На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 415
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Тия с бъркалките са боя, захар и вода. Нищо общо с истински сок. Веднъж се подлъгах да взема. Отврат пълна.

# 376
  • Русе
През есента гледах цените на пресния сок от нар, този, който се изстисква в момента – около 8 лв. излизаше чашата. Нищо чудно вече да е станала 15 лв.
Да. И преди месец и половина беше 7-8 лв сока от нар по Сарачлар.
А за Нова година в Кушадасъ в района на пристанището струваше 20 лири. Втрещих се като видях цената в Одрин.

# 377
  • Варна
В събота фреш от нар беше 100 лири или 10 лв. Общо взето съм доста разочарована от пазаренето този път! Гледат да те прецакат постоянно! В заведение седнахме да хапнем, нямаше нормалните разядки, които сервират първоначално, на масата имаше 4 мин.води, масата беше за четирима, цената на водата беше отразена  в сметката! Като цяло ме загубиха ...

# 378
Две големи чаши прясно изцеден сок от нар ни струваха не 30, а точно 300 лири. Цените на сергията не бяха обявени. Случката е от този петък. 10 лв. може би са най-малките чашки, но при този от който купихме имаше само един размер чаши. После се загледах по сергиите - никой нямаше обявени цени с изключение само на един човек, който имаше три размера чаши и съответно три вида цени, но най-малката чашка беше 100 лири.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 11:47 от kati38

# 379
  • Пловдив
Аз пък да не казвам какви ''златни'' дюнери ядохме...че и за нищо не ставаха на всичко отгоре...явно и моето виждане се препокрива с вашето... за последно ме видяха Joy
Ааа забравих, и пишкането скъпо ми излезе Joy 10лири кенеф...айде мерси съм им вече!

# 380
Само за лекарства си струва вече.
Хранителните продукти може да се купят и от София по турските магазини. Особено на Дружба магазина, надценките са по 2-3 лева.
Дрехите в Уайкики в Ераста последния път бяха на същата цена като в мол Сердика.

# 381
Моя мъж пък за 2 кафета и 2 сока са платили 32 лв. в кафене. Още се чудят дали не са ги прецакали.
Много е скъпо вече, върнах се само с една тениска за 10 лв.
Иначе съм доволна от Револют, теглих от банкомат на Ziraat имаше в Ераста, докато другите обменяха там на чейнча.
Спахме в ND suit и вечеряхме там в ресторанта, който много ни хареса.
Разкопано, прашно, много народ.
Ми със сигурност са ги излъгали.

# 382
Иначе, ако някой търси реплики е ок. Маратонки, които при тях струваха 40 лв. тук ги продават същите за 85-90 лв.
В Ераста и в Марги е скъпо, не виждам разлика с нашите молове. Може ли да дадете повече информация за магазина в Дружба - къде се намира?

# 383
Не е много по темата, но реплика за дреха/обувка винаги ми е било странно. След като са скъпи марковите, защо хората не си купят нещо обикновено. Има ли значение дали маратонката ще има запетая или три черти. Аз когато купувам нещо конкретна марка го правя заради материя/кожа, качество.

# 384
Абсолютно съм съгласна, но просто ми направи впечатление един конкретен модел, който моята тийнейджърка беше загледала. Между другото и чорапи е много изгодно да се купуват от там.

# 385
  • София
Може ли да дадете повече информация за магазина в Дружба - къде се намира?
И аз се присъединявам към питането, ако е софийската Дружба.
И цените на хотелите не ми харесват. Търся нещо за 4-5 юни, но май транзит ще минем Едирнето, под 150 лв не откривам нищо подходящо нито в букинг, нито в Триваго.

# 386
Абсолютно съм съгласна, но просто ми направи впечатление един конкретен модел, който моята тийнейджърка беше загледала.
Ето го разковничето😀. Преди дни една колежка търсеше някакви маратонки за нейния син, които искал за рожден ден. Оплакваше се, че били над 200 лв. Сега ще и предложа като вариант Одрин.

# 387
  • Пловдив
Абсолютно съм съгласна, но просто ми направи впечатление един конкретен модел, който моята тийнейджърка беше загледала.
Ето го разковничето😀. Преди дни една колежка търсеше някакви маратонки за нейния син, които искал за рожден ден. Оплакваше се, че били над 200 лв. Сега ще и предложа като вариант Одрин.
Недедей Joy Разпознават ги и не искат да ги носят JoyJoy
Много грозно започмаха да лъжат...преди послъгваха, сега направо се оливат. Ама то докато има телета, ще има и касапи са казали хората Wink Като спрем да ходим, ще ги птам тогава...

# 388
  • Варна
Недедей Joy Разпознават ги и не искат да ги носят JoyJoy
Много грозно започмаха да лъжат...преди послъгваха, сега направо се оливат. Ама то докато има телета, ще има и касапи са казали хората Wink Като спрем да ходим, ще ги птам тогава...

И аз това си мислех, да ги накажем като не ходим! В събота и неделя обаче беше пълно с румънци и украинци.. в този ред на мисли телетата сме много! Simple Smile))))

# 389
Няколко пъти вече посещаваме Лозенград, спокойно е, без навалици, без да ни лъжат в сметките, много сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт