На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 122 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Някой знае ли, дали има турски вариант на Милгама?

# 121
  • Варна
Здравейте! Някой знае ли, дали има турски вариант на Милгама?
Benexol B12 Eто актуалните цени
БЕНЕКСОЛ В12 30 ФИЛМОВАНИ ТАБЛЕТКИ hkt - куб83,50 ₺
БЕНЕКСОЛ В12 50 ФИЛМОВАНИ ТАБЛЕТКИ hkt - куб109,08 ₺

# 122
И все пак е двойно по-евтино.
Нурофен стопколд голямата опаковка е 66,59 лири (6 лв и 65 ст), в софармаси е 13.49 лв.
Аз го махнах. Има псевдоефедрин. Blush Само Нурофен 200 мг няма.

Сега проверих моя, има псевдоефедрин, а съм накупила 4 кутийки.

Цените на нощувките в Одрин за мен са абсурдни.Никога не бих дала толкова пари за да спя там.

# 123
[/quote]

Много Ви благодаря! Аз писах латинските наименования на витамините в търсачката и нищо не открих.

# 124
  • София

Много Ви благодаря! Аз писах латинските наименования на витамините в търсачката и нищо не открих.
[/quote]

Активата съставка - най-важната  в Милгамата е Бенфотиамин - това е форма на Б1 с висока бионаличност. В предложения горе Бенексол формата на Б1 е Тиамин - с други думи - няма да има полза от приема му. Все пак вие си преценявате.

# 125
Не, бенексол няма нищо общо с милгама като действие. Милиграмите също са различни.
Няма аналог в Турция.

# 126
  • Бургас
Това ми предложи аптекарката като аналог.
Тя е завършила в България. Каза, че това е най-близкото до Милгама.
Цената е около 30 лв.
През декември беше 20.
https://www-ilacabak-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.ilacabak.com … apli-tablet-27822

# 127
  • до най-прекрасния мъж
Заинтригувахте ме за аналог на Милгамма. Ако посоченото в последният пост е най-близкият аналог, то няма смисъл от него. Милгамма идва по-евтина - около 45 лв за 100 бр.

# 128
  • Бургас
Това ми предложи аптекарката като аналог.
Тя е завършила в България. Каза, че това е най-близкото до Милгама.
Цената е около 30 лв.
През декември беше 20.
https://www-ilacabak-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.ilacabak.com … apli-tablet-27822

Това лекарство е по-скоро заместител на Невробекс...Комбинирането на витамините от групата В се използва за повлияване на възпалителните и дегенеративни заболявания на нервите и двигателния апарат.Консултирайте се с лекар, преди приема му!

# 129
И все пак е двойно по-евтино.
Нурофен стопколд голямата опаковка е 66,59 лири (6 лв и 65 ст), в софармаси е 13.49 лв.
Аз го махнах. Има псевдоефедрин. Blush Само Нурофен 200 мг няма.

Сега проверих моя, има псевдоефедрин, а съм накупила 4 кутийки.

Цените на нощувките в Одрин за мен са абсурдни.Никога не бих дала толкова пари за да спя там.

Той попринцип си има псевдоефедрин. И българския, и турския.
Сега се говори, че ще ги изтеглят поради завишен риск от инсулт и инфаркт - стопколда, хюмекс грип, тайлол хот..

# 130
Здравейте, някой пазарувал ли е онлайн от сайтовете Хепсибурда и Трендьол?Доставка има само до Турция, аз имам приятели които посещават доста често Истанбул за екскурзия дали ще мога да правя поръчката до хотел?

# 131
Да, но ще трябва да си предвидите времето за доставка. Лятото щях да поръчвам, но се оказа, че нещата ще пристигнат ден след като си тръгнем от хотела.

# 132
  • Варна
Здравейте, някой пазарувал ли е онлайн от сайтовете Хепсибурда и Трендьол?Доставка има само до Турция, аз имам приятели които посещават доста често Истанбул за екскурзия дали ще мога да правя поръчката до хотел?

При поръчка може да бъде даден адрес на хотел в Турция, това съм го прочела, но не съм го правила. Но преди това вие следва да сте се уговорили с рецепцията на хотела и те да са дали съгласие, че могат да приемат вашата поръчка. Ако вие ще пребивавате в този хотел - трябва да съобразите с времето на пристигане на поръчката - дали ще съвпадне с вашия престой там. Вероятно е възможно и друг да ви вземе пакета от рецепцията, по-късно, но също това трябва да бъде уговорено с рецепцията и там да бъдат предупредени за това.
 Във ФБ видях и една група за покупки в Турция - те предлагаха получаване на поръчки от Хепсибурада и Трендиол и после изпращане към БГ, но вероятно това ще бъде свързано и със значителни допълнителни разходи.

# 133
Да писах на няколко такива групи излиза много скъпо така, артикулите се оскъпяват с над 30%

# 134
  • Бургас
Мили хора, да се отчета от днешния Лозенград. Обиколихме - БИМ, Мигрос, Филе, по центъра малко. И по една красива пешеходна уличка, тръгва от кръговото със самолета и излиза на стадиона. Много е зелена, с вечнозелени дървета, много кафенета, няма магазини по нея. За разходка е идеална.
Всички промоции в магазините са едни и същи. Каквото има в единия, има го и в другите. Яйца М картон 30 - навсякъде 70 лири. Олио - на 134 лири 5 литра. Масло - 165 лири промоция.
Все повече започвам да харесвам магазин Филе - взех хапчета за миялна от тяхната марка, двойно по-евтини от Феъри. Ще пробвам и ще кажа, водят се по-силни от собствените марки на Мигрос и БИМ. Иначе от БИМ-ските съм много доволна. Във Филе има сладка без фруктозо-глюкозен сироп, само със захар. Гел за съдомиялна на Por Koz, идва към 5 лева 900 мл. За първи път виждам.
Боя за коса Лореал  - около 8 лева, шампоан с чесън Биоблас - 4 лева.
Мигрос беше супер зареден. Чак песто на Барила бяха заредили, дето бая време го нямаше.
В центъра в Braca - прекрасни хавлии на Оздилек за по 10 лева 50х90.
В Мини мола са отворили също Гратис, както и един магазин тип Джъмбо, ама по-малък. Там имаше чудесни дрешки за кучета (питаше някой скоро), както и уникални весели нагръдници за по-големи кучета. Магазинът е между заведението с кюфтетата и Мигрос.
На границата сутринта пак имаше калабалък на турската страна, около 30 мин. чакахме. На връщане 10 мин. двете граници.
През Малко Търново.
Поръчах си релсово осветление ей такъв тип
https://www.lampiisvetlina.bg/moderna-bjala-kolovozna-sistema-s- … sta-1-fazna-jeana

Наполовина по-евтино.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:37 от Tintina

Общи условия

Активация на акаунт