата, ама да видим

Надя, благодаря за споделеното!

Срещите на Девин и Хюлия са топ, уникални диалози имат двете.

Дали Девин ще попие от отровата на новото си "семейство" предстои да разберем... Или ще успее да излекува поне онези, които са запазили все още човешкото в себе си...
благодаря, скъпа!
Много се надявам да си права в усещанията си за Джихан! 
Имайте хубав ден, дружки, и гответе тоалетите за сватба довечера!

Попадна ми клип, който са направили за тази песен и ми хареса.Майчина любов
Не искам да спя с теб,
не ми е нужна страст,
не желая бурна връзка,
която да придаде посока на живота ми.
Всичко, което искам, е подкрепа и внимание -
така усещам, че моята любима ме дарява с нежната
майчина любов.
Твърде дълго вървях по този самотен път,
достатъчно с тази изтъркана игра,
аз съм светски човек и казват, че съм силен,
но сърцето ми е измъчено, а надеждата ми си отиде.
Навън из града, в студения ни заобикалящ свят,
не искам състрадание, а тихо местенце да се скрия,
мамо, моля те, нека се прибера!
Не искам да те смущавам,
но ти можеш да ме дариш с всичката любов, за която копнея!
Не мога да понеса да ме видиш да плача!
Жадувам за спокойствие преди да умра!
Просто искам да знам, че си до мен!
Че ще ме дариш с нежната
майчина любов.
Тялото ме боли, но не мога да спя,
сънищата ми са единственият ми спътник,
изпитвам това чувство всеки път, щом слънцето залезе -
отивам си у дома при нежната
майчина любов!
Чакам превода с нетърпение!

, благодаря за преводите!!
. Себи 

Просто успявам да гледам епизода отново и отново през вашите очи и така ми е още по-интересно. Забелязвам неща, на които по една или друга причина не съм обърнала внимание или изобщо не съм забелязала. Удоволствие е определено.
който го е създал, буквално ми спаси живота. Там попаднах на разни откъси от филми, оказаха се турски сериали, така ги потърсих и открих цяла нова Вселена. Но проблемът беше, че трябва да са сериозно семпли, без никакви крайно емоционални моменти, предизвикващи тъга, сълзи и т.н. За това единственото, което можех да си позволя е Любов под наем, Любовта не разбира от думи, Черно-бяла любов и подобни, смятам ви стана ясно сюжет, смисъл и емоция. Така започнах и да се запознавам с актьорите, мноооого ми харесаха тези от Черна любов, започнах да го гледам, но разбрах как свършва и така си и останах с началните серии. Сега вече се позакрепих и лека по лека започнах да сменям жанра. Не, че ако има приятна романтична комедия не бих гледала. Напротив, с голямо удоволствие.