💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Вай, Хю 😎 да не си й насреща

Балдъзата ще пее

Приятно гледане!

# 406
Башак е като от сериала. Heart Eyes
Съгласна съм за електрическата кола. И аз искам.

Rolling Eyes
„Курсът на историята на сериала и събитията в него ще се променят от епизода тази вечер.“
https://twitter.com/i/status/1640750129819811842

Девин няма да носи фамилното име, балдъзата пее, ако се появи и Айсел...
Без да броим домашните опозиционерки Лелйя и Джейлян.
Започвам да съжалявам Хюлия.

# 407
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3068547998992894271/

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 19:47 от dterziiska

# 408
Момичета, дайте линкове

# 409
# 410
Пепи, още не обявен, сега трябва да е озетът.

# 411
Как отваряте линкове към VK?

# 412
Привет, сладурки! Аз набързо, да не отнемам много място и време преди серията Wink

Пепи Heart EyesFlowers Hibiscus Супер жена е във всяко отношение, нали!!!
Скрит текст:
Ани, права си за енергията, която ни раздвижи, но пък е толкова хубаво.
Пиши ме и мен към отбора, който много харесва Башак.

От първия момент съм и голям фен.

Али Heart EyesFlowers Hibiscus, след този фрагман още повече ме обнадеждиха за Джихан!
Ани, 😍😍
По същия начин видях Джихан и аз.
Благодаря за споделеното!

Фенче KissKissing Heart, благодаря Blush- и ти Heart
Скрит текст:
Аничка Heart Eyes прекрасна си! Two Hearts Благодаря за всичко споделено! Kiss И аз като теб тая надежди, че героите ни ще преживяват градация само нагоре! Все още не съм убедена какво цели Джихан, но все си мисля, че само един много дълбоко наранен човек може да признае такива неща за себе си пред непознат човек като Девин Thinking Ямур пък съвсем не я познаваме още, но факта, че се възмути от наглото предложение, което и отправи онзи във Волта, че дори му разби главата, ме кара да се надявам, че не е пропаднала съвсем, да видим Thinking
Абсолютно!!!
Скрит текст:
Много ясно, че заради децата си всяка една майка би била готова на всичко, дори неща, които никога не би извършила, но Хюлия за съжаление явно не е от тези майки - казва, че за Аслан би изгорила света, а единственото, което прави за него е това да го задушава, да се бърка във всичко, свързано с него, което от соя страна го кара да става все по- гневен и нещастен, да не понася повече да се бърка в живота му. Големия си син го игнорира, сякаш изобщо не и е дете, /и такива предположения се появиха, хората не могат да си обяснят тази омраза към собственото дете/,  към голямата си дъщеря не проявява грам съчувствие, а много добре знае, че за болката и вина има именно тя, смазва самочувствието на по-малката на всяка крачка ... ми не ми е нормално това нейно " майчино " поведение. Е, как да повярвам, че едно време тази жена е била бяла и добра, съжалявам, но за мен нищо, ама нищо случило и се в живота не я извинява, че трови живота на децата си от години, това как само се държи с останалите хора, все едно е кралицата на Англия.

Айренце KissHeart
Скрит текст:
Аничка Kissing Heart, чудесен пост ме чакаше сутринта от теб, в твой стил!! Blush Kiss
нареждам се на първите места - по харесване на Башак Heartpulse. Себи Wink
Прекрасна и стилна, както винаги Heart
Скрит текст:
Ее най после Башачка Heart да постне нещо лично.

написала е-
За мен „електрическото превозно средство“ е едно от най-добрите технологични изобретения от последните години.
да не би да имат нова кола, а не мотор? Wink
На теб разчитаме Wink
Скрит текст:
да, днес ще има мач на националния им отбор, та очаквам изненади с рейта
та.............
Скрит текст:
да помрънкам

Мира Flowers Hibiscus, Терзи Flowers Hibiscus, Ваня Flowers Hibiscus, Блага Flowers Hibiscus, Диве Flowers Hibiscus, благодаря!

Приятно гледане Grinning

# 413
Все още е реклама. Озетът не е започнал.
Благуна, може би трябва да имаш регистрация. Аз имам, затова не мога да ти кажа дали без регистрация можеш да гледаш.

Тук отвориха, но още е озетът:
https://turkru.tv/semya-4-seriya-5.html

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:33 от vanja@

# 414
Ани Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss
Айре Heart Eyes Ванче, благодаря за линковете! Kiss
Благи, мисля, че трябва да се регистрираш, за да можеш да гледаш ВК.

Приятно гледане на всички!

# 415
Благуна, понеже и аз не успявам да вляза във ВК по съвет на Дива си инсталирах VPN на телефона и така влизам. Та гледам картинки на лаптопа и слушам превода на телефона.
Какво направи този човек с мен 🤭

# 416
И отново тази красива песен!

"Biz" Heart

А тази я обожавам!!! Heart

Джихан! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:35 от AniMae

# 417
Къванч днес беше изключително красив. Наистина съм без думи.

# 418

от Адем Терзи
интересна беше серията, ама за мен много разтеглиха сватбата....
дано Еко не умре Hands Pray

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:53 от Airra

# 419
Здравейте!

Тежка серия беше.  Сега Девин може да реши да разтрогне брака.
Джихан много добре защити щастието на брат си пред Хюлия. Накрая стана кашата с пиянството. Нарочно ли беше, или Джихан винаги е правил такива скандали, както знаеше Аслан и го предупреди да се сдържа, но........
Не можах да разбера какво съобщение получи Аслан и тази стрелба
за него ли беше организирана. Явно Атила поръча стрелбата , току що го каза рускинята.
А сестрата на Аслан Джейлян си присвояваше от подаръците. Ямур я видя и реагира някак, не разбрах точно, но беше нещо от рода да се видят, след събитието, а може би не съм разбрала правилно.

Общи условия

Активация на акаунт