На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 171
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
търся информация дали определено лекарство се продава в Турция и на каква цена.
Има ли някоя аптека, на която бих могла да пратя запитване?
Или ако някой от пишещите тук пътува скоро и би могъл да попита, ще бъда много благодарна.
Може да си го проверите в ilacabak

# 586
  • Бургас
Здравейте,
търся информация дали определено лекарство се продава в Турция и на каква цена.
Има ли някоя аптека, на която бих могла да пратя запитване?
Или ако някой от пишещите тук пътува скоро и би могъл да попита, ще бъда много благодарна.
https://www.ilacabak.com/aralist.php?Id=F   в сайта, ако името е друго - по съставките. Но някои лекарства не се продават без рецепта и то от турски лекар, затова проверете и това.

# 587
  • Бургас
Selda Eczanesi в Къркларели говорят български, можете да ги питате по вайбър на този номер:
 +90 288 212 52 10

# 588
Здравейте, бихте ли ми казали къде да търся реплики дрехи?
Ще ходя в събота в Одрин и искам да купя анцузи, маратонки, кецове, тениски, потници, бебешки дрехи и обувки реплики.
На Синия пазар е едното място на което разбрах от темата, че цените са ниски и с пазарлъци.
В мол Марги цените на дрехите регламентирани ли са, и в кой магазин точно да търся реплики марки като Nike, Adidas, Puma, Converse- кецове , Kappa, Furla-чанти?
На петъчния пазар разбрах, че има доста дрехи, но събота е затворен...
Има ли друго място за пазар на дрехи?
Благодаря.

# 589
В Марги аутлет не съм виждала да има реплики, там са си оригинали.
Има един магазин за спортни дрехи встрани от Марги, до аптеката, която е до задния паркинг. Много добре изглеждаха нещата вътре, по всяка вероятност са реплики, но бяха доста по-скъпи от аналогични на синия пазар, откъдето и купихме в крайна сметка.
Кофти е, че на повечето места пробни няма, а не може да се разчита, че един път като си взел един размер и от съседната маса същият ще стане. Тото е малко Laughing
След покупка карам детето да мери в колата и ако се налага -заменяме веднага.
Затова се и поблазних да влезем в този магазин вдясно от аптеката, но заради едната пробна не си заслужават разликите в цените.

# 590
  • Пловдив
По моловете няма реплики и цените са регламентирани.

Fiyaka Collection има голямо предлагане и пробни, на лесно място са, винаги е пълно с хора. По-назад сме обсъждали местоположенито , имат и инстаграм профил и отговарят на въпроси и там.

# 591
  • Mostly in my mind
Аз не съм убедена,че в Марги са оригинални.  Имат един магазин за спортни стоки - Адидас, Найк...може би са смесени, но със сигурност има и ментата. Още като видиш етикетите си личи, че са реплики, и то недобри реплики. Позната си взе маратонки Найк за 130 лв, иначе цената им е 300. Едва ли са оригинал.

# 592
  • Пловдив
Аз не съм убедена,че в Марги са оригинални.  Имат един магазин за спортни стоки - Адидас, Найк...може би са смесени, но със сигурност има и ментата. Още като видиш етикетите си личи, че са реплики, и то недобри реплики. Позната си взе маратонки Найк за 130 лв, иначе цената им е 300. Едва ли са оригинал.

Конкретния магазин не го помня, но всяка година купувам найкове за мен и сина ми по намаленията от Спорт Депо и obuvki.bg за по 100-150 лв и са си съвсем редовни.

# 593
  • Бургас
Furla в Одрин едва ли ще намерите.
От качеството на въпросните реплики от пазарите също няма да останете доволни. И си личат от километри, че са менте.

# 594
  • Mostly in my mind

Конкретния магазин не го помня, но всяка година купувам найкове за мен и сина ми по намаленията от Спорт Депо и obuvki.bg за по 100-150 лв и са си съвсем редовни.
аз не казвам, че няма Найкове за 100 лв., а че конкретният модел не струва толкова реално. Simple Smile

# 595
За моята тийн-ка са идеални ментаците, то повечето деца около нея ходят с такива. Изключая маратонките, там не бих направила компромис да купя менте, пробвала съм ги и са адски неудобни. Но клинове, бюстиета, кроп-топи, худи - голяма работа, че не било оригинал, как пък няма да налея стотици левове в клинове Laughing
Засега добре се държат и в пералнята, нямаме жертви.

# 596
  • В подножието на Сините камъни
в Турция по пазарите и магазините цените са различни на ментетата, но и самите ментета са различни. Купувала съм много качествени и хубави такива. Те ги шият на различни места.

# 597
Цените на ментетата в Турция са като цените на оригиналните стоки по време на намаления. Юли и август ще има намаления и може да разгледате цените на дрехите в аутлетите. В Италия сме взимали дрехи на страхотни цени.

# 598
  • Бургас
Здравейте! Могат ли да се намерят в Лозенград парфюми Мартин Лион?

# 599
  • Пловдив
Здравейте! Могат ли да се намерят в Лозенград парфюми Мартин Лион?

От аналоговите марки само Sansiro съм виждала в Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт