💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за ... за всичко!!!
Е, щом към мрънкането се добави и ръмженето,
не само си върнахме осмицата, а и грабнахме деветката!!!
Радвам се много за рейтинга!!!
И други сериали с висок рейтинг съм гледала.
но не виждам по-интересен сериал да има в момента.
Продължавам да се чудя на тези във форума,
дето още не го гледат, а питат какво става.
Иииии да ми се зачете!!!
Познах, че няма да има предбрачен договор и за Еко.
Ама то няма начин да не позная. Много ми е близко Семейството.
Докато чаках да качат серията в YT изгледах първи епизод.
Е, много точно от тогава беше пресъздаден сега лафа
след кавгата идва юргана.

Много се смях на това,
когато Аслан попита фризьора дали е женен.
Е те това беше как да не бъркам актьора с героя.
Ама не му се получи на Къванч, защото
той и Керем Чатай са кумове на  Адем Терзи.

Успех на екипа за превод!!!

Докато чакам, ще изгледам отново втори и трети епизод.

Всяка сцена си заслужава.
Всеки диалог има продължение в следващ епизод.

Приятни занимания, дружки!!!

# 436
Благодаря ви, момичета Flowers Bouquet

Един линк с руска озвучка:

https://turoktv.com/4487-semya-seria-4.html

Терзи, Фенче Heart Eyes, страхотна статия! Благодаря!

Блага, Мира, Ваня, Диве Simple Smile

Пепи, Айре Heart Eyes, как се живее с такъв мъж наистина Blush

# 437
Изгледах серията. Много ми хареса, отново Simple Smile
Малко сватбената част с танците по улицата ми дойде повечко, но не се оплаквам.
Имам въпроси. Татуировките по ръцете на Къванч ли са или на Аслан?
На края на епизода имаше венци, на единият прочетох името на Атила, а другите имена чии бяха, някой обърна ли внимание?
Майката винаги носи едно колие и когато замисли нещо гадно или го реализира си го гали. Споменали ли са нещо за него? Аз не си спомням, но много ми се набива на очи.

Много силно впечатление ми направи в началото на епизода, когато Чичото говореше с Атила и му каза, че разликата между него и Аслан е, че ако Аслан стреля само ще го рани, но ако стреля той ще го убие. Защо ли? По-милостив ли е или не иска да се занимава изобщо с такива мръсни неща?
Джихан пак да си кажа, че ми е крайно неприятен и никак не му вярвам. Толкова неприятно поведение имаше на сватбата, когато се напи. Хем брат му го предупреди и той какво му отговори? Да, обещах ти, но няма да си спазя обещанието. Съответно започна да се блъска в гостите, да ги притеснява, направи панаира и развали приятната атмосфера. Това, което най-много ме впечатли в случая, че въпреки непоносимоста на Аслан към брат му, въпреки че им каза да го изгонят, в момента, в който стана боя, веднага тръгна да го защитава.
Срам не срам, но ще си призная, че се изкефих много, когато Майката простреля човека на чичото в крака. Голяма мафиотка е тя. Скрупули никакви за нищо няма. Хареса ми и как през целят епизод гледаше като лапнала скорпион. Но за сега все пак тя победи.
Много ме впечатли финалната сцена с кръвта върху сватбената рокля в комбинация с музиката. Много! Надявам се на финала на сериала да не гледаме повторение на тази сцена, в която умиращият е някой от двамата или даже двамата накуп, нещо започнах да се напрягам и да не вярвам много в щастливия финал.
Хареса ми Девин в сватбената рокля, особено в сцена, в която го чакаше в стаята с пистолета и не се беше закачулила с това було, беше като статуетка, толкова фина. Много ми хареса.
Може би Къванч си е просто безкрайно талантлив актьор и с всяка партньорка би се справил блестящо, но някак точно в тези образи смятам, че Серенай е иделаният избор и между двамата има нещо повече от химия, просто стоят толкова истински и естествени, карат те да им вярваш. Аз уж съм фен на Серенай, а не излизам от темата на Къванч Grinning Grinning
Много се надявам да имам време и когато го момичетата успеят да го преведат да го гледам отново. Разглезих се и бих си доставила удоволствие.
Може ли някой да ми каже по принцип, в кои дни излизат фрагове за този сериал?
Лека вечер ви пожелавам! Hug

# 438
Привет!
От тази серия ми остана една тъга за Девин...
Както каза Джихан на майка си...на най-хубавия им ден,
но все пак, считам, че стрелби, оръжия, задкулисни игри, затвори и прочие - за Сойкан са нещо нормално или поне не е за първи път.
Те така си разгонват гоститe /поканени на парти/, както видяхме, стрелят на месо, когато застанат "нечакани"  на вратите им...
За Девин ми е тъжно!
Знам, че тя "знаеше" къде отива, както и не вярваше безусловно на Аслан за обещанията. Може би си мислеше, че с времето,той ще се промени, тя ще го промени, ще му покаже, че може да не бъде като тях. Само, че едно е да мислиш и  да мечтаеш, а друго е реалността. Едно е да си представяш семейството на Аслан, друго е да бъдеш част от него.
Мисля, че Джихан спечели от тази ситуация. Каквото и да означава това.
Една сватба, решена набързо, започнала с подаръка на Ибо и обяснение от Аслан за оръжието и завършила със стрелба.
Но...сериалът трябва да продължи, а с него отмъщението - на макс.
Благодаря за всичко споделено!!! Heart

# 439
Типична балканска сватба 😉

Ямур и Еко се оформят като хубава двойка, затова не мисля, че той ще умре. Прекалено ще е още в началото. Момчето е свястно, как се шашардиса като разбра коя е Ямур.

"Кажи ми нещо хубаво?
- Ние"

Семейството започва с гръм и трясък

Майката Неше... един сложен живот и едно празно ежедневие. Обувки, чанти и щастие 😏
Но дойде на сватбата, дъщерите поне са й останали и не са я зарязали, добри или лоши ...

Лейла избухна 💥

"Къде беше, когато хубавата ти майка ме омъжи за онзи човек!"
"Ако искаш да очистиш бизнеса си, очисти сърцето си"

И не наранявай Девин

Но се помириха, не слушай майка ни и обичай Девин

Мисля обаче, че Лейла трябва да обърне внимание и на дъщеря си, която явно копира стъпките на баба Хю 😐

ДжейМур - "Събрахме се" 😎

Малките сладури Зейно/Кая

# 440
Блага, Майдрийм, Мира Hug

"Нека това да бъде нашата песен"
"Нека"

Heart

Красиво Heart

Не, не без теб
Не мога да понасям отсъствието ти.
Не, не без теб
Не ме насилвай в това.

Опитахме много, не успяхме.
Не можехме да живеем на отделни места.

Не, не без теб
Не можете  да живеете без дишане.
Не, не без теб
Никой друг няма да разбере това.

Нито слънца изгряват, когато не те виждам,
Нито песни се пеят в сърцата ни.

Не, не без теб
Животът няма вкус.
Не, не без теб
Не можете да живеете без дишане.

Много се опитвах, не успях.
Не можех да живея с никого освен с теб.

Не, не без теб
Не понасям отсъствието ти.
Не, не без теб
Не ме насилвай в това.

Опитахме много, не успяхме.
Не можехме да живеем на отделни места.

Не, не без теб
Не, не без теб
Никой друг няма да разбере това.

Нито слънца изгряват, когато не те виждам,
Нито се пеят песни в сърцата ни.

Не, не без теб
Не, не без теб
Това чувство е неустоимо.

Не, не без теб
Никой друг не разбира това
Не, не без теб

Не, не без теб...

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 22:03 от AniMae

# 441
  • Plovdiv, Bulgaria

"Нека това да бъде нашата песен"
"Нека"

Heart

Ани, благодаря, толкова я търсих! ❤

Без теб не мога
Не понасям отсъствието ти
Без теб не мога
Никога не ме карай да правя това
Толкова се стараехме, не успяхме
Не можехме да живеем на отделни места
Без теб не мога
Не мига да живея, да дишам
Без теб не мога
 Какви слънца изгряват, когато не те виждам
 Нито песни се пеят в сърцата ни
 Без теб не мога
 Животът няма вкус
Без теб не мога
Без теб не мога да живея, да дишам
Опитах много, но не успях
Не можех да живея с никого освен с теб, не можех да живея
Без теб не мога
Не мога да дишам, да живея
Без теб не мога
 Нито песни се пеят в сърцата ни
 Без теб не мога
 Без теб не мога
 Нито се пеят песни в сърцата ни, в сърцата ни
 Без теб не мога
 Не понасям отсъствието ти
Без теб не мога
 Никога не ме карай да правя това
 Толкова се стараехме, че не успяхме
 Не можехме да живеем на отделни места
 Без теб не мога
 Без теб не мога
 Без теб не мога
 Без теб не мога
 Без теб не мога
 Бе теб не мога
 Какви слънца изгряват, когато не те виждам (не виждам)
Без теб не мога

Благодаря за споделеното, момичета! ❤
Ванче, весел престой, там, където си!

Сърцето ме заболя за Девин. 💔
Това имах предвид, че хванала ли е веенъж ръката на Аслан, нито договор, нито фамилия ще я защити.
Неговите битки ще опръскат с кръв и нея.
Пряко той може да няма вина,не съм сигурна кой изпрати стрелеца, дали Ати, или Хюлия,но обявил ли си война, готви се да дадеш жертви.

Много хубава серия, много!
Много ми хареса всяка сцена, всеки диалог, вече я гледах два пъти.
Първата част е много забавна, приятен, интелигентен хумор, също така и много драматична с откровенията на Джихан.
Имам много за споделяне, но утре повече.
Хубава вечер, дружки! ❤❤

# 442
Алинка Heart EyesHug

И тази красива песен на Сезен Аксу (изпълнена в серията от Aybüke Albere) Simple Smile

https://twitter.com/aybkealbere/status/1640945367389708289

https://www.instagram.com/reel/CqXDQ-tj3ri/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

Лека, момичета Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 01:57 от AniMae

# 443
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благородно ви завидях на всички, които днес сте имали време пак да изгледате серията.
Толкова леко беше всичко и в рамките на 5-6 минути ни се струпаха толкова много емоции.
Четох различни коментари и като че ли повече хора смятат, че стрелеца е изпратен от Хюлия. Но някак си ми изглежда много очевидно. Сетих се, че още преди да почне сериала се говореше за още един герой, бодигард ли беше,🤔 какъв беше не си спомням, но помня, че Дива беше оставила коментар за името му. Дали няма да е още някой враг.
Снощи превода от руски много прекъсваше и изпуснах много неща та ще си чакам превода. Но на мен много ми стана мъчно когато и майката на Девин я нападна и и каза, че тя се стреми към нещастието. За баща и е ясно, само не разбрах защо и изпрати поздравления за сватбата. Засегна ли се , че не го поканиха или отново искаше да напомни за себе си.
Лейла ми напълни душата като даде на практика своята благословия на Аслан. Всъщност наистина това Семейство е много интересно. Каквото и да говорят един за друг или един на друг, децата на Юсуф и Хюлия се обичат помежду си. Сехер даде пръстена си на Девин, а Джихан броеницата на Аслан. Като че, ли за няколко секунди преградите между братята паднаха и тяхната прегръдка за мен беше истинска, по братски.
Все още имам резерви към Джихан, има нещо в неговия поглед, когато беше на сеансите при Девин, което не ми е както трябва. Не ми харесва и това, че държи Айсел при себе си. Защо му е тя ? Само, за да предпази семейството ли ?
Понеже Ваня обърна внимание на уредите във сериала обърнахте ли внимание колко дълго се задържа камерата върху уреда за гладене, когато Ямур гладеше шал, а тя въобще не го сложи.
Благуна, още в първата серия ми направи впечатление това бижу, което носи Хюлия, но все забравям да го спомена. Както са написали момичета, нищо не е случайно в сериала. Сигурно и този медальон има своето значение.
А татуировките са си на Къванч, сравнително от скоро са. Но пък перфектно се вписват в образа на Аслан.
И аз от време на време си мисля за края , но се надявам този път сценаристите да ни изненадат.

Лека, момичета 🤗🤗🤗Heart Eyes

# 444
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното -  Айре, Диве, Ани, Благи, Алинка, Мире, Майдрийм, Пепи, страхотни сте всички и много ви се радвам!
Много ни е хубав и сериала и сладката ни двойка, не ми омръзва да си ги гледам! Благодаря ви за прекрасните гифчета!
Най- любимите ми са от тази сладка сцена! Диве, Kiss Жалко, че само едното мога да повторя, другото е голямо.

Ани Heart Eyes, благодаря за превода на песента! Страхотна е музиката, която са подбрали за сериала ни.

Цитат
Сериалът "Айле" в тенденциите на света и Турция!
Телевизионният сериал "Семейство", продуциран от Ay Yapım, продължава да оставя своя отпечатък във вторник вечер. Сериалът, за който се говори много всяка седмица, откакто започна да се излъчва, с оригиналния си сюжет и силния актьорски състав, се превърна в най-гледания сериал и в трите категории с излъчения четвърти епизод снощи. В социалните мрежи той зае своето място в тенденциите както в световните, така и в турските класации.
Много коментираният "Семейство“ с изумителната си история и актьорски състав не изпадна от дневния ред на социалните медии с вчерашния си епизод. Хаштагът #Aile беше в списъка на TT за 8 часа и 20 минути в Турция и около час в глобалния списък. Kъванч Taтлъту и Серенай Саръкая, както и имената на техните герои #Девин и #Aслан, не напуснаха списъците с тенденции в продължение на много часове.
Оя Доан

Алинка Heart Eyes така е Worried
Цитат
Сърцето ме заболя за Девин. 💔
Това имах предвид, че хванала ли е веенъж ръката на Аслан, нито договор, нито фамилия ще я защити.
Неговите битки ще опръскат с кръв и нея.
Пряко той може да няма вина,не съм сигурна кой изпрати стрелеца, дали Ати, или Хюлия,но обявил ли си война, готви се да дадеш жертви.
Със сигурност няма как да не я засегне и нея, колкото и да се опитва Аслан  да я защити от всички, че и от себе си Thinking
Благи, много се радвам, че не излизаш! Възможно е до края на сериала да станеш фен и на синеокия ни ашкъм, кой знае Stuck Out Tongue Closed Eyes И аз не мога да си представя друга актриса вече в тази роля, страхотна Серенай! Heart
Цитат
Може би Къванч си е просто безкрайно талантлив актьор и с всяка партньорка би се справил блестящо, но някак точно в тези образи смятам, че Серенай е иделаният избор и между двамата има нещо повече от химия, просто стоят толкова истински и естествени, карат те да им вярваш. Аз уж съм фен на Серенай, а не излизам от темата на Къванч Grinning Grinning

Не обърнах внимание кои други имена бяха на венците, не ги зная кои  са , някакъв Шериф ли Шереф беше единия,но ми направи впечатление, че зетя Толга говореше по телефона с някого по време на боя Thinking С кого ли е комбина този пислик, след като Аслан му префасонира физиономията го мрази още повече, та няма да се учудя, ако и той има връзка с това, което се случи на края Thinking И предполагам, че всичко е нагласено не от Хюлия,  а от Ибо, може и за него да играе Толга Thinking Забелязахте ли как, докато всички тичаха, само Ибо остана спокоен и дори не се забърза да види какво се случва, много ми е съмнителен Ще видим .
Имайте хубав ден, дружки! Hug
Да се посмеете за добро настроение ! Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://vk.com/al_feed.php?z=video488123575_456239659%2F86578ab5 … -122911019_259076

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:23 от queen_fenka

# 445
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за хубавите песни, интересните постове и реакциите!!!
Изгледах и втора серия на Семейството.
Благодаря още веднъж на екипа за превода!!!
Тези двамата Къванч и Серенай са толкова добри,
че чак да ми стане съвестно, че не очаквах такова нещо.
Но, вече  и други неща ми правят впечатление.
Водя си записки по една две крими нишки и ... , ама после.
Чета даже какво е психолог, психотерапевт, психиатър,
кога на какви сеанси трябва да се ходи, колко пъти ...
За последната серия и на мен Толга и Ибо са ми съмнителни.
Толга, защото и на него му хлопа дъската
и може да е използван от друг,  като Атила например.
Атила да е направил плана така, че Асалан да си помисли,
че стрелецът е изпратен от Ибо, или от някой от Семейството.
Ще се разбере. На този на мотора му е спукана работата.

Приятен ден, дружки!!!

# 446
Привет дружки!! Hug

Благодаря за споделеното, гифчетата!! Flowers Cherry Blossom
за коментарите по 4 еп- Hands Plus1
не съм го гледала на други езици/освен онлайна/чакам си нашия превод
И аз не мога да повярвам, че толкова много харесах Серенай, двойката АсДев...енергетиката им, спойката им и т.н.
значи човек може да си промени мнението на 180 градуса.
спомням си, че в началото се зарадвах, че в живота на Аслан ще има и друга жена/Айсел Grin/ ужас Laughing
а Толга щеше да е счетоводител на фирмата май Thinking, на тоя ако му поверят финансите, не ги виждам Smile
Ани Kissing Heart, благодаря за песните и текстовете, ама ти май си доста на "ти" с турските песни и изпълнители.
Алинка Kissing Heart, знаеш, че чаках мнението ти за серията, та съм доволна.
м/у другто във вторник няма да дават ГЮЛДЖЕМАЛ.
а този сериал
Скрит текст:
СИНЪТ НА НАЕМНИКА с премиера на 11.04.23 - вторник.
Сериалът, продуциран от О3 Медия ще покаже историята на Коркмаз и Искендер, които са скъпи приятели от 40 години. Искендер оглавява много незаконни операции в Бодрум, крайбрежен град в югозападна Турция. Преди много години Коркмаз е намерен от Искендер на ръба на смъртта. Той го спасява, а Коркмаз пораства, за да стане убиец на Искендер. Коркмаз и Хури, сестрата на Искендер, се влюбват, но са принудени да се оженят за други. Двадесет и две години по-късно Метин, изгубеният син на Коркмаз, убива единствения наследник на Искендер, Игит. Това приятелство ще се превърне в непрестанно преследване, което ще разруши живота на много хора, включително Хури и Сибел, изоставената любов от живота на Метин и тайното им дете.

Пепи,
Цитат
Сетих се, че още преди да почне сериала се говореше за още един герой, бодигард ли беше,🤔 какъв беше не си спомням, но помня, че Дива беше оставила коментар за името му. Дали няма да е още някой враг.
имаше някакъв Шотландец/така излиза с ГП/, ама май е Искоч
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/aile-dizisinin-iskocu-kim-oldu/13969/
за уредите, които показват-това си е продуктово позициониране, типично за АЯ, имаше и прахосмукачка.

Фенче Kissing Heart ,и аз се посмях с клипчето в края на поста ти Laughing

Блага, татуировките са на Къванч, прави ги  лятото в ЕлЕй/САЩ, като има лични мотиви.
например ръката  на сина му.
Скрит текст:
фрагове пускат когато те решат, но не можем да се оплачем от тяхната  липса.

Ако ви е интересно, видео от сватбата на Адем Терзи

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:32 от Airra

# 447

"В епизоди 5-6 ще видим много екшън сцени.
От сега нататък ще видим напрегнати епизоди, в които няма да липсват екшън сцени."

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 18:18 от AniMae

# 448
  • AMS

Пак привет, дружки!!!
За Ишкоч - Шотландеца, Искоч, Искендер, сте разбрали,
че е като във вица - не били компютри, а компоти.
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!
Не се учудвам, че в следващите епизоди
ще има екшън сцени с разбойниците.
Гледам еп. 3, но реших да прекъсна и да сложа записките
за проследяване на някои линии в първите два епизода.
На два пъти лапито аха да ми изпере чаршафа.
Та сега дано го пусна, с извинението, че може да не съм на място.

Скрит текст:
Аслан се занимава със строителство, ресторантьорство и забавления.
Аслан и Ибо са подписали споразумение и са очертали границите.
Ибо се заема със строителство, но Аслан проучва /чертежите в самолета /
и казва, че основите на сградата не са добри, не може само
да се укрепват основите, има корозия, ... Тази работа не става така.
Не им трябва и незаконно строителство.  Аслан се старае да изчисти бизнеса.
Аслан - Както ние не докосваме твоите граници, така и ти няма да ...
Но на Ибо му избиват балансьорите и - Учиш ме как да работя?
Първо се занимай с твоята работа. Събираш пари и се опитваш
да изчистиш всичко. Какво искаш да изчистиш, бе?
Благодарение на тази работа ти живееш ... Подкрепяш Атила ...
за да станеш и медиен шеф ... Няма да напуснеш този свят толкова лесно,
да си вземеш сакото, да кажеш евалла и да си тръгнеш.
Аслан - Още веднъж ти казвам. Последно предупреждение.
Не се меси в моите работи и аз няма да се меся в твоите.
И удара по масата. Аслан не стана от тази маса. Той я разруши.  
Споразумение има, границите на бизнеса очертани, но никой не ги спазва.
После има търг за сградата, печели Ибо. Дал е по-голяма сума.
Има къртица сред групата на Аслан.
Дали не е Толга? Та после Аслан го размаза и заради това.
А така ли? - Хайде залагаме тротила и взривяваме.
Аслан - Ибо - Атила  
На погребението става ясно, че
Сойканови имат общ бизнес още с чичото на Атила.
Измъчва ли са ги и сега, според Ишкоч, е техен ред
Сойканови да говорят, а те да пишат.
Тв-каналът остава в наследство на Атила и Аслан ще направи
каквото трябва за да промени имиджа на Сойканови.
Интернет платформите са примамливи и Атила ще се полакоми за тях.
За Аслан ще остане тв-канала свободен.
Но според Еко платформите са по-доходни и ако го бяха ...
Но те не са убйци.
Аслан поднася съболезнованията си на Атила и е учуден,
че партито за вечерта в домът на починалия не е отменено.
Напротив Атила го кани да обсъдят "техния случай"
Разговорът Аслан - Атила
Тъй като е трудно да се прехвърли работата след смъртта на чичото,
Аслан съветва Атила, че първо трябва да се докаже пред семейството.
Те ти дават само да миришеш сапуна, аз ще ти дам да се изкъпеш.
Атила се притеснява от миналото, но Аслан му казва,
че постепенно се отдалечава от тези неща.
Вече не се чува за залози, казина, онлайн игри, ...
Иска да отвори нова страница за Сойканови.
Атила не е сигурен, че Аслан ще бъде открит, защото ...
Дървото се крие най-добре в гората.  
И както се очаква Атила предлага да се развият интернет платформите.
Интернет може да спре, но платформата ще я има.
Важен е преформанса. Кръстникът.
Мафия, наркотици, престъпления, пари, оръжия ...
Кръстникът класика в жанра.
Аслан да разкаже за семейство Сойкан, да разкаже за  Юсуф Сойкан.  
 И? И! Какво мислиш Аслан?
Знаеш ли приятелю, защо Кръстникът е класика?
Ти каза пари, оръжия и мафия, нали?
Не е това, ... защото ...
Това е най-дълбоката рана за всеки от Семейството,
която рана на всеки от Семейството
е показана във филма съвършено и безупречно.
Смяташ ли, че човек, който организира парти след погребението на чичо си,
сякаш го празнува, е способен да говори за Семейство. ...
А става ли въпрос и за баща ми.  
Докато аз съм жив никой няма да се осмели да разказва за него. ...
Бъди сигурен в това.
Та Атила не разбра защо Кръстникът е класика в жанра
и реши да се насочи към другия Сойкан - Ибо.
На Ибо разузнаването работи навсякъде.
Та се сетих и защо отвъртя шамар на охраната за изчезването на майка си,
и защо Хю гръмна в крака шефа на охраната му.  
Но да продължа със срещата на Ибо с Атила. Те играят сцената -  
Враговете на моите врагове са мои приятели.
Ати се оплаква от Аслан и четка Ибо. Ибо ще се разкапе.
Не докато Аслан е жив, а докато Ибо е жив,
Аслан не може да взема сам решение за семейството.
За това са и ония плескания по бузата на Аслан.
И историята с платформата за док. филм ще е една силна плесница,
която Ибо иска да завърти на Аслан. Но не си дават сметка и двамата,
че не трябва да дърпат Лъвът на Разбойниците  за опашката.
Благодаря на тези, които са ме прочели!!!

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:28 от * Diva *

# 449
🎥 Семейство - еп.04 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/Usp8/daVcDEMJj
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/655.html

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_212117

Благодаря сърдечно на екипа за бързия превод!! HeartsBlue HeartHeartpulse

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 14:01 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт