Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 202
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • пустинята Гоби
А дали някъде са заредили ДМ ските глави
Филипс са доста по скъпи!?
Скъпи-евтини, други няма, така че който иска да си сменя главата, няма избор. Аз от Амазон съм купувала изгодно глави. Четката на ДМ за мен е не по-лоша от тази на Филипс, но главите на Филипс са една идея по-добри, пък и има различни, та всяко зло за добро Simple Smile.

# 121
  • Пловдив
Ами ние наистина сме с рожденик на всяко тримесечие и не е необходимо кой знае какво запасяване, просто все нещо трябва да се купува от редовните неща по това време. Сега обаче излиза, че децата трябва също да имат инсталирано приложение, ако ще се ползва отстъпка рожденик.
Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.

# 122
  • София
Специално аз купувах само тази Омега. Те са за 2 месеца в кутия. 6 кутии не са кой знае какво. А даже не са били 6, а може би 3-4, защото и на Фортекс следя и
купувам промо опаковката, та винаги имам запаси.
Това не е точно така. Дневната доза Омега 3 е мин.1000 mg, а за мъжете 1300-1500 mg.
Повечето капсули са 1000 mg, но самата Омега (EPA + DHA) е около 300 mg.
За да има ефект трябва прием на поне 3 капсули дневно.

# 123
Аз се запазих с коректора на Есенс , който ползвам от години, защото ако пак изчезне ще се ядосам, че съм го изпуснала. Ако видя 1-2 бройки някъде, веднага вземам. Миналата година в София ги намерих , в Русе нямаше . Добре, че си взех няколко от София.

Кой точно от коректорите ползвате? Видях, че ги има и в дрогерия Lilly

https://shop.lillydrogerie.bg/krasota/lice/korektor/essence

# 124
От днес има нов купон в приложението:

# 125
  • София
Ако знаех, че ще пускат купон за Нивеа, щях да изчакам. Доста продукти купих от марката миналата и по-миналата седмица.

# 126
Аз се запазих с коректора на Есенс , който ползвам от години, защото ако пак изчезне ще се ядосам, че съм го изпуснала. Ако видя 1-2 бройки някъде, веднага вземам. Миналата година в София ги намерих , в Русе нямаше . Добре, че си взех няколко от София.

Кой точно от коректорите ползвате? Видях, че ги има и в дрогерия Lilly

https://shop.lillydrogerie.bg/krasota/lice/korektor/essence
И от там си взех. Ама напоследък в ДМ по- лесно се намират

# 127
  • Русе
Скъпи-евтини, други няма, така че който иска да си сменя главата, няма избор. Аз от Амазон съм купувала изгодно глави. Четката на ДМ за мен е не по-лоша от тази на Филипс, но главите на Филипс са една идея по-добри, пък и има различни, та всяко зло за добро Simple Smile.
В Русе има накрайници на Донто дент за соник четката.

Аз пък съм пред дилема. След 6-7 годишна вярна служба ми "умря" четката за зъби на Донто дент. Ама, ей така - вечерта си измих зъбите, ставам сутринта не работи.
Освен ултразвуковата, гледам, че има и някаква друга четка, която е с три функции. Не е ефтина. Та се чудя коя от двете да си взема. Thinking

# 128
  • пустинята Гоби
Ултразвуковата.

# 129
  • Плевен
Здравейте! Някой дали е ползвал този спрей? Дали е нещо като на  Gliss?

# 130

Моят зъболекар каза, че във вибрациите е разликата, а тя не е от накрайника.

# 131
Спреят за лесно разресване ми хареса, върши си работота и наистина разресва по-гладко после. НО партидата ли беше кофти или всички са така - помпата се прецака супер бързо, мъчих я още да го доизхабя, но ме изнерви това и го хвърлих наполовина пълен.

# 132
Ако помпата се прецака и друг път бързо, в рамките на гаранционния срок на dm, и продукта е бил купен онлайн (или по някаква магия пазите касов бон, ако е купен от физ.магазин), да знаете, че може да се върне. Точно такава развалена помпа съм връщала, но на друг продукт.

# 133
  • Плевен
Ако помпата се прецака и друг път бързо, в рамките на гаранционния срок на dm, и продукта е бил купен онлайн (или по някаква магия пазите касов бон, ако е купен от физ.магазин), да знаете, че може да се върне. Точно такава развалена помпа съм връщала, но на друг продукт.
Какъв е гаранционният срок? Благодаря!

# 134
Алелуя, доживяхме! 😂
На 15,99 са.

Общи условия

Активация на акаунт