Стара Загора 19 - Мааме пръжки секакви...

• 20 469
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Страхотна новина,Иве!Да им е жива и здрава принцесата и да повлачи крак,дет'се вика.След нея още две рожби поне им пожелавам!

# 151
След нея още две рожби поне им пожелавам!
И аз това им желая!
Другата седмица ще си я взимат от дома.
Оле ,незнаех,че се грижат много  зле за децата в домовете-ръчичките й са целите в рани,защото й никнат зъби и си ги дъвче(ръцете).Гризалки не им давали,защото като ги хвърлят по пода,нямало кой да ги мие и да им ги дава пак! #2gunfireКой знае какво още става там...

# 152
  • Стара Загора
Ива, почти съм сигурен, че твоята позната ще си има свое бебе... Нужно е само малко време...

А онези, хаймани... Бунарджиите... Заради тях темата изпаднала на втора страница...

# 153
  • Стара Загора
На крива ракета, космоса и пречи.
Да беше дошъл, не само да мърмориш.

# 154
  • Стара Загора
На тебе само некой ти мърмори... Mr. Green
Да се бяхте представили подобаващо, че да дойда...

# 155
  • Стара Загора
Ти да беше дошъл да видиш как се представяме, а?
Не знам за другите, но аз добре се представих пред мъжа си... скоро за друга няма да помисли Mr. Green
Сега отивам да си положа умореното тяло до неговото и да послушам леките напеви на хъркането му.

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 01:44 от Jade

# 156
  • Стара Загора
Ти откъде си сигурен как сме се представили?
Като гледам, освен теб - друг мърморко няма.  Mr. Green

# 157
  • Стара Загора
Случили сте вий на чужди мъже, та се перите...
После, ха-ха-ха-ха-ха, мрънкане голямо...
smile3532

# 158
  • Стара Загора

А онези, хаймани... Бунарджиите... Заради тях темата изпаднала на втора страница...

Първа, втора, че ку ще и на трета страница да иде хич не ми дреме. Отидох на Бунара да пия вино..не кафе и да бързам да дойда да пиша във форума, че да го поддържам на първа страница Crazy Експри ти що не дойде бе? Twisted Evil Орфеии разни..туй, онуй  Rolling Eyes Май, май жената не те пусна и сега засписвал из форума по никое време Mr. Green

# 159
Аааааааааа!
И аз ще мрънкам.
Искам и аз на Бунара.  Crossing Arms
Барем някое фото да бяхте спретнали за бедните западнали роднини, че да ми затворите устата Mr. Green

# 160
  • Стара Загора
Абе има малко снимки, ама са в Таткото на Ива и в Jade.   Laughing

# 161
 Честита Нова Година на всички мами и татковци и техните бебета!
   bouquet

Живот и здраве, щастие и радост, успех и късмет, любов и всичко най-хубаво!   Praynig

Peace Hug Simple Smile

# 162
  • Стара Загора
Имам няколко снимки на Таткото на Ива и неговия стрийптийз, но все още нямам ток в батериите да ги кача.
По-късно може би...

Българка, честито ти бебе, с малко закъснение. Да ти е живо и здраво и да ти носи много радост!

# 163
  • Стара Загора
Аааааааааа!
И аз ще мрънкам.
Искам и аз на Бунара.  Crossing Arms
Барем някое фото да бяхте спретнали за бедните западнали роднини, че да ми затворите устата Mr. Green
Стига мрънка ами си хващай чантата и айде си идвай та да те водим на Бунара Mr. Green Ку дойдеш...има снимки...не дойдеш ли - няма Mr. Green Heart Eyes

# 164
Jade благодаря много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт