Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Пишете, къде ги има ???!!!

# 136
  • Варна
А аз чакам наличност от четката .
Проверявам в приложението постоянно.
Накрая,ще си взема Филипс.
И без това , останалите вкъщи са с dm-ска.Много тъпо е "измислено" между другото.
В едно четиричленно семейство например,как точно трябва да се разпознават Thinking В смисъл,би трябвало да има различни цветове.
Просто си "мрънкам"..

# 137
Аз взех последните в Разград, предполагам че вече са заредени и в по-големите градове.

# 138
  • пустинята Гоби
А дали някъде са заредили ДМ ските глави
Филипс са доста по скъпи!?
Скъпи-евтини, други няма, така че който иска да си сменя главата, няма избор. Аз от Амазон съм купувала изгодно глави. Четката на ДМ за мен е не по-лоша от тази на Филипс, но главите на Филипс са една идея по-добри, пък и има различни, та всяко зло за добро Simple Smile.

Моят зъболекар каза, че във вибрациите е разликата, а тя не е от накрайника.
Това не го разбрах.

# 139
Че има разлика между соник четките на Филипс и Дм.Явно тази на Филипс е по-добре.

# 140
  • пустинята Гоби
А ок, защото говорихме за главите.

Много му здраве на зъболекаря, аз харесвам повече четката на ДМ. Обаче ми се струва, че бързо ѝ пада батерията, не знам въобразявам ли си.

# 141
  • София
Моята зъболекарка пък препоръчва и ползва ДМ Соник четката, а е представител на Филипс. ММ има Дм четката и определено я зарежда по често от аз Филипс четката.

# 142
  • София
Не са ли добри четките на ОралБи и Браун? Само Филипс и ДМ ли са хубави?

# 143
Филипс въобще не са, чупят се ужасно, поне моят опит с три такива това говори.

# 144
  • София

Не, от орал Б ми се натрупваше страшно много зъбен камък.

# 145
Виж Oclean. Сега в Pepco са на промоция 50лв, в брошурата са на последната страница.

# 146
Това не е ли четката от пепко, бях я загледала в магазина, същата ми се вижда. На промоция ли е, по-евтина от пепковата е.https://www.emag.bg/el-chetka-za-zybi-oclean-f1-sonic-electric-t … tbl/pd/D0B4H4MBM/

# 147
По въпроса с марките - над 10 години съм с различни видове електрически Oral B/Braun и натрупване на зъбен камък имам много малко. Четката(тялото) сменям, когато почне да не държи батерията мин. 7 дни. Като глави съм най-доволна от sensitive версията, с многото меки снопчета. Понякога взимам и полираща, за да редувам sensitive с нея. Веднъж годишно чистя зъбен камък профилактично (най-вече заради проблемни венци), но понякога въобще нямам натрупване и само се почиства отпред на 3-4 зъба плюс полиране. Оставям преценката на зъболекаря.

Но, моят зъболекар ме е инструктирал с електрическа четка само веднъж дневно да почиствам макс, а между храненията и през останалото време с обикновена, мека, с малка глава и много снопчета. Плюс задължително конец и зъбен душ всяка вечер. Може и това да е тайната, не знам, но действа при мен.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 23:01 от len4ita

# 148
  • София
Определено правиш повече, та сигурно за това. Аз откакто съм с Филипса на 2-3години  почиствам зъбен камък,по принцип не ми се трупа изобщо, но с Орал Б беше нещо страшно, парчета падаха...

# 149
Това не е ли четката от пепко, бях я загледала в магазина, същата ми се вижда. На промоция ли е, по-евтина от пепковата е.https://www.emag.bg/el-chetka-za-zybi-oclean-f1-sonic-electric-t … tbl/pd/D0B4H4MBM/
Да, същата е. С този модел са двете ми деца. Аз съм с друг модел Oclean air 2 на същата марка и я купих от Ozon.bg с две резервни глави на промоция. Всички сме доволни от тях, звукови са и батериите издържат много време. Главите на всички модели са еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт