На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Някой скоро да е купувал Профенид,  за да  ме ориентира за цена?
Благодаря предварително!

# 481
  • Варна
Някой скоро да е купувал Профенид,  за да  ме ориентира за цена?
Благодаря предварително!

https://www.ilacabak.com/bi-profenid-150-mg-10-tablet-6749

със същото име е - 10 таблетки по 150 мг - 53,12 лири. В БГ гледам - 20 таблетки е 14 лева, т .е малко по-евтино е .

# 482
Здравейте, имам изписано лекарството Саксенда за преддиабетно състояние, никъде в София не мога да го намеря. Дори лекарката която ми го изписа каза, че го имало в Турция. Някой може ли да ми каже дали наистина го има, признават ли нашите рецепти, на каква цена е ...обмислям пътуване до Одрин, но не ми се иска да е напразно. Благодаря

# 483
  • Димитровград
Има го в сайта.

Има и аналог.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:38 от papaone

# 484
Здравейте, имам изписано лекарството Саксенда за преддиабетно състояние, никъде в София не мога да го намеря. Дори лекарката която ми го изписа каза, че го имало в Турция. Някой може ли да ми каже дали наистина го има, признават ли нашите рецепти, на каква цена е ...обмислям пътуване до Одрин, но не ми се иска да е напразно. Благодаря

Мисля, че няма да имате проблем да ви го дадат, но бъдете готови да ви вземат рецептата.

# 485

Саксенда няма в момента в страната, Оземпик също.
В Турция има Саксенда. Искат рецепта.
Държи се в хладилник, да имате предвид ако купите от Одрин - да си носите и някаква хладилна чантичка.

# 486
Някой купувал ли е хапчета за гъбички.Само лака за нокти не помага.Казаха че трябва да се взима и вътрешно.

# 487
  • Бургас
Обикновено за вътрешно изписват Орунгал, който е много токсичен. Приема се по специална схема.
Ето еквиваленти със същото активно вещество Itraconazole
https://www.ilacabak.com/funit-100-mg-30-kapsul-4424
https://www.ilacabak.com/sporex-100-mg-15-mikropellet-kapsul-5820
https://www.ilacabak.com/itraxyl-100-mg-15-mikropellet-kapsul-24003

Цената е същата като на Орунгала, стига да го има в България

# 488
Здравейте, знаете ли дали в неделя работят магазините впредвид изборите?
И Али паша работи ли в неделя?
Благодаря Ви предварително!

# 489
Някой купувал ли е хапчета за гъбички.Само лака за нокти не помага.Казаха че трябва да се взима и вътрешно.

Микомакс не помага ли?

# 490
Здравейте, ще има ли възможност някой да ми каже номера на картата си за магазин Гратис.

# 491
Винаги съм пазарувала от Гратис в Марги и нямам карта, но пък никога не е имало проблем да ми маркират даден продукт на ниската цена. Ако никой не ви преотстъпи, питайте на касата.

# 492
  • Варна
Здравейте, ще има ли възможност някой да ми каже номера на картата си за магазин Гратис.

По принцип продавачките са любезни и маркират или тяхната собствена карта, или някаква служебна карта, която те имат специално за туристите, или пък молят някой от опашката да услужи с картата си. При мен май маркираха служебната карта. Преди продавачката да почне да маркира може да кажете нещо от рода "карта йок " или на английски да кажете, че нямате карта и тя ще прецени как да действа.

# 493
В Гратис веднъж питах продавачката коя цена да гледам и тя ми каза тази с намалението. Въобще не ме пита за карта. Признавам, че проследих коя цена излиза при маркирането, защото на регулярната нямаше да напълня кошницата така.

# 494
  • Варна и...духом на Босфора
Купувал ли е някой Еспиро Espiro-25/50 mg
Активна съставка -Еплеренон-еplerenone

Или Кардитръст
Кое е аналога им в Турция?

Edit
Намерих,Inspra
ВБг по- евтино е.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 14:18 от redemi

Общи условия

Активация на акаунт