Магазин Sinsay - тема 7

• 64 579
  • 756
  •   1
Отговори
# 75

Днес взех тези. Всичко ми хареса освен жилетката и 2та пуловера с едра плетка. Не ми харесва тая мода с късите блузи...

# 76

Тези дънки отговарят ли си на размера? По принцип съм 36 от тези скините от 17.90 но от тези се чудя кой номер да поръчам

# 77
gEHu, и аз съм на твоето мнение. Харесват ми цветовете и плетките на пуловерите от Синсей, но много са къси.. Виждам, че по-младите момичета така ги носят и като им видя голите кръстове лошо ми става 😂😂😂 Сигурно звуча като лелка. 😂

# 78
Ще мине и тази мода. Simple Smile

# 79
  • Beyond the stars
Докладвам яке и блузка - и двете ме радват, и блузката не от късите, пък цветът е мн свеж Bowtie

# 80
Може ли линк към блузката?

# 81
  • Beyond the stars
Може ли линк към блузката?

На мен ръкавите на С ми идват една идея по-дълги, ама съм 158см висока, та съм свикнала Grinning

https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-s-dekorativni-kopcheta-3811f-71x

# 82
А линк за якето 😂

# 83
Дали някой е получил тези бикини? https://www.sinsay.com/bg/bg/bikini-hipster-7-broya-4859k-mlc
Може ли мнение? Благодаря

# 84
Имам ги, на мен са ми удобни.

# 85
Имам ги, на мен са ми удобни.
Благодаря за бързия отговор. Като размер как са, отговарят ли си или са умалени?

# 86
По-скоро си отговарят, аз съм между С и М в тази област, М са ми идеални. Меки са, удобни, от тези и от още един вид имам, но тези са като че ли по-меки и хубави.
За сравнение скоро взех от ХМ М размер, те са ми големи и от не толкова хубав плат. Тях няма да купя пак, определено.
Ако с това успях да ви ориентирам Simple Smile

# 87
По-скоро си отговарят, аз съм между С и М в тази област, М са ми идеални. Меки са, удобни, от тези и от още един вид имам, но тези са като че ли по-меки и хубави.
За сравнение скоро взех от ХМ М размер, те са ми големи и от не толкова хубав плат. Тях няма да купя пак, определено.
Ако с това успях да ви ориентирам Simple Smile
Много ви благодаря! Kissing Heart  Благодаря за изчерпателния отговор и ориентир!

# 88
  • София
Гледам препоръката за пране на тези бикини - само ръчно пране и без гладене. Значи не са подходящи за мен.

# 89
Пера ги на 60 градуса, дълга програма, с дълга центруфуга, с прах за бяло пране. Точно тези имам май от миналото лято. Все така здрави са си, не са се отпуснали, не са и избелели.

Общи условия

Активация на акаунт