Магазин Sinsay - тема 7

• 64 462
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Аз имам лоуфъри от Синсей купени пролетта. На мен са ми удобни и ми пасват чудесно на крачето, въпреки че съм с 36 номер и много трудно си откривам обувки. Обаче имам и едни дантелени гуменки- опира ми пръста, два пъти ги обух и не са ми удобни. Върнах и едни сникъри, все едно бяха 33 номер 😁
Въпрос на късмет 😉

# 691
Аз поръчах дънки с връзки за тийна(тип джогър), още не съм ги видяла,но свекървата каза,че са му лепнали идеално и са много хубави та ще поръчам още два-три броя, защото само 2 са крайно недостатъчни за училище.
Няколко пъти поръчвам от тези дънки за моят син.Различни цветове.Денимът е по плътен.Излязоха много сполучливи.

# 692
Някой поръчвал ли си е обувки и в частност сандали? Стават ли за носене?

# 693
Да, нося едни от 12.90 лв вече цяло лято.

# 694
Аз също имам едни сандали от миналото лято за 12-13лв май бяха, изкарах цялото лято и това също, но вече се предадоха а са супер удобни

# 695
Аз поръчах дънки с връзки за тийна(тип джогър), още не съм ги видяла,но свекървата каза,че са му лепнали идеално и са много хубави та ще поръчам още два-три броя, защото само 2 са крайно недостатъчни за училище.
Няколко пъти поръчвам от тези дънки за моят син.Различни цветове.Денимът е по плътен.Излязоха много сполучливи.
Може ли линк, моля? Simple Smile

# 696
  • София/Севлиево
Поръчах ги през приложението.Ето скрийншот

# 697
Благодаря! 🌺

# 698
Пижамите как са 110р.като ластик на долницата 🙄падат ли🙄 ....Ами то като пускам да търся по размер имам само три варианта в сайта доста обрано😔

# 699
Привет, някой знае ли кода за -10% в приложението ?

# 700
Привет, някой знае ли кода за -10% в приложението ?

На всеки потребител кода е различен.

# 701
Доволна съм от сандалите, по-рано питах. Много са удобни, единствено според мен са уголемени, по принцип носия 40 за маратонки, поръчах си 39 сандали и са доста големи.

# 702
  • София
А тези джигъри свиват ли се много при глезена? Бъдещият третокласник е дребвн и гърчав и все се налага да му взимам по-малък размер или целенасочено ги свивам в сушилнята. Но в един момент започват да му теснеят долу, не може да си вкара плавника да ги обуе.

# 703
  • София/Севлиево
Тези, които показах аз,са мъжки,С-ка.Отдолу на крачола са с ластик...

# 704
здравейте, някой да е поръчвал от тези пижами с копчета отдолу ? Дали не са много отворени отдолу и как са като материя ?!

Общи условия

Активация на акаунт