На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Моля някой да сподели ако е видял актуална цена на прах за пране Первол на складовете. Благодаря!
Прах за пране Первол няма в Турция. Има течен перилен препарат и цената му е различна според броя пранета.

# 511
На борсата се посещава само магазин Бим. Всичко друго е със съмнително качество, неясен произход.
Отделно лъжат в рестото (връщат по-малко банкноти). Магазините са прашасали и мръсни.
Опитаха се да ни пробутат зехтин - 10 литра за 5 лева. Ами няма такива цени никъде, естествено че е фалшив и е далеч от зехтин, вероятно оцветена вода. Страшно са нахални, казваш им не, те продължават да ти се бутат.

# 512
Еее, айде посмалете малко!

# 513
Помолих за информация за цена на борсите за ето този перилен препарат:
Благодаря за останалата информация! Повече от 15 г пазарувам в Одрин.

# 514
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък съм доволна от борсите. Пазарувам перилни само от едно магазинче и нито някога са ни излъгали, нито качеството е било лошо. Понеже правехме големи сметки, момчето винаги ни е давало подарък - пакет мокри кърпи, бутилка течен сапун и т.н. Не е нещо голямо, но ми правеше приятно впечатление. Години наред пазарувах от тях. Не съм ходила от Ковид насам, първо заради мерките, после родих и чакам дъщеря ни да порасне още малко, за да идем отново. Но! Турция и търговия тип Борсите не е за всеки.

# 515
  • Пловдив
Здравейте, дали случайно знаете мога ли да намеря това лекарство в Турция Ozempic 1 mg. Пробвах да го открия в търсачката но не успявам.

# 516
В Турция Оземпик няма.Май го имало в Сърбия но не знам дали е по евтини.

# 517
В Турция не се продава. В Сърбия има, но много трудно се намира. И там се продава на черно за 200 евро.

# 518
Интересувам се има ли в Турция нитроглицерин? Съответно цена. Изобщо откъде мога да намеря?

# 519
  • Пловдив
И аз да питам нещо, за разширни вени какво мазило взимате(изпитано). Знам, че сте писали, ама като не ми е трябвало и не съм го зпомнила. За пиене знам, че е Дафлон, но за мазане...

# 520
  • Пловдив
В Турция Оземпик няма.Май го имало в Сърбия но не знам дали е по евтини.

Много благодаря. На дядо ми му е изписано по касата, и винаги сме успявали да намерим с предварителна заявка, но става все по трудно да ги намираме.
Благодаря ви все пак.

# 521
  • Димитровград
И аз да питам нещо, за разширни вени какво мазило взимате(изпитано). Знам, че сте писали, ама като не ми е трябвало и не съм го зпомнила. За пиене знам, че е Дафлон, но за мазане...
Това съм носил по поръчка за разширени вени. Има го като гел и крем:
https://ilacabak.com/hirudoid-forte-0-445-jel-40-g-5589
Скрит текст:
А моя роднина е доволна от българския Антифлегмин от ветеринарната аптека.

# 522
Здравейте! Преди 4-5 месеца бях в Одрин на петъчния пазар. От там си купих някакъв сапун за напукани пети- черен на цвят,  от сергия домашно производство, но въобще не знам как се използва. Дали случайно някой знае? Че, сега летния сезон, петите ми стават много напукани

# 523
Лирата още е паднала. Гледам в Тавекс 0.08 стотинки.

# 524
  • here and now
Те цените за сметка на това си растат...

Общи условия

Активация на акаунт