Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди все забравях да сканирам картата при покупка. Сега редовно я сканирам и никога не са ми отказвали досега да я сканират.
Няма много полза от картата, но засега я запазвам.

# 106
  • Пловдив
В момента е наличен този талон:

Аз си чеквам кода с всяка покупка в реала. На касата последния път ми казаха,  че от април ще има повече талони.

# 107
Аз също махнах приложението. С отстъпката за рожден ден зареждам така, че да стигне до следващата отстъпка.

# 108
И аз така. Досега все с тази отстъпка си купувах Омега и имах до следваща.
Ариел не смятам да купувам, имам други наличности.
Но ще следя темата и ако се наложи, ще го инсталирам пак.

# 109
  • София
Презапасила съм се само с прах за пране и почистващи препарати, купени на изгодни цени. Напоследък се усещам, че доста дезедоранти купих от ДМ, защото цените са  по-добри от други магазини.
Побъркаха ни с цените. Sad

# 110
Аз се запазих с коректора на Есенс , който ползвам от години, защото ако пак изчезне ще се ядосам, че съм го изпуснала. Ако видя 1-2 бройки някъде, веднага вземам. Миналата година в София ги намерих , в Русе нямаше . Добре, че си взех няколко от София.

# 111
Запасявам основно с марките на ДМ и ги нагласям да стигнат до следващата отстъпка. Други марки - само ако ми излизат по-изгодно.

Гледам, че е изчезнала маската-кърпа с пантенол. Дано да е временно, че при последната отстъпка имаше само седем бройки и вече са ми на привършване.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:09 от Дидичка

# 112
Не мога да си представя да се запася за една година с продукти, които вземам с 15% отстъпка. Къде ги складирате тези количества? Препарати и козметика се ползват непрекъснато, но пък има и други вериги, които правят промоции. Даже по-големи

# 113
В нашия ДМ касиерката ми каза, че е хубаво всеки път да сканирам приложението, но не ми обясни защо.

# 114
Абсурд и аз да се запася
 Да, поглежам, ако нещо ще свършва скоро, да го включа в списъка, но чак запасяване не мога. Има и друго-ако рождениците в семейството са "разхвърляни" през годината, но пак ми се струва невъзможно.

# 115
Специално аз купувах само тази Омега. Те са за 2 месеца в кутия. 6 кутии не са кой знае какво. А даже не са били 6, а може би 3-4, защото и на Фортекс следя и
купувам промо опаковката, та винаги имам запаси.

# 116
В нашия ДМ касиерката ми каза, че е хубаво всеки път да сканирам приложението, но не ми обясни защо.
В близкия ми филиал, касиерките сами предлагат да ми сканират картата. Нали имаха игра за сметка над 30лв. Една от тях ми каза, че дори да е под 30 лв. пак е хубаво да ми я сканира, защото тепърва развиват приложението.
Аз се презапасявам с любими неща, макар и само с 15% отстъпка. Често пътувам към Германия и ползвам приложението редовно. В немската версия има повече талони, надявам се и тук да пускат повече.

# 117
На мен ми харесва, че всичко закупено с маркиране се запаметява в "моите продукти". Така например мн бързо поръчвам обичайните покупки и мм отива да ги вземе от магазина. Иначе има да му обяснявам със сто скрийншота кое, къде Simple Smile

# 118
  • Бургас
Абсурд и аз да се запася
 Да, поглежам, ако нещо ще свършва скоро, да го включа в списъка, но чак запасяване не мога. Има и друго-ако рождениците в семейството са "разхвърляни" през годината, но пак ми се струва невъзможно.
.
Ами ние наистина сме с рожденик на всяко тримесечие и не е необходимо кой знае какво запасяване, просто все нещо трябва да се купува от редовните неща по това време. Сега обаче излиза, че децата трябва също да имат инсталирано приложение, ако ще се ползва отстъпка рожденик.

# 119
Докато живеех на две крачки от ДМ и не ми беше проблем и по-сериозно пазаруване, аз също се зареждах с отстъпката за РД. Неща, които и без това само от там си ги купувах. Повечето не са обемисти, то пък примерно един коректор, спирала или друг грим колко място заема? И килера си зареждах с каквото перилно и почистващо купувах от там, те не са по кашон от всяко все пак. Спестяваше ми и време, не само пари.
Но аз и поначало за козметика и битова химия основно купувам когато са намалени и рядко на редовни цени, навик ми е за нещата дето знам че така или иначе пак същите ще купя.
Липсва ми този магазин, в момента нямам изобщо наблизо, а в онлайн версията му няма всичко което предлагат във физическите им обекти.

Общи условия

Активация на акаунт