Американски колеж - двадесет и седма тема

• 66 275
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Maggrat,  за 12 клас родителската среща беше за 29 март, а мейла  го получих 23 март. Вероятно това е причината да не  получим мейла за вчерашната.

# 301
  • Cobrs
Да, Бунова, права си. Важното е, че успяхме да уточним, че децата не са на училище! Поздравления за успеха на твоята щерка!

# 302
Благодаря! 

# 303
  • София
Да, Бунова, права си. Важното е, че успяхме да уточним, че децата не са на училище! Поздравления за успеха на твоята щерка!
Мога ли да питам, да не би по фамилия да сте Чеснова? Wink

# 304
  • Cobrs
Хе-хе! Не съм го докарала на фамилия, но иначе редовно яхам метлата! 😂

Мога ли да питам, да не би по фамилия да сте Чеснова? Wink

# 305
В началото и на мен ми харесваше този формат, но вече предпочитам присъствения. Нито на предната среща, нито на тази успях да говоря с някого освен с учителя по математика, който добре че имаше извънредно включване извън главната рс.
Каси, на кой имейл трябва да се пише?

# 306
В началото и на мен ми харесваше този формат, но вече предпочитам присъствения. Нито на предната среща, нито на тази успях да говоря с някого освен с учителя по математика, който добре че имаше извънредно включване извън главната рс.
Каси, на кой имейл трябва да се пише?
На официалния на колежа.
А да, и аз за втори път не успявам да букна срещи с някои учители

# 307
  • София
Съобщение за новите такси : 9120 евро за БГ ученици и 20720 евро за чуждестранни.

# 308
Малко са се оляли ми се струва

# 309
Мен ако питаш хич не е малко, много са се оляли ...,

# 310
Мисля, че тази година ще се канят деца за записване дълго и продължително време (дано да бъркам).

# 311
  • софия
Доста нагло е и писмото с аргументацията.
"Високото" академично ниво на част от преподавателите изобщо няма да коментирам. За времето, в което имам дете в Колежа, мога да се сетя за 2-ма страхотни учители, като един от тях вече не е там. Новопостъпилите са дупка.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 16:56 от zvаnchе

# 312
  • София
Какви са аргументите? Това е много сериозно увеличение.

# 313
Проблем с учителите има навсякъде и може би най-лесният начин да се привличат е финансовият, но все пак 9120 евро..... Ако бяха вдигнали с 600-700 евро, ОК, но това ми се вижда много (поне  за мен е много)

# 314
А има ли какво да се направи срещу това решение? Те догодина може да решат и 100% да увеличат таксата.

Общи условия

Активация на акаунт