Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз и за двете си пуснах онлайн поръчка.
За РД дори не знаех, че са сменили начина и се наложи на място да си инсталирам приложението.

# 91
Няколко години подред използвам отстъпка за РД в dm, но не знам дали е същата като през приложението - просто на каса се показва лична карта. Можеше да се използва в седмицата на рождения ден, но не помня до 7 дни преди датата или до 7 дни след това беше.

# 92
Така беше. От края на Ноември не е така.

# 93
Хммм, странно - моя РД беше през декември и минах по стария начин Laughing

# 94
Е как така? Моят е в началото на Декември и ми казаха, че не може с ЛК.
Даже с мен обучаваха и персонала, как се получава отстъпка за РД.

# 95
На мен пък даже ми се наложи да споря с касиерките може ли или не може да си ползвам отстъпката във физически магазин.

# 96
Идея нямам…единственото, което ми хрумва е, че персонала още не е бил получил инструкциите и даже не разбрах, че има промяна? 😅 Наскоро ми се случи обратното - чудиха се какъв е този купон за 8-ми март пък, който имам в приложението и какво да го правят.

# 97
Ами те и в моя случай нямаха информация. Но извикаха управителя и той ги обучи в движение. Но поне знаеха, че с ЛК не може. Че и аз бях готова на скандал, как така предните години съм ползвала, пък сега не може. Blush

# 98
  • Пловдив
Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.

Oт първия пост! Отстъпката за рожденик се ползва в реала и онлайн, докато тази за инсталиране на приложението и първа поръчка - само онлайн!

# 99
  • София
Цитат
Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата.
Това означава ли, че процентите не важат за намалени продукти? До миналата година се намаляваха и стоки в промоция. Или имат предвид, че не могат да се ползват едновременно отстъпка за рожденик и за първа поръчка?

# 100
  • Пловдив
Цитат
Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата.
Това означава ли, че процентите не важат за намалени продукти? До миналата година се намаляваха и стоки в промоция. Или имат предвид, че не могат да се ползват едновременно отстъпка за рожденик и за първа поръчка?
Не могат да се ползват едновременно.
Във физическите магазини намаление има само на продукти с изтичащ срок на годност. За тях и преди промените, отстъпката за РД не важеше.

# 101
  • пустинята Гоби
Главите на четките Филипс стават за ултразвуковите четки на ДМ, даже пасват по-добре отколкото главите на ДМ върху четка на Филипс. Отговарям на питане през няколко поста, не ми се цитира, че в него има цитат и ще стане чаршаф.

# 102
А дали някъде са заредили ДМ ските глави
Филипс са доста по скъпи!?

# 103
Трябва ли да си сканиран приложението при всяко пазаруване? Понеже като питам в магазина отговора.е " Еми, щом много държите, сканирайте"..и това вече 2 или 4 пъти ми го казват. За какво ми е това приложение тогава???

# 104
Аз моето го деинсталирах след като ползвах отстъпките за РД и нов акаунт.
Не виждам полза от него. Ако има, ще го инсталирам пак.

Общи условия

Активация на акаунт