💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Фенче, честит юбилей на теб и брат ти! Бъдете здрави, бъдете винаги заедно, обичайте се и се подкрепяйте! Пожелвам ти да имаш много поводи да си щастлива и да ги споделяш с любимите ти хора! Flowers Bouquet

Дива, разкошни гифчета. Забелязвам, че успяваш да извадиш най-заковаващите моменти. Благодаря ти за тези, в които Аслан убеждава Девин да се върне в имението..... Heart Много им се получават нещата, много!

Искам аз да видя Аслан в целият му блясък! Да гърми и да трещи, да разпилява и да се смирява.

Представям си, ако вкарат герой, който да му предизвика ревноста Joy Смятам, че мадам Х съвсем скоро трябва да използва и този коз.
Много искам да хванат противния зет в измами, да го пратят някъде да почива, а Лейла да си намери добър другар, много ми е симпатична.
Името на момченцето Кая означава ли нещо? Не знам защо си мисля, че то не говори, защото е станало свидетел на нещо. Да видим дали Девин като психолог ще му обърне внимание, все пак е в гнездото на осите.
Нямам търпение да видя сблъсъкът на Девин с Хю.

Неминуемо направих аналогия с някой сцени в един мой завинаги любим сериал - и там главният герой избягваше даже погледа на любимата си в един момент...за щастие, тук сценаристите са по-словоохотливи
Flowers Bouquet

Поли, стана ми интересно, кой е сериала? Simple Smile

Лека вечер, момичета!

# 586
# 587
Много интересен фраг! Хю как я подхлъзна Девин. Видя, че Аслан се прибира и се напрви на жертва. Ах, че гадна... Ати налази сестрата. Щях да припадна от смях, когато видях Енгин от Почукай на вратата ми Grinning там беше толкова комичен образ, но тук едва ли. Нямам търпение за превода.

# 588
Леле, пак ще има адреналин.
Чакам превода. Джихан и той изригна.

# 589
Благодаря за фрагмана. Hug

Фрагман 2 за еп. 6, рус. суб.
https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_715979

# 590
Благодаря за фрагмана. Hug

Фрагман 2 за еп. 6, рус. суб.
https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_715979
мерси за превода!
започват да се раздалечават и противопоставят, не ми харесва.....

Джихан изпада в нервна криза, иска си лечението...то ако ставаше толкова лесно.
а Ямур стана Ханде....симпатичен ми е актьора, който играеше във Вратата.
тук ще й е бивш годеник.
Аслан се бори с призрака на баща си...
а зетя явно е марионетката на Хю.

Много хубави коментари за серията сте споделили! Flowers Tulip
................................
превод на фрага и на англ.
https://www.youtube.com/watch?v=KenM77_7Ngk

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 23:01 от Airra

# 591
Надявам се, че Девин няма да се извини на вещицата 😡 Никога... Не се извинявай момиче, не се унижавай ...

Ямурче се е представяла под друго име 🙂 охо
Джейлян много глупаво момиче...Ама така им се пада на "любящото семейство"

# 592
Добър вечер на всички.
 Включвам се  ,за да поздравя специално тебе Фенче с юбилея.
     Силно те прегръщам и тъй като се оказа със същата годишнина като голямата ми дъщеря ти пожелавам всичко ,което и на нея- Бижия  благословия за теб и брат ти ,  дълъг живот изпълнен с здраве,  благоденствие  успехи на всички около теб и много любов във всичките и измерения.

ЧРД!

Следя с удоволствие сериала.Невероятен за моя вкус, но ще споделя по- подробно като изгледам и 5-та серия със субтитри.

Лека нощ.

# 593
Хюлия е отговорила на Девин Акън в нейн стил: определила и е заплата за снаха. Grinning

Джейлян си играе с огъня. Но Ати може и да се влюби и това да е от полза за бизнеса на Аслан и за подобряване на отношенията между двамата.

Джихан беше кротък като агънце, сеансите на Девин му повлияха зле.

Ямур беше разкрита като Ханде от Измир, някоя нейна история, заради която може би беше в болницата. Еко пак ще има работа.
А, Айре, това бившият годеник ли е. Значи той се е сгодил с Ямур, а тя е била с фалшива самоличност?

Аслан се връща, след като е бил в кабинета на баща си и е отворил писмото или каквото Юсуф е оставил. Когато той влиза, Девин казва на Хюлия, че бащата е изоставил децата си. Но явно Аслан знае вече нещо повече и затова и казва, че трябва да се извини на семейството. Интересно какво пише в това писмо.

# 594
Хюлия е отговорила на Девин Акън в нейн стил: определила и е заплата за снаха. Grinning

Джейлян си играе с огъня. Но Ати може и да се влюби и това да е от полза за бизнеса на Аслан и за подобряване на отношенията между двамата.

Джихан беше кротък като агънце, сеансите на Девин му повлияха зле.

Ямур беше разкрита като Ханде от Измир, някоя нейна история, заради която може би беше в болницата. Еко пак ще има работа.
А, Айре, това бившият годеник ли е. Значи той се е сгодил с Ямур, а тя е била с фалшива самоличност?

Аслан се връща, след като е бил в кабинета на баща си и е отворил писмото или каквото Юсуф е оставил. Когато той влиза, Девин казва на Хюлия, че бащата е изоставил децата си. Но явно Аслан знае вече нещо повече и затова и казва, че трябва да се извини на семейството. Интересно какво пише в това писмо.
така пишеше, като представяха актьорите.
не  вярвам отношенията м/у Ати и Аслан да се подобрят.
и на мен ми е любопитно какво пише в писмото.

Себи Hug

лека вечер Nature Stars

# 595
Хюлия е истинска вещица. Иска заплата за снахата, а много добре знае, че това ще вбеси Девин. Сетих се за описанието на Дива за този тип свекърва. Тя го прави за "Добро", така Девин ще излезе лоша и неблагодарна. Мира, дано не се извини 👍 но за първи път, като че ли поглежда към Аслан с лек страх и виновно. Ваня, фраговете не спазват хронологията и е трудно да се определи дали е преди или след взимането на писмото. Мисля, че това което чу може да е провокирало Аслан да отиде и да го вземе. В първия фраг двамата с Девин като че ли бяха в друг дом.
Джейлян и тя ще ги забърка едни.  Няма да му е лесно на Аслан да се пребори с демоните си, семейството му ще се постарае достатъчно. Да видим докога Девин ще издържи това положение.
Сега прочетох, че сцени между Аслан и Девин били изрязани заради месец Рамазан.
И се очаква да се появи лелята. Сахер не я обича, но не разбрах какво е отношението на Хюлия към нея.

Сетих се за думите на Аслан, които каза на бащата й, че може да отидат и в ада, но докато тя го иска ще бъде с нея. Да видим колко ще издържи Девин.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 596
Добро утро момичета 🍀

Днес е мой ред да почерпя. Още една година от моя календар отмина 😉 Важното е да се чувстваме млади. Виртуално, но от сърце 💓

Хубави празници, бъдете здрави!

# 597
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник, Мира🍀❤️🍀
 Желая ти здраве и много любов около теб да има.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Искам да вярвам, че на края АсДев ще бъдат така.

# 598
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит Лазаровден, дружки!

Здраве и късмет за вас и близките ви!

Честит празник, Мира!

Бъди здрава и много, много щастлива!
Радвам се, че се присъедини към нашата компания!

Благодаря за фрагмана и превода!
Много елементарна игра от Хюлия. Очаквах повече.
Девин я разгада точно в онази една секунда, в която погледна към нея.
Затова няма да се изненадам, ако се извини.
Правилната стратегия е половин спечелена война.

Желая ви прекрасен празничен ден!

# 599
Здравейте на Лазаровден! Flowers Tulip Nature Sunny

Tada  Честит рожден ден, Мира!
Още много години да има в твоя календар!
Бъди здрава и  богата на мечти и приятели! Yellow Heart

Хубав празник на всички! Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт