💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Олелеее, каква сватба Worried Края беше потресаващ, Девин как гледаше на края, идея нямам какво ще се случва от сега нататък ... Да видим фрага след 5 минути, дано се разбере нещо.
Знаех си, че ще застрелят Еко, дано оживее, много ми е симпатичен.
Пепи, да Къванч беше невероятно красив в тази серия.
Диме, Атила му прати съобщението, пишеше, че не е успял да дойде на сватбата му, но подаръкът му го чака пред вратата. Не ми се мисли какво ще направи Аслан на Атила! Не вярвам Девин да разтрогне брака им, но няма да и е лесно.
Така и не разбрах Хюлия изпрати ли снимката на Джихан на Аслан Thinking
Айре Heart Eyes няма как любимия фризьор на Киво да не присъства в негов сериал, той направо си стана звезда вече Smile

# 421

Фенче Kissing Heart, за Адем Hands V
иначе серията не е много дълга- 2ч 10 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=YptSA2yPYBE
лекинка от мен!! Hug

# 422
Беше ми приятно, че общувахме. Благодаря ви за компанията. С нетърпение ще чакам превода, че да поразсъждавам на клавиатурата.
Лека нощ!

# 423

Айре Heart Eyes благодаря за фрага! На мен ми запецна изведнъж озвучката по време на рекламите, жалко, че не чух какво говорят, но нищо добро не очаквам ... Как подмина Аслан само жена си Worried Войната започна, да видим какво ще предприеме Девин, започвам да си мисля, че тя ще се откаже на този етап от Аслан, едва сега разбра в какво се е забъркала. И тази кръв по сватбената рокля не ми хареса, дано краят на тази история не е печален.
Диме, и аз ти благодаря за компанията! Серията беше толкова динамична, че не успявам да напиша и ред по време на гледането, но поне бяхме заедно.
Лекинка, дружки! Hug
появи се превод на фрагмана: боже, сигурно е умрял Еко Weary
" Д - След като намериш този, който организира нападението миналата нощ, ти няма да направиш нищо с него. Няма да отмъщаваш. Няма да превърнеш тази работа в идиотска кървава мъст.
Х - Намери този, който направи това, Аслан!
Дж - Докторе, отсреща има мощен враг на семейството. Предупреждавам те. Не бягай от тази война.
Х- Сега разбра ли в какво семейство попадна ?
Добре дошла в семейството, госпожо снахо.
А - Моето семейство се нуждае от мен, аз се нуждая от теб.
Ибо- Мой Аслан, не си губи ума излишно, ще бъдеш наранен.
А - Казват, недей да дърпаш опашката на лъва, а ако внезапно го хванеш, не го пускай!
Х - Кой извърши това нападения, успя ли да разбереш ?
Кой би могъл да го направи ?
Ибо - Нататък вече ще е истински кошмар "
Доста хора подозират Хюлия за поръчител на нападението, за да се отърве от Девин Thinking А съобщението на Атила ? Thinking Ооо, ще има много върху какво да разсъждаваме и тази седмица, обичам такива сериали! На вас хареса ли ви серията ?
Пак лека!

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 00:52 от queen_fenka

# 424
Лека, дружки! Благодаря ви за компанията!

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 00:33 от AniMae

# 425
Момичета, 🤗🤗🤗🤗

Края ме разби. Много напрежение, много емоции.
Така както бяха написали история ще тръгне в нова посока. А пък фрага ме довърши.
По време на превода много се смях на преводачката. Когато се женеха и жената попита Аслан дали е съгласен, преводачката каза Къванч вместо Аслан.😜

Не знам как сте писали по време на други сериали, но аз и за секунда не можах да се отделя от екрана да пиша по време на излъчването.

Лека 🤗🤗🤗

# 426
Мили момичета, всички вече сигурно спите и сънувате кошмари след епизода. Но аз трябва да си събера главата и да кажа какво разбрах, защото ми предстои отсъствие и няма да имам възможност да влизам в темата. Но за вторник ще бъда тук. Не може да се обсъжда по време на гледането не само защото всяка минута е запълнена с действие, но и защото е много оплетено, иска се малко време за обмисляне и добър превод. Благодаря за това, което сте споделили! Green Heart

Разказът на Джихан за неговия „най-щастлив момент от детството“ и това, което видяхме по време на сватбата, отвориха още малко миналото.
Конфликтът Сехер – Хюлия е от времето на брака на Хюлия и Юсуф преди 45 години. Свекървата не и е дала пръстена от своята свекърва, защото не е имала достойна снаха, подарява го на Девин. Т.е. Сехер е приела Хюлия като недостойна още на самата сватба. Не ми хареса този жест, защото той не само издава отношенията между Сехер и Хюлия, но създава отношение и между Хюлия като свекърва и Девин като снаха. В брачната вечер, когато Хюлия е чакала съпруга си, той и ударил плесница. Сехер е спретнала някаква интрига. Тази история изглежда се повтаря на сватбата на Аслан и Девин: Хюлия гледа злобно, хвърля житото в лицето на Девин, подготвила е Джихан да направи интрига. Сехер казва, че така я е научила да бъде добра невеста и майка!?! Докато прави мизериите на сина и снаха си, Хюлия разказва пред хай-дамите колко е щастлива от това, че ще се оженят.

Разказът на Джихан пред Девин е за малко по-късно време, когато двамата братя, единият от които – не разбрах кой, е на 8-10 години. Децата вече са разделени. Били на разходка, по вина на Аслан закъснели, търсили ги и когато ги открили, Джихан разтворил ръце и чакал майка им да го прегърне, а тя му ударила плесница, после още една и му казала, че той  е нищожество и прегърнала Аслан. После и другите деца започнали да го наричат така. По времето на тази история Джихан явно вече е бил детето на Сехер, а Аслан – на майка си. Какво правят мъжете по това време и как те гледат на двете момчета, не знаем. Историята е тъжна и тя накара Девин да прикрие Джихан, когато дойде Аслан, а на Джихан каза, че може да идва при нея, когато пожелае. Нейното заключение е, че Джихан не иска да умре, а иска майка му да го обича така, както обича Аслан. Значи не е смъртта на Юсуф, която е направила Джихан нелюбим син, а това е започнало от самото начало. В настоящия момент Джихан за Хюлия е средство.

Между двамата братя сега има пропаст, те не се познават. Аслан не искаше да го покани на сватбата, покана на салфетка и предупреждение нищо да не прави, нищо да не пие, да няма проблеми. Дали Аслан ще разбере, че Джихан тази вечер избра брат си и Девин пред майка си, за чиято любов от дете е бил готов да умре? Въпреки, че Хюлия не го спря, Джихан отмина младоженците и не изпълни това,  което Хюлия му беше поставила като задача, а той и беше обещал да изпълни. Ще видим дали тя продължи темата. Много беше тъжно, когато Аслан го гонеше, докато Джихан щастлив, че е със семейството си, танцуваше, беше и пиян. Аслан стреля, за да го изгони, въпреки че на Девин каза: „Виждала ли си ме някога с пистолет?“ След сеанса при Девин Джихан е спал за пръв път, живее с надеждата, че ще може да се излекува. Девин му дава надежда и така подкрепя доброто отношение на Джихан към Аслан, но от другата страна Айсел – пак в червената дреха, поддържа в Джихан конфликта между братята: напомня му, че Аслан му е поставил условия, поканата била небрежна, Джихан бил син на баща си. Доста хитро поведение и в посока на това, което подозирам, че Айсел ще иска да се омъжи за Джихан и той да е на мястото на бащата в семейството.

За Аслан най-важната дума в момента е „ние“.  „Дойдох заради нас“ каза на Девин, когато я потърси в кабинета, докато бяха сърдити. Два пъти след това Девин поиска от него да и каже нещо красиво, беше само „ние“. Двамата вече не могат един без друг, те са едно цяло, а ситуацията става все по-сложна.

Сватбата засилва апетита на Ибо. Той си прави сметка, че Аслан няма да е вече в имението и започва да се самонастанява. Първо охрана, уж за майка му. Докара гости, които никой не беше поканил. Търси възможности. Създава проблеми на Аслан навън: с Атила. В един от началните кадри в едър план – бастунът, заплаши Атила, постави му някакъв срок. Беше ясно, че Атила ще тича при Аслан. Последва срещата във Волта между Аслан и Атила. След превода ще стане ясна връзката между тези совалки, но „подаръкът“ от Атила ми се струва, че започна от Ибо. Пистолетът, който Ибо подари на Аслан какво друго може да бъде, освен призив за война.
На сватбата имаше много черно, двамата главни – младоженецът и свекървата, бяха изцяло в черно, а Девин изцяло в бяло, както е редно, но правят впечатление черните обеци. Странни подаръци. Щях да забравя – и кръв. Много знаци, чийто смисъл ще разберем нататък.

Всичко ври и кипи. Освен Аслан, отделно иска да живее и Джейлян; Лейля се бунтува, че са провалили нейния живот, а сега идвал ред и на нейните деца – обвинява майка си и брат си; бащата продава дома на майката на Девин, а нея поздравява с картичка по телефона; Ибо ще ги защитава…Стрелбата по човек от сватбата е вече нещо много сериозно. Еко се оказва случайна цел – дано е жив. Хюлия иска отмъщение, а Девин - да не отмъщава, а какво ще прави Аслан?

Символичен е подаръкът на Джихан за Аслан - броеницата на баща им, защото: „Ти си Сойкан“. Това натоварва Аслан с още отговорност - с броеницата на баща си той е в ролята на бащата, как ще отиде да живее на друго място и ще остави майка си сама с жените и децата, ако не броим Толга? Джихан е прав да мисли така, защото те не го признават за Сойкан. Обратно, Айсел му напомня - тя е чела писмото на Юсуф, че Джихан е син на баща си. Нямам идея как ще се развие действието нататък. Но "ставането от масата" е проблемът на първата сцена от сериала, който кореспондира с финала.

Девин каза на Аслан, че е уморена от това да се прави на силна.
А сега какво ще прави?

Бъдете здрави и до скоро! Nature Sparkles

# 427
Добро утро Благодаря за споделеното

4 серия с руски субтитри засега това намерих
https://vk.com/id452922949

https://vk.com/id452922949?z=video452922949_456241004%2F10e1d1da10bb7276f1

https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/aile-en-buyuk-hediye-midi … af-mi-h33132.html

Ойа Доган, автор портала dizidoktoru.com, о сериале "Семья"

"Благими намерениями вымощена дорога в ад", - сказал философ Карл Маркс. Сериал "Семья" с Кыванчем Татлытугом и Серенай Сарыкая в главных ролях, снятый Ахметом Катиксызом и написанный Хаканом Бономо, рассказывает зрителям о том, что "Семья - это, где все зло совершается с добрыми намерениями. Говоря это видится стремление оправдать Маркса. Подумайте о матери - у нее две дочки и два сына. У нее сложились такие токсичные отношения со своими детьми, что все они стали его игрушками. Каждого из них она подталкивает и направляет куда хочет, с обещанием, что в конце концов подарит любовь. Только Аслан не слушается. Может быть, поэтому им она больше всего и дорожит, и больше всего боится ее потерять. Потому что другие для нее просто игрушки, а Аслан сложный, не слушается. И вот ее сын, которого она ограждала от всех, однажды влюбляется. Более того, в кого-то не менее раненого, чем он сам... Он хочет защитить женщину, которую любит, даже от собственной матери. В этот момент в Хюлья Сойкан начинает бить тревогу. Пока она играет в игру, заставляя Аслана подчиняться, она внезапно сталкивается с противником, который может сместить ее, забрать ее силу и свергнуть - Девин!

ХЮЛЯ СОЙКАН - МАКИАВЕЛИСТ!

Никколо Макиавелли в своем произведении "Государь" говорит: "Для достижения успеха дозволено все"... Хюлья Сойкан усваивает это высказывание как строгий макиавелист и, не колеблясь, использует всех своих детей, чтобы разрушить отношения Девин и Аслана. В частности, она "кастрирует" свои чувства, чтобы подарить своему сыну Джихану столько любви, сколько уместиться в спичечный коробок. Девин: ее отец самовлюблен, мать биполярна, сестра погранична, она якобы самый здоровый человек в семье, а еще она психолог. Она явно выбрал эту профессию для исправления своей семьи. Но по пути она должна была быть матерью для своей матери и матерью и отцом для своей сестры, а ее отец назвал ее нежеланным ребенком. Кто-то, кто выглядит сильным, но ранен, устал и несет в себе комплекс спасителя. Этого достаточно для меня. Теперь я спрашиваю вас: "Семья" - величайший дар или слабость?

ПЕРВАЯ СЕРИЯ БЫЛА РОМАНТИЧЕСКОЙ КОМЕДИЕЙ

В "Семье" мы наблюдаем токсичные отношения матери и сына, подобные тем, что были в фильме Альфреда Хичкока "Психо" 1960 года... Однако мы думали, что это будет адаптация "Клана Сопрано". Теперь от "Клана Сопрано" осталось только то, что семья - это мафия. Это намного лучше. Первые две серии не смогли рассказать нам об истинной проблеме "Семьи". Мы смотрели первую серию как романтическую комедию. Я согласна - мы очень долго ждали встречи Кыванча Татлытуга и Серенай Сарыкая. Было ясно, что химия между этими двумя будет потрясающей. Поэтому в первой серии были Аслан и Девин, была романтика, физика, химия, биология были 10 из 10. Но никакого рассказа зрителям о "Семье" не было. Я многое понимаю, потому что, когда вы говорите о международных продажах, публика хочет увидеть этих двоих в полной мере. Поэтому было понятно, что сценарий был переработан.

БУДЕМ НАБЛЮДАТЬ ЗА БИТВОЙ НЕВЕСТ

Во второй части история стала разворачиваться немного шире. Но можно не сомневаться, что третья часть теперь выявила основную проблему. Сериал сделал популярной критику такого института как "семья". Это было перо Хакана Бономо, которое пришлось мне по вкусу. Только что закончила четвертую серию. Очевидно, что с этого момента мы будем наблюдать сплошную войну свекрови и невестки. Если все пойдет хорошо с точки зрения сценария, Борьба Аслана за то, чтобы стать королем джунглей в разгар этой битвы двух "держав", будет ненасытной.

ХИМИЯ ВКУСНАЯ

Кыванч Татлытуг действительно оживляет образ Аслана. После просмотра первого эпизода хотелось сказать: "Серенай Сарыкая заставляет сиять всех, с кем она играет. Она всегда делится своим светом. Но здесь она был и под светом Кыванча Татлытуга". Со вторым эпизодом ее собственный свет начал светиться. Она дает актерские представления, которые мы с удовольствием смотрим. Когда Татлытуг и Сарыкая освоились в совместных сценах, эта химия стала еще более восхитительной. Нур Сюрер действительно заслуживает нашего поклона перед ней. Хюлья Сойкан вышла из "Девушки за стеклом" за несколько недель и стала частью "Семьи"? Замечательно! Какой убедительный Неджат Ишлер в роли Джихана, не правда ли? Джанан Эргюдер пока стоит позади, но ясно, что она сделает прекрасный дебют!

ТРАВМИРОВАННЫЕ ДЕТИ ТОКСИЧНЫХ СЕМЕЙ

"Семья" рассказывает зрителям о любви раненых детей, выросших в нездоровых, ныне называемых токсичными семьями. Посмотрим, останутся ли семейные травмы и раны, которые сблизили Аслана и Девина, любовью, когда раны очевидны и на них брошена соль. Вот тогда мы и увидим, "семья" - величайший дар или слабость?

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 09:18 от dterziiska

# 428
Добро утро, дружки! Hug

Как сте след снощи ? Аз все още съм в ступор какво ни се случи Thinking Историята премина в съвсем нов етап, дали хубавите мигове между АсДев вече ще са мираж ? Дано не! Ще споделя какво мисля за серията след превода. Сега се залавям за работа.
Ванче, благодаря за споделеното! Хареса ми! Kiss
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss
Цитат
Оя Доган, автор на портала dizidoktoru.com, за сериала "Семейство"

"Пътят към ада е постлан с добри намерения", е казал философът Карл Маркс. "Семейство ", с участието на Kъванч Taтлъту и Серенай Саръкая, режисиран от Aхмет Kaтъксъз и написан от Хакан Бономо, казва на зрителите, че "Семейството е мястото, където всяко зло се извършва с добри намерения". Казвайки това, човек вижда желанието да оправдае Маркс. Помислете за майката – тя има две дъщери и двама сина.Тя има толкова токсична връзка с децата си,че всички те стават нейни играчки.Тя тласка и насочва всяко едно от тях където иска, с обещанието,че накрая ще даде любов.Само Аслан не й се подчинява. Може би затова тя го цени най-много и най-много се страхува да не го изгуби. Защото другите са просто играчки за нея, а Аслан е труден, не се подчинява. А сега синът, когото тя защитаваше от всеки,  един ден се влюбва В още някой толкова наранен като него... Той иска да защити жената, която обича, дори от собствената си майка. при внезапна среща с противник, който може да я измести, да вземе силата й и да я събори - Девин!

ХЮЛИЯ СОЙКАН - МАКИАВЕЛИСТ!

Николо Макиавели в своята творба "Принцът” казва: „За постигане на успех всичко е позволено”... Хулия Сойкан приема това твърдение като строг макиавелист и не се колебае да използва всичките си деца, за да разруши връзката между Девин и Аслан. По-конкретно тя "кастрира" чувствата си, за да даде на сина си Джихан толкова любов, колкото може да се побере в кибритена кутийка. Девин: Баща й е нарцист, майка й е биполярна, сестра й е на границата, тя е уж най-здравият човек в семейството, освен това е и психолог. Тя явно избра тази професия, за да коригира семейството си. Но по пътя тя трябваше да бъде майка за майка си и майка и баща за сестра си, а баща й я нарече нежелано дете. Някой, който изглежда силен, но е наранен, уморен и има комплекс за спасител. Това ми е достатъчно. Сега ви питам: "Семейството" - най-големият дар или слабост е ?

ПЪРВА СЕРИЯ БЕШЕ РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ

Във " Семейство“ виждаме токсична връзка майка-син, подобна на тази в „Психо“ на Алфред Хичкок от 1960 г.... Мислехме обаче, че ще е адаптация на Семейство Сопрано. Сега всичко, което е останало от семейство Сопрано е, че семейството е от мафията. Много по-добре е. Първите два епизода не успяха да ни разкрият истинския проблем на Семейството. Гледахме първия епизод като романтична комедия. Съгласна съм - чакахме среща между Къванч Татлъту и Серенай Саръкая от много време. Беше ясно, че химията между двамата ще бъде невероятна. Следователно в първата серия имаше Аслан и Девин, имаше романтика, физика, химия, биология бяха 10 от 10. Но, нямаше история за публиката за "Семейството". Разбирам ги много, защото когато говорим за международни продажби, обществеността иска да види тези двамата в пълен обем. Следователно беше ясно, че сценарият е преработен.

ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ БИТКАТА НА СНАХИТЕ

Във втората част историята започна да се разгръща малко по-широко. Но няма съмнение, че третата част вече разкри основния проблем. Сериала направи популярна критика на такава институция като "семейство". Беше писалката на Хакан Бономо, която ми хареса. Току-що завърших четвъртата серия. Очевидно е, че от тук нататък ще наблюдаваме непрекъсната война между свекърва и снаха. Ако всичко върви добре по отношение на сценария, битката на Аслан да стане крал на джунглата в разгара на тази битка на две "сили“ ще бъде ненаситна.

ХИМИЯ Е ВКУСНА

Kъванч Taтлъту наистина съживява Аслан. След като изгледах първия епизод, исках да кажа: "Серенай Саръкая кара всеки, с когото играе, да блести. Тя винаги споделя своята светлина. Но тук тя беше под светлината на Kъванч Taтлъту.“ С втория епизод нейната собствена светлина започна да свети. Тя прави актьорско изпълнение, което гледаме с удоволствие. Когато Татлъту и Саръкая свикнаха със съвместните сцени, тази химия стана още по-невероятна. Нур Сюрер наистина заслужава нашия поклон пред нея. Хулия Сойкан напусна "Момичето зад стъклото" преди няколко седмици и стана част от "Семейство" невероятно! Какъв завладяващ Неджат Ишлер в ролята на Джихан, нали? Джанан Ергюдер за сега все още е на заден план, но е ясно, че ще направи страхотен дебют!

ПОСТРАДАЛИ ДЕЦА ОТ ТОКСИЧНИ СЕМЕЙСТВА

"Семейство“ разказва на зрителите за любовта на наранени деца, израснали в нездравословни, сега наричани токсични семейства. Да видим дали семейните травми и рани, които сближиха Аслан и Девин, дали ще остане любовта, когато раните са очевидни и се сипва сол върху тях. Тогава ще видим, "семейството" - най-големият дар или слабост е ?
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 429
Добро утро момичета 🍀

Голям екшън е било снощи, прочетох ви
За съжаление снощи бях победена от съня 😎, но сериалът ни ще става все по интересен. Благодаря за всичко публикувано 👏

Рейтингът 💥

# 430
Прочетох с огромен интерес и нетърпение всичко, което сте писали и сега с още по-голямо нетърпение чакам довечера, за да изгледам и аз серията. За сега само фрага гледах и наистина давам заето.
Рейтингът се е вдигнал, с малко, но съм доволна.
Смятам, че в този епизод гръмна бомбата и разпиля всичко, което си представяхме като възможно развитие.
Ванче, където и да отиваш да си прекараш добре. До вторник.

Лек и успешен ден, момичета!

# 431
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Рейтингът е супер 👍👏
Покачването във всички категории е страхотно. Въпреки мача.
Фени, не можах да спя и сега съм като разбита 😜
Присъединяват се как ще стигам за серията, а сега още повече се притеснявам как ще ставам след серията другия месец.
Много вълнение носи нашето Семейство.
Много хубав епизод. Но пак да кажа, Къванч беше невероятно красив. Снощи за пръв път искрено завидях на Башак, че може да гледа тази красота безкрай.

Хубав ден ви желая, момичета 🤗🤗🤗

# 432
Семейството е не просто сериал, семейството засяга много злободневни теми от нашето ежедневие, неща с които се сблъскваме и не винаги им обръщаме внимание, защото не ни засягат. Сложна материя са семейните отношения и връзки.

Изключително присъствие на екран 💯

И аз не искам Еко да умира, сладури са с Ямур

Екро

💕

# 433
Ехаа, супер рейтинг, браво! Hands Clap
Благи, приятно гледане! Flowers Hibiscus
Ванче, приятно изкарване там, където отиваш! Hands Ok Hand
Пепи, Башак си е за завиждане! Heart
Мире, така е! Hands Plus1
Цитат
Семейството е не просто сериал, семейството засяга много злободневни теми от нашето ежедневие, неща с които се сблъскваме и не винаги им обръщаме внимание, защото не ни засягат. Сложна материя са семейните отношения и връзки.
Много се смях Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 434

Привеет!! Blue Heart

Скрит текст:
Рейтингът 💥

еха !
с тоя мач очаквах да е надолу, радвам се.
да видим как ще е с новия сериал- конкурент.

Пепи Wink
отдавна завиждам на Башак, благородно...как си живее с такъв мъж??Stuck Out Tongue Winking Eye  Heart Eyes
Фенче  Kissing Heart Laughing
Цитат
дали хубавите мигове между АсДев вече ще са мираж ? Дано не!
дано! толкова са хубави романтичните им сцени Heart
но ако убият Еко, ще е голяма загуба за сериала и за Аслан Disappointed Relieved

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
ще чета по-дългите постове после. /че ни чака превод/
Ваня, приятно изкарване!
Мира Hands Plus1
Блага, Терзи Hug
Димана, Аничка Kissing Heart
.......................
фрага с англ суб.
https://www.youtube.com/watch?v=V_68cu75amQ
с руски
https://turkru.tv/semya-5-seriya.html
.....................