Магазини Pepco 12

• 69 180
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Намярат ли се все още от металните лъжички с дълга дръжка, коте се коментираха преди?

# 376
  • София
С някакви тропически елементи ли? Май и от тях видях на Женския пазар.

# 377
Не, обикновени, подобни на едни които имаше в лидл май по Коледа

# 378
  • София
Ако питате за лъжичките с дълга дръжка - те са от постоянния асортимент и ги има във филиалите.

# 379
Явно само в този филиал, в който проверих в Пловдив, не ги намерих. Ще потърся в друг.

# 380
В нашия филиал вече няма от лъжичките с дълги дръжки (тези от постоянния асортимент)...

# 381
Май във вашия ги търсих аз. До Кауфланд на Пещерско.

# 382
Да, същият е. И аз се изненадах доста, че ги няма.🤔

# 383
Ох, малко ми поотмина тъжното.
Вчера намерих точно два подноса (тези с трите разделения) и бяха намаление на по 8 лв, вместо по 15 лв.
Е, зарадвах се Joy
Ако и другите излязат  ще ги взема, ама пак съм Доволна! Yellow Heart

# 384
Здравейте,

А дали има такива квадратни кутии с размери 30х30х30 см поне, виждала съм нещо като панери, но са ми малки

Мерси!

# 385
  • софия
Здравейте,

А дали има такива квадратни кутии с размери 30х30х30 см поне, виждала съм нещо като панери, но са ми малки

Мерси!
Подозирам, че снимката е оттам, откъдето има с близки размери:
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/pleteni-koshnici-i-dr/koshni … d30xv22sm-natural
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/pleteni-koshnici-i-dr/koshni … d35xv25sm-natural

# 386
Да и в Икеа има, но Pepco има подобни аксесоари на по-никси цени. 30-40 лв ми се вижда доста (трябват ми 2 кутии). Бях виждала нещо подобно преди 2-3 месеца да предлагат. Сега намерих в техен стар каталог от преди 1 г сходен размер със същия дизайн за 18 лв, та май ще трябва да проверя на място.

# 387
Явно само в този филиал, в който проверих в Пловдив, не ги намерих. Ще потърся в друг.
В мега мол София намерих такива:

Мога да закупя и изпратя, но не знам дали си заслужава доставката.

# 388
Да, тези са. Благодаря за жеста. Ще потърся в Пловдив, надявам се са намеря някъде.

# 389
  • Русе
В нашия филиал вече няма от лъжичките с дълги дръжки (тези от постоянния асортимент)...
При нас бяха изчезнали, но предната седмица видях, че са ги заредили. Така, че оглеждай се.
За село искам да си взема и аз и затова ги следих. Толкова сме свикнали с тях, че като си идем почивните дни на село и се питаме що не сме си купили и за там Grinning Та, тази седмица мисля вече да купя.

Общи условия

Активация на акаунт