Американски колеж - двадесет и седма тема

• 66 283
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Много благодаря!

# 271
  • В офиса
Честито, Бънова! Първата година е лесно с квартирите, нали могат да кандидатстват за общежитие. Само си преведете рано таксата (револют бил чудесен вариант за бързо пристигане на парите, това не го знаехме преди 2 години)

# 272
Честито, Bunova!
Много силен университет за тази специалност. Наше приятелско дете успя да стане асистент на професор там и сега през есента заминава на ексчейндж програма в Чикаго за една година. Има много възможности и дано българчетата да се подкрепят.

# 273
Благодаря, Alice_blue! Да, много е добър университета! Само да са здрави и с късмет децата! Дано и квартира да успеем да намерим бързо.

# 274
  • софия
Ще намерите. Едва ли е нужно да предлагам, но все пак, нека се свърже с децата от предните випуски. Те се познават помежду си. Може да и помогнат с информация.

# 275
Да, да, Амели и това мислим.

# 276
  • София
Честито и браво на детето! Успех и с намирането на квартирата - вярвам, че ще се справите.

# 277
Ехааа, браво!
Нашият господин също е в Делфт компютърни науки, Бунова - знам за негова съученичка приета, сигурно е дъщеря Ви. Честито!
И сега се започва трудното - настаняването. Надяваме се за общежитие и ние!

# 278
Възможно е да става дума за дъщеря ми Simple Smile. Не знаем съм сигурност колко са приетите все още и колко  от тях са девойките Simple Smile.

# 279
  • София
Добавям и аз един колежанин приет в Aerospace в Делфт. Днес гледах повече от час сайтове за квартири, много неприятно и трудно изглежда, а детето е щастливо ...Rolling Eyes

# 280
  • София
Леле, страхотен випуск сте вие! Честито!

# 281
  • софия
Sharky, без да омаловажавам успехите на този випуск, искам да кажа, че предните години хората просто не споделиха. Отделно колежа не пусна никаква информация както предни години, нито за миналата нито за тази. Тази все още има време де, нека не ги обвинявам прибързано. Но за мен трябва да се казват тези неща, защото действат вдъхновяващо и заразяващо. Може някой като прочете да разбере, че не е невъзможно и би било страхотно ако пробва.

Затова се кефя на всеки споделил и разказал тук и му благодаря от сърце!

Браво, ЛориХю, честито и на вас! Успех!

# 282
  • София
Браво и честито, Лори Хю!

Амели, обновен е академичният профил, но понеже информацията е последните за три випуска (без настоящия), не знам доколко дава добра представа:

https://www.acs.bg/about-acs/school-profile/

# 283
  • софия
Супер, не бях проверявала в интерес на истината.
И все пак, в разказвателна, лична форма, както тук се радваме на Бънова и Лори, е много по-яко. Тъй че, мерси че споделихте :*

# 284
Супер, честито и на Вас Лори Хю и браво на децата! До тук трима колежани в новото попълнение на Делфт. Ще видим след ваканцията дали няма още някой да се похвали! Ако нямате против, бих ви контактнала на лични Бунова и Лори Хю - или пък вие, ако може да сме си полезни за бъдещите начинания, в които без съмнение ще е нужна и родителска навигация.

Общи условия

Активация на акаунт