На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Магазинът за ядки се казва Махсул Гида (Mahsul Gida). Има на центъра и на главния булевард, след магазин Тугра в посока Кап.Андреево, срещу статуята на ръка с плодове. Дано се изразявам правилно.

# 361
Пред МAHSUL на главния булевард има паркинг. Спокойно може да се спре да си напазарува човек от магазина за ядки и от FILE-то до него.

https://www.google.com/maps/@41.6699169,26.5667242,3a,50.6y,25.35h,89.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1-yteyHajqUXfFAo2sYz5g!2e0!7i16384!8i8192 (копирайте целия линк)

# 362
Здравейте, какво мислите за хотел Аlan Suites. Мислим да отседнем в него, но не видях скорошни мнения. Благодаря !

# 363
  • Варна
Здравейте, HomeMossDecor

В Alan Suites бяхме преди три седмици. Наели бяхме апартамент с две спални и хол за 80 евро през букинг за 3 възрастни и дете на 16. Цената е с включена закуска на шведска маса. Има разнообразни неща за закуска. Стаите са хубави. Искайте в по-тихи стаи да ви настанят. Ние не можахме да спим добре, защото стаите бяха към кръстовището и от колите бръмченето се чуваше до 1 през нощта и от 5 сутринта по-начесто. Хотелът е хубав иначе. Ресторанта му е сносен на добри цени. Има и паркинг към него. За добре дошли черпят гостите си със страхотни сладки с големина на меденка😂. С две ръце го препоръчвам. Мой колега ходи там със семейството си и той ми го препоръча. Искайте да не е към джамията или към кръстовището стаята ви.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 18:01 от ysap

# 364
  • София
Здравейте, какво мислите за хотел Аlan Suites. Мислим да отседнем в него, но не видях скорошни мнения. Благодаря !

Хотела е добър, реновираха всички стаи, закуската е богата и има още един паркинг, та има къде да се паркира. Малко е по далече от центъра, само това. Нощували сме поне 10 пъти там, но вече ходим без нощувка, че за 5 човека ми идва много.

# 365
В Alan има едно момче на рецепция, което говори български. Енгин май се казваше. Подари на мъжа ми букет хризантеми, защото имаше РД 2 дни по-късно.
Закуската е една от най-обилните, които съм виждала в градски хотел в Турция.

# 366
Само похвали за Хотела Alan  - Унисите. И заслужено. Обновени стаи, много млад и услужлив персонал, прекрасна закуска.

# 367
  • Пловдив
И за нас Алан си остава най-хубавия хотел в Одрин, но цената му доста се вдигна... Всъщност, след като вчера се върнахме, едва ли повече ще оставаме там да нощуваме, така че...
Затвърдих си разочароването от миналия път. Станали са пълни тарикати, лъжат както си искат.. на 5 места, 5 различни цени...
Като цяло всичко е много нагоре, за мен лично вече не си залужава. Много от стоките тук при нас в турския магазин са по-евтини.... То е ясно,че навсякъде има инафлация. Но в Одрин специално вече и отношението се промени към нас...
Преди съчетавахме полезното с приятното, но бих намерила друга по-спокойна дестинация за разходка и хапване Simple Smile

# 368
  • Бургас
Моето впечатление е, че са изгодни само стоките собствени марки на веригите. И то не всички. Останалите вече са с цени, близки до нашите.
Праха на Мигрос през март го купувах за 8 лева, сега е 10.
На ММ взехме маратонки от Flo - Lumberjack с мемори стелка, миналата година за 60 лв. Сега искаше отново същите, много удобни били. Вече бяха на 99 лв.

# 369
  • ...живея на последния етаж...

Някой да е купувал това кафе от физически магазин или дрогерия в Одрин?

# 370
В Одрин от уличните сергии два фреша от нар - 30 лв.

# 371
В Одрин от уличните сергии два фреша от нар - 30 лв.

30 лири сигурно имате предвид.

# 372
Моя мъж пък за 2 кафета и 2 сока са платили 32 лв. в кафене. Още се чудят дали не са ги прецакали.
Много е скъпо вече, върнах се само с една тениска за 10 лв.
Иначе съм доволна от Револют, теглих от банкомат на Ziraat имаше в Ераста, докато другите обменяха там на чейнча.
Спахме в ND suit и вечеряхме там в ресторанта, който много ни хареса.
Разкопано, прашно, много народ.

# 373
Чудех се, защото като се спуснеш от джамията надолу, на главната седят тези мъже със соковете.
10 лири платихме за една лимонада от машина тип скрежините. Вътре с една бъркалка се разбърква сока.
Възможно е да са увеличени на 15 лири и така за 2 бр да е 30 лири.
30 лева за сок няма и по летищата..

# 374
През есента гледах цените на пресния сок от нар, този, който се изстисква в момента – около 8 лв. излизаше чашата. Нищо чудно вече да е станала 15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт