Магазин Sinsay - тема 7

• 65 429
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Аз сметката съм я вкарвала точно веднъж и за всички следващи връщания ми е запаметена. Мисля, че и на мен ми даваше само цифри, но когато я вкарвах си въведох и буквите и стана.

# 676
В инстаграм намерих код на блогърка за 10%. Въведох го, но не съм правила поръчката. Днес, Разбира се, кодът се е изтрил. Някой, ако е мяркал, да го напише. 😀

# 677
  • Варна
Безплатната доставка при поръчка над 30лв докога важи, че нещо не виждам?

# 678
Не бях поръчвала от пролетта, но сега чакам два чифта дънки на супер цени.

# 679
  • Пловдив
Браво!
Аз не можах да се разбера с техните модели и тва е...

# 680
А на мен са ми любими.
Един модел го гледам от сума ти време, беше на 20 лв намален и веднага го поръчах с още едни.
Нали все още е безплатно връщането при тях, че чета , че при Waikiki вече е платено?

# 681
DEALS30BG ми излиза на определени стоки, но нещо не мога да го активирам

# 682
  • Beyond the stars
Последните покупки, от които съм много доволна :

https://www.sinsay.com/bg/bg/teniska-s-print-7693a-01x  - китката е бродирана, тичинките са камъчки и стои много нежно. За цената си е много добро попадение.

Тези двете си ги взех заедно и много ме радва комбинацията на цветове
https://www.sinsay.com/bg/bg/eleganten-pantalon-9960r-39x
https://www.sinsay.com/bg/bg/suitshart-s-print-6328j-01m

За дребен - това комплектче гледам, че вече е изчерпано, но е супер качество/дизайн - https://www.sinsay.com/bg/bg/komplekt-suitshart-i-pantalon-2875x-mlc

# 683
Здравейте, някой знае ли тези солници дали вече са пускани в продажба, че отдавна ги имам в любими и все си чакам за наличност. Възможно ли е да съм ги изпуснала? 😁

# 684
А на мен са ми любими.
Един модел го гледам от сума ти време, беше на 20 лв намален и веднага го поръчах с още едни.
Нали все още е безплатно връщането при тях, че чета , че при Waikiki вече е платено?
Върнах и двата чифта дънки, денимът не ми допадна, едните бяха доста по- светли.
Много бързо възстанових парите, но са удържали някакви стотинки за прехвърляне на сумата по картата. Това преди го нямаше. Скоро връщах и в НМ, и там няма такова нещо.

# 685
Здравейте,
Някой поръчвал ли си е обувки тип лоуфъри от Синсей? Интересува ме дали са уголемени, защото не мога да преценя кой номер да поръчам... Или като цяло за обувките им, отговарят ли си? Благодаря! 😌

# 686
Здравейте,
Някой поръчвал ли си е обувки тип лоуфъри от Синсей? Интересува ме дали са уголемени, защото не мога да преценя кой номер да поръчам... Или като цяло за обувките им, отговарят ли си? Благодаря! 😌
Аз съм поръчвала няколко чифта обувки и все ги връщам. Нося 38.5 размер. При техните обувки 38 е малък, а 39 ми е голям. Вчера пробвах черни лоуфъри 39 и ми бяха големи. Дано съм помогнала.

# 687
Аз поръчах едни сникърси и на второто носене се скапаха. Повече не бих поръчала от тях обувки, мисля че всички са некачествени

# 688
  • София/Севлиево
Аз поръчах дънки с връзки за тийна(тип джогър), още не съм ги видяла,но свекървата каза,че са му лепнали идеално и са много хубави та ще поръчам още два-три броя, защото само 2 са крайно недостатъчни за училище.

# 689
  • София
Аз нося друг тип обувки, но карам шофьорски курс и исках да пробвам с по-дебела и плътна подметка как ще се чувствам. Затова взех едни сникърси. 39 номер, с крак 24.4(винаги търся поне сантиметър резерва, за да има къде да ми се плъзгат пръстите). Носих ги точно половин час-от работата с метрото до срещата с инструктура. Натиснах 2 пъти педала и ги събух Laughing Пратих ги на село, майка ми да ги подари на някого.
Ужасно ми изръбиха краката отстрани, бяха ми тесни на ширина и самото усещане при ходене беше кофти-все едно съм с тухли на краката, не се огъваха на никъде. Но аз съм предубедена де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт