На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Да ходиш за дрехи не си струва.
Но има и изключения:
- ако си фен на пазарите и обичаш този тип търговия и да ровиш в нахвърляните купища дрехи без цени
- ако знаеш къде са фабриките в Чорлу, в които шият на ишлеме
- памукът на Уайкики и детските дрехи на разпродажби
- абитуриентски рокли и най-вече костюми за мъжете
- и Pierre Cardin, в който цените са много изгодни. Пак за мъжете Simple Smile

Отдавна не ходя за дрехи, тук мога да си поръчам какво ли не,  по-качествено, и по-евтино, и да ми го донесат вкъщи, да го премеря и да го върна, ако не ми става или не ми харесва.

# 556
Салекс, зависи какво търсите. Ако е за непретенциозен шопинг основно на турски брандове си заслужава. Ние предпочитаме Истанбул, но не купуваме дрехи по пазарите.

# 557
Хубави кожени якета има ли?Да речем на прилични цени?

# 558
Да ходиш за дрехи не си струва.
Но има и изключения:
- ако си фен на пазарите и обичаш този тип търговия и да ровиш в нахвърляните купища дрехи без цени
- ако знаеш къде са фабриките в Чорлу, в които шият на ишлеме
- памукът на Уайкики и детските дрехи на разпродажби
- абитуриентски рокли и най-вече костюми за мъжете
- и Pierre Cardin, в който цените са много изгодни. Пак за мъжете Simple Smile

Отдавна не ходя за дрехи, тук мога да си поръчам какво ли не,  по-качествено, и по-евтино, и да ми го донесат вкъщи, да го премеря и да го върна, ако не ми става или не ми харесва.
Супер, много благодаря за съветите.

# 559
  • Бургас
Хубави кожени якета има ли?Да речем на прилични цени?

https://www.derimod.com.tr/

В Одрин имат магазини в моловете. Често правят промоции и намаления, или акции от типа - занеси старо яке, купи ново с отстъпка. Но не очаквайте чудеса с цените.
Има много магазини за кожени якета, просто Одрин вече стана много комерсиален град, цените скочиха и не падат дори и да се пазариш.
В други градове може и по-изгодно да се намерят.

# 560
Пиер Карден, да. В София мъжко яке 600 лв, в Марги аутлет - 80 лв..

# 561
  • Mostly in my mind
Колко ли е Пиер...

# 562
  • Бургас
Оригинални са им дрехите. Пиер Карден имат фабрики в Турция, основна част от дрехите се шият там и поради тази причина цените са доста по-ниски.

# 563
  • на Мелмак
Кожено яке в Турция без намаление 600 лв, в България, МОЛ - 400 лв.
С ровене по сайтове - по - евтино.
ММ си взе намалено от Деримод, сцепи се. Ми, не. 🙄

# 564
Здравейте, искам да препоръчвам едно малко  магазинче за кожени якета в Одрин.  Намира се в самият край на главната улица от дясно идвайки от посоката на  Селимие. В близост е до хотел Ачигьоз и от неговата страна на самата главна. Кожени дамски якета бяха по 100 евро

# 565
И аз имам яке от Деримод, взех го с индирим на индирима за 90 лева преди 2 години. Помня, че имаше 1 година гаранция. Тя изтече, а аз не го бях обличала, защото вкъщи реших, че не ми харесва.
Към днешна дата съм го слагала десетина пъти. Кожата е мекичка, циповете са добре, няма захабено.

# 566
Две кожени якета имам различна кожа са двете от АЮ за по - 60-70 лв, намалени от 300-400лв. Гледах в няколко града в Турция и нищо не харесах.

# 567
  • Бургас
Някой скоро питаше за Мелатонин.
Намерих 1 мг, има и 3 на същата фирма.
https://venatura.com.tr/venatura/melatonin-1-mg/
Аз ползвам вечерната им иглика, доволна съм и излиза по-изгодно от БГ.

# 568
  • Пловдив
Здравейте ще пътувам до Чорлу за уикенда... никога не съм ходила.Какво мога да разгледам там ?Не отивам толкова за шопинга , по скоро да разгледам, но пък не ми пречи и да пазарувам.

# 569
  • Пловдив
Здравейте,не ми се отваря линка от първия пост за дежурните аптеки:
https://www.eczanebul.net/
Къде другите мога да проверя утре коя аптека ще работи в Одрин?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт