💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Привет, дружки в нашият ден! Hug Нека ни донесе още страхотни емоции довечера!

Отново ме зарадвахте с прекрасни коментари, благодаря ви! Flowers Hibiscus
Аничка Heart Eyes прекрасна си! Two Hearts Благодаря за всичко споделено! Kiss И аз като теб тая надежди, че героите ни ще преживяват градация само нагоре! Все още не съм убедена какво цели Джихан, но все си мисля, че само един много дълбоко наранен човек може да признае такива неща за себе си пред непознат човек като Девин Thinking Ямур пък съвсем не я познаваме още, но факта, че се възмути от наглото предложение, което и отправи онзи във Волта, че дори му разби главата, ме кара да се надявам, че не е пропаднала съвсем, да видим Thinking
Пепи, благодаря за прекрасния коментар! Kiss Вярно е, идеални хора няма, всеки един човек носи в себе си както добро, така и зло, но в някои хора злото е в повече. Много ясно, че заради децата си всяка една майка би била готова на всичко, дори неща, които никога не би извършила, но Хюлия за съжаление явно не е от тези майки - казва, че за Аслан би изгорила света, а единственото, което прави за него е това да го задушава, да се бърка във всичко, свързано с него, което от соя страна го кара да става все по- гневен и нещастен, да не понася повече да се бърка в живота му. Големия си син го игнорира, сякаш изобщо не и е дете, /и такива предположения се появиха, хората не могат да си обяснят тази омраза към собственото дете/,  към голямата си дъщеря не проявява грам съчувствие, а много добре знае, че за болката и вина има именно тя, смазва самочувствието на по-малката на всяка крачка ... ми не ми е нормално това нейно " майчино " поведение. Е, как да повярвам, че едно време тази жена е била бяла и добра, съжалявам, но за мен нищо, ама нищо случило и се в живота не я извинява, че трови живота на децата си от години, това как само се държи с останалите хора, все едно е кралицата на Англия. Айсел може да е всякаква, но да се държи с нея, сякаш е последния боклук на земята също не го приемам, по този начин не постига нищо, освен да я озлоби  още повече срещу Аслан. Все още не знаем и защо са се разделили, каква е причината Аслан да не я понася. Не зная за каква толкова се има Хюлия, особено като знае по какъв начин са забогатели Сойкан, за да е тя днес с този статус, с който така се гордее Thinking Много ми хареса как и отговори Аслан след презрителните думи за семейството на Девин, когато стана караницата на Лейля с дъщеря и / която за съжаление копира поведението на баба си / , че понеже нейното семейство е прекрасно, е тръгнала да обижда това на Девин. Или когато и заяви, че това, което за нея е богатство, за Девин не струва и 5 пари. И не се ли усеща, че обижда по този начин и самия Аслан, сякаш не е възможно Девин да се влюби в него, да пожелае да му стане жена за друго, освен ако не е бременна или заради парите ? Бих се радвала, ако на края все пак приеме Девин, или поне ги остави да си живеят своя живот, но се съмнявам Thinking
Да, права си и за това, че Толга с пари може да си позволи да има любовници, ама нали си съдя по мен си, никога не бих си спряла и погледа даже върху него, та ако ще да е фрашкан с пари Smile
Няма как да е Ямур, стреляха в мъж, но кой е той няма как да знаем за сега.
Ванче, много интересни асоциации правиш, благодаря! Kiss Не бях свързала уредите за почистване с "Нечисто – чисто: бизнес, в дома, човешката душа." В този сериал нищо не е случайно, както казва Майдрийм Kiss
Себи, благодаря, мила, чувството е взаимно! Kiss Много ми хареса това твое изречение, напълно съм съгласна :
Цитат
Ето , там е чара  в техните отношения . Без интимен контакт да ги чувстваш  до болка близки.
Диве, благодаря за споделеното! Kiss Е, няма как Аслан да ги остави да се оправят сами помежду си, и двете си ги бива, опасно е за живота! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нямам търпение да видя как се е стигнало до сватбата и как ще приключи тя, все си мисля, че тази сцена е на сутринта след сватбата, ама да видим Thinking

Надя, благодаря за споделеното! Kiss
Hands Plus1
Цитат
Едва сега успях да гледам серията със субтитри и вече нямам търпение за следващата. Изключителна двойка са.
Срещите на Девин и Хюлия са топ, уникални диалози имат двете.
Майдрийм, отново много ми хареса какво си споделила! Kiss
Цитат
Сойкан ще се сдобият с нов член на "прекрасното" си семейство.. който не иска да вземе името им. Всъщност няма никакво значение дали ще преминеш от една токсична фамилия към друга такава. Защото въпреки, че бащата на Дев не иска да има нищо общо с нея и Ямур, той си остава такъв и няма как да избягаш от произхода си. Не можем да избираме родителите си както и те нас.
Дали Девин ще попие от отровата на новото си "семейство" предстои да разберем... Или ще успее да излекува поне онези, които са запазили все още човешкото в себе си...
Алинка Heart Eyes благодаря, скъпа! Kiss Много се надявам да си права в усещанията си за Джихан!

Имайте хубав ден, дружки, и гответе тоалетите за сватба довечера! Hug
Скрит текст:
От мен един музикален поздрав с песен - изповед на Фреди, която ме просълзява всеки път, тъй като е последната, дори не успя да я завърши до края  Cry Попадна ми клип, който са направили за тази песен и ми хареса.

Цитат
Queen - Mother Love Превод
Майчина любов
Не искам да спя с теб,
не ми е нужна страст,
не желая бурна връзка,
която да придаде посока на живота ми.
Всичко, което искам, е подкрепа и внимание -
така усещам, че моята любима ме дарява с нежната
майчина любов.
Твърде дълго вървях по този самотен път,
достатъчно с тази изтъркана игра,
аз съм светски човек и казват, че съм силен,
но сърцето ми е измъчено, а надеждата ми си отиде.
Навън из града, в студения ни заобикалящ свят,
не искам състрадание, а тихо местенце да се скрия,
мамо, моля те, нека се прибера!
Не искам да те смущавам,
но ти можеш да ме дариш с всичката любов, за която копнея!
Не мога да понеса да ме видиш да плача!
Жадувам за спокойствие преди да умра!
Просто искам да знам, че си до мен!
Че ще ме дариш с нежната
майчина любов.
Тялото ме боли, но не мога да спя,
сънищата ми са единственият ми спътник,
изпитвам това чувство всеки път, щом слънцето залезе -
отивам си у дома при нежната
майчина любов!
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Чакам превода с нетърпение!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:40 от queen_fenka

# 391
2 превода има засега
Отрывок к серии:

- После смерти отца не видел его настолько счастливым.
Где там настолько ослепли глаза
Ты не могла подумать о том, что твои эти странные планы настолько провалятся, не рассчитала
Мама, если ты его пожалеешь в его самый счастливый день, то я сделаю.
Не переживай, пойду сейчас и все расскажу.
Посмотри, пять шагов, вопрос пяти шагов, все расскажу.
Немедленно пойду и немедленно все расскажу, хорошо ему достаточно хорошего

Второй отрывок из четвертой серии.

- Ты видела его таким счастливым с того времени, как умер папа? Да откуда же? Твои глаза настолько ослепли, что ты даже не продумала, что в конце твоего странного плана и Аслан будет разрушен. Не рассчитала. Мама, если в самый счастливый день своего сына, ты можешь с ним так поступать, то я сделаю, мама, не переживай, я сделаю. Сейчас пойду и все расскажу, хорошо? Смотри, есть 5 шагов, и я им все расскажу. Прям там же обо всем расскажу. Достаточно твоего согласия, мама. Хорошо.

https://www.gunes.com/magazin/asfalti-aglatacak-1163208?fbclid=I … tzy-CRrz8WUHlk5to

Завръщайки се на екрана със семейния сериал, Kıvanç Tatlıtuğ отряза краката си от земята. Актьорът купи специално произведен мотоциклет модел Harley-Davidson Fat Bob 114 за 656 хиляди лири.

Kıvanç Tatlıtuğ, който след дълго време се завърна на телевизионните екрани със сериала „Семейство“, в който сподели главната роля със Серенай Саръкая, се самонагради. 39-годишния актрьор, който взе сина си Курт Ефе на ръце миналия април, се отдръпна от земята. Tatlıtuğ купи специално произведен мотоциклет модел Harley-Davidson Fat Bob 114 за 32 хиляди евро (656 хиляди TL).

В ГАРАЖА ИМА БОГАТСТВО

Актьора, който през лятото ще прекара почивка в лятната си вила в Мармарис със съпруга си Başak Dizer Tatlıtuğ и сина си Kurt Efe, ще се наслаждава на разходки по планинските пътища на Егейско море с новия си мотоциклет. Tatlıtuğ има два джипа Range Rover, Chevrolet Monte Carlo от 1970 г. и автомобили Ferrari F355 Spider F1.

# 392

Привет в нашия ден за кино Hug
радвам се на активността в темата!! 🧿

Терзи Hands Plus1

намерих превод на руски.../ама нещо не ми звучи....Thinking/
Цитат
Виждала ли си го толкова щастлив, откакто татко почина? Да, къде? Очите ти са толкова слепи, че дори не си и помисляла, че в края на твоя странен план Аслан ще бъде унищожен. Не си изчислила. Мамо, ако в най-щастливия ден на сина ти можеш да постъпиш така с него, тогава аз ще го направя, мамо, не се тревожи, ще го направя. Сега ще отида и ще разкажа всичко, става ли? Виж, има 5 стъпки и аз ще им кажа всичко, точно там. Твоето съгласие е достатъчно, майко. Хубаво.

Ооо нашия с нов мотор? и вилата му не е в Мармарис, а в Бодрум.
......................................
Благодаря за всички анализи и коментари по сериала, чета ги с удоволствие Hands Plus1- Алинка, Майдрийм, Фенче, Ваня, Пепи, Диве,Димана, Себи, Мира !! Flowers BouquetFlowers Tulip
Фенче Kissing Heart, благодаря за преводите!!
Аничка Kissing Heart, чудесен пост ме чакаше сутринта от теб, в твой стил!! Blush Kiss
нареждам се на първите места - по харесване на Башак Heartpulse. Себи Wink

Пепи Hug, мерси за ИГ акаунта!
да, днес ще има мач на националния им отбор, та очаквам изненади с рейта
та.............
Скрит текст:
да помрънкам

Grinning

дано след финала на серията не сме с много кофти усещания.......
АсДев Heart

.............................

Алинка Kissing Heart, сериала по НФ с Мелиса Сьозен, който си гледала е с реж- Умут Арал, и той се радва в ИГ си на успеха му. Има го с руски суб- в Турк. ру

хубав следобед!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 14:12 от Airra

# 393
Терзи, благодаря! Kiss
Ето го и в двата варианта :
Цитат
- След смъртта на баща ми не съм го виждал толкова щастлив.
Как точно толкова заслепи очите му
Не можеше да си помислиш, че странните ти планове ще се провалят толкова много, не успя да пресметнеш.
Мамо, ако го съжаляваш в най-щастливия му ден, тогава ще го направя.
Не се притеснявай, сега ще отида и ще разкажа всичко.
Виж, пет стъпки, въпрос на пет стъпки, да кажа всичко.
Веднага ще отида и веднага ще кажа всичко, добре, само да ти е добре.
Цитат
Виждала ли си го толкова щастлив, откакто татко почина? Да, откъде да видиш ? Очите ти са толкова заслепени, че дори не си и помислила, че в края на твоя странен план Аслан ще бъде разрушен. Не пресметна. Мамо, ако в най-щастливия ден на сина си можеш да му причиниш това, тогава аз ще го направя, мамо, не се тревожи, ще го направя. Сега ще отида и ще му разкажа всичко, става ли? Виж, само 5 стъпки и аз ще разкажа всичко. Ще кажа всичко точно там. Твоето съгласие е достатъчно, майко. Хубаво.
Втория превод е по- добър.
Благодаря и за останалото споделено!
Айре Heart Eyes изпревари ме, но няма да трия, нека има Smile При превода на серията съм сигурна, че ще има и друг вариант Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 394
Здравейте във вторник!
Благодаря за всичко споделено, за размислите и за споделените емоции! Green Heart
Благодаря за откъса от еп.4 и превода!
Предстои интересен епизод.

За стрелеца предположих бившия годеник на Ямур, но това беше случайно, защото чакаме новия герой. Сега обаче си мисля, че може и да човекът от бара, когото тя фрасна с бутилката. Еко разпитваше бармана за Ямур, нищо чудно и негодникът да отишъл за информация. По-важното е, ако пострада (не много, де) някой от двойката Ямур – Еко, особено, ако е Ямур. Двамата ще имат възможност да се опознаят, това първо. Но, ако е Ямур, ще има възможност и за ново скарване между Аслан и Девин, а това е полезно за развитие на техните отношения: всяко скарване ги извежда на нова степен. Девин ще обвини първо мафията и семейството, към което тя вече принадлежи, а после ще се разбере истината…Хюлия би се изказала най-напред, после ще бъде опровергана, тя много иска да злепоставя семейството на Девин, а тази история е друга. Има хляб в такава ситуация.
Но може, разбира се, историята да друга.

Много ми харесва откъса с Хюлия и Джихан. Има много неща за мислене, но нека първо видим цялата ситуация. Това, което ми харесва от пръв поглед е начина, по който Джихан подрежда мисълта си. Първо изложи своята оценка: вижда Аслан щастлив, а плана на майка си – разрушителен за Аслан. Това е застъпване за Аслан и критично отношение към Хюлия. След това Джихан изразява готовност да продължи и сам да каже на Аслан, че е посещавал Девин. Така Джихан е верен на своето желание за сближаване с майка си, но оставя отговорността за последиците в Хюлия. Същевременно това е честно, защото първото посещение при Девин беше по идея, подсказана от майка му, т.е. Джихан знае, че той сам е участник в този разрушителен план. Но се вижда и другия Джихан, отишъл с искрени намерения при Девин и може би виждаме и резултата от терапията. Дали Джихан сам би казал на Аслан истината, това можем само да гадаем. Иска ми се Хюлия да го спре. Да е разбрала, че Джихан е на страната на Аслан, да се замисли. Това не означава, че тя сама няма да докладва за срещите, но Джихан виждам в този откъс в добра светлина. 

Фенче, песента на Фреди има сякаш отношение и към нашия сериал.
Айре, за повече оптимизъм тези красиви кадри от епизода довечера. Другото ще го мислим.

# 395
  • Plovdiv, Bulgaria
Терзи, винаги на линия, Фенче, благодаря ви за откъса и превода! 😍😍

Фенче, 😍 на теория, мисля също като теб. Но практиката показва друго- човешки същества, създадени, отгледани и обичани от двама родители, убиват или нараняват деца, не всички серийни убийци са от токсични семейства; жени, майки, търпят с години тормоз върху себе си и децата си, с ясното съзнание, че те са бъдещи насилници… съдби човешки, всичко е за хората- и хубавото, и лошото…. А човешката психика е необятна и непредвидима.

Птица няма как да победи лъв.
Имаше подобна сентенция, че борейки се дълго със зверове, самият ти се превръщаш в звяр.
Раните кървят, кървят, после кожата закърнява, става твърда като черупка, този, който се опита да я разруши, ще нарани себе си до кръв…

Ванче, 🌸
И аз така разбирам Джихан.
Дори мисля, че може би той създава суматохата, за да спечели време на Девин. Той няма интерес Аслан да научи, защото му е важно, а изглежда и полезно да се продължи с терапиите, след като я посещава неколкократно.
Още една черна точка против Девин в тефтера на Хюлия.
Предполагам тя е първото момиче, заради което Джихан дръзва да ѝ се противопостави.

Айре, 😍 помрънкай, тази вечер един от сериалите на Fox прави финал на сезон, ще продължат с излъчването му през лятото, предполагам ще пуснат новия, чиято реклама усилено върви, вторник.
Дано да греша, другата опция е събота или неделя.

🫶
🧿🧿🧿

# 396
Нямам търпение за довечера. Момичета, много ви благодаря за всичко, което споделяте. Сега ми стана ясно на мен самата, защо ми е толкова приятно да чета тази тема. Simple Smile Просто успявам да гледам епизода отново и отново през вашите очи и така ми е още по-интересно. Забелязвам неща, на които по една или друга причина не съм обърнала внимание или изобщо не съм забелязала. Удоволствие е определено.

Да си кажа аз за романтичните сериали. Миналата година лятото превъртях сериозно, не можех да спя, но не можех и да чета, да гледам телевизия, нищо. Единственото, което ме спасяваше е Тик Ток Joy който го е създал, буквално ми спаси живота. Там попаднах на разни откъси от филми, оказаха се турски сериали, така ги потърсих и открих цяла нова Вселена. Но проблемът беше, че трябва да са сериозно семпли, без никакви крайно емоционални моменти, предизвикващи тъга, сълзи и т.н. За това единственото, което можех да си позволя е Любов под наем, Любовта не разбира от думи, Черно-бяла любов и подобни, смятам ви стана ясно сюжет, смисъл и емоция. Така започнах и да се запознавам с актьорите, мноооого ми харесаха тези от Черна любов, започнах да го гледам, но разбрах как свършва и така си и останах с началните серии. Сега вече се позакрепих и лека по лека започнах да сменям жанра. Не, че ако има приятна романтична комедия не бих гледала. Напротив, с голямо удоволствие.
Много красиви актьори имат, много и талантливи. Но доста от актрисите са толкова тунинговани, че на моменти чак неестествено изглеждат. Извинете за спама, но ми се искаше да споделя. Simple Smile

# 397
Благуна 🌼 гледай Кузгун/ Черна птица/ с Баръш Ардуч и Бурджу Бириджик. Той има щастлив край 💕 и не е дълъг 😉

Този откъс е интригуващ. Хюля ако можеше с поглед ще убие всички...

# 398
# 399
Ванче, благодаря, харесаха ми размислите ти за Джихан. Да видим обаче какво е решил Хакан Бономо. Според мен застреляния беше мъж, ама да видим и това. Още малко и ще си отговорим на доста въпроси.
Цитат
Фенче, песента на Фреди има сякаш отношение и към нашия сериал.
Скрит текст:
Да, именно за нея се сетих днес, когато ви прочетох сутринта, затова и реших да ви я споделя, а снощи клипа ме подсети за нея. А и песента е много красива, възможно е да не сте я чували, а си заслужава. Всеки път, когато я чуя се питам от къде извади този глас от 35 кг. си тяло, така казваха близките му, то и му личеше, не приличаше на себе си, беше отслабнал до неузнаваемост, не е могъл да стои на краката си, но въпреки това е пял докато е могъл  ... несломим дух е притежавал този човек! А когато е разбрал, че вече няма да е в състояние да прави това, което е било любовта на животът му - музиката, се е отказал да се бори повече ...
Алинка Heart Eyes и ти имаш право, накара ме да се замисля за това Hands Plus1
Цитат
на теория, мисля също като теб. Но практиката показва друго- човешки същества, създадени, отгледани и обичани от двама родители, убиват или нараняват деца, не всички серийни убийци са от токсични семейства; жени, майки, търпят с години тормоз върху себе си и децата си, с ясното съзнание, че те са бъдещи насилници… съдби човешки, всичко е за хората- и хубавото, и лошото…. А човешката психика е необятна и непредвидима.
Птица няма как да победи лъв.
Имаше подобна сентенция, че борейки се дълго със зверове, самият ти се превръщаш в звяр.
Раните кървят, кървят, после кожата закърнява, става твърда като черупка, този, който се опита да я разруши, ще нарани себе си до кръв…
Джихан ми е много двусмислен герой ... не може да сме сигурни дали е добър или лош ?
Готов да прави гадни неща, за да угоди на майка си, така че тя да го забележи Thinking Вбесява ме нейното игнориране, така като я гледам, хич не вярвам да го спре, дано той го направи Thinking Не може Хюлия да преглътне думите на Аслан, ама характер! Worried

Благи, благодаря за споделеното! Kiss Пожелавам ти всичко да остане в миналото и да не се връща никога! Hug Flowers Four Leaf Clover
В такъв случай от сериалите на Къванч ти препоръчвам Кузей Гюней, сценария е страхотен, отново има семейни отношения, които ще докоснат душата ти, има доста материал за размисъл, а и края е много хубав! Перла също е много подходящ, но пък той е доста дълъг, цели 100 серии. Това беше първия му сериал, ще ти е интересно да сравниш израстването му на актьор за всички тези години. Останалите му сериали са тежки, отложи ги за сега.
Мире, Кузгун също не е много лек за гледане Thinking
Вярвам, че сериала ни вече си е намерил зрители, които да го очакват с нетърпение. А и се надявам, че всяка следваща серия ще е по-добра от предишната. И дори и да падне малко рейтинга довечера, няма да е критично.
Да мислим положително и да се готвим за сватбата! Не остана много време.
Терзи Kiss Е, най-после, беше ми домъчняло вече, отдавна не беше споделяла нищо. И аз съм от отбора на тези, които харесват Башак. Много се надявам скоро да ни покаже и малкото русо сладурче Курт Ефе.

# 400
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводи, новости и интересните коментари!!!
А, щом мрънкането е малко, може и да ръмжим.

Тази вечер >>>

В Семейството >>>

Сватба >>>

Е, не може всичко да е цветя и рози.
Все някой ще се прояви в най-сублимния момент.
Кралицата, пазителката на семейната конституция,
дори с мълчанието си, може да развали празника  >>>

Дано серията не свърши в този момент >>>

До началото остават  >>>

# 401
Зад кадър - Серена и Есма Йешим Гюл

# 402
# 403
Благодаря за споделеното, много цветни постове!! Flowers Tulip

Ее най после Башачка Heart да постне нещо лично.

написала е-
За мен „електрическото превозно средство“ е едно от най-добрите технологични изобретения от последните години.
да не би да имат нова кола, а не мотор? Wink

Блага, замисли се да гледаш и други сериали с Къванч, няма да съжаляваш Hands Plus1

Алинка Kissing Heart, да,  идва май  нов конкурент във вторник по Фокс/Гюлджемал/, от една от СЦ-те на Вятърничав.
сигурно ще се хареса на масовата турска публика.

.................

Приятно гледане!
ще следя за онлайн превод на руски.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 19:07 от Airra

# 404
  • AMS
Кралицата на разбойниците се е засилила ...
"Какъв ще е козът на Хюля, за да предотврати сватбата?" >>>

"Какво ще се случи на сватбата?"

"Какво ще се случи, когато Аслан посети Джихан?"

Дружки, благодаря ви за поддържането на огъня!!!
Приятно гледане!!!

Общи условия

Активация на акаунт