Отговори
# 120
H&M

В мол Сердика дрехите за бременни са на вторият етаж на магазина. В Парадайз са в сектора с бельото и преди 2 седмици имаше голям избор на дънки.

Alisa18, от сайта на Sinsay ли поръча тези дрехи или ги има и в магазините им в моловете? Онзи ден обикалях магазините в Сердика център в София, но в Reserved например ми казаха, че дрехите за бременни ги има само онлайн, което ми се струва много тъпо, защото така не можеш да ги пробваш. В H&M също не видях дрехи за бременни, а в сайта им има доста.
Искам да си купя поне 1-2 панталона и най-вече сутиени за бременни и кърмачки, но как ще уцеля точния размер без да ги пробвам.. В момента изобщо нямам представа какъв размер сутиен би ми станал, а моите много ме стягат и чашките вече са ми малки..
За кой магазин става въпрос?

# 121
Момичета, започнах да усещам бебето от началото на март, но усещанията са си все така слабички тип лазене на мравки и то не толкова често, а по няколко пъти на ден. При вас така ли е? Мислех, че за две седмици ще стане по-силно, но не е.. 🙄

# 122
Аз от няколко дена усещам някакво много леко гъделичкане, все едно пеперуди пърхат в корема ми. Не знам дали това са движенията но бебчето.

Момичета, започнах да усещам бебето от началото на март, но усещанията са си все така слабички тип лазене на мравки и то не толкова често, а по няколко пъти на ден. При вас така ли е? Мислех, че за две седмици ще стане по-силно, но не е.. 🙄

# 123

Здравейте,  момичета да се притеснявам ли от резултата в 17 седмица съм във влагалището излезе кандина, но я излекувахме на лекар съм чак края на месеца

# 124

Здравейте,  момичета да се притеснявам ли от резултата в 17 седмица съм във влагалището излезе кандина, но я излекувахме на лекар съм чак края на месеца

И аз имам Candida albicans, отрита януари, слагах Клотрамизол глобули 6 вечери и сега в петък ще ходя да ми пуснат пак изследвания, да видим дали е изчезнала. Нещо дълго се проточиха нещата при мен. Дано поне я няма.

# 125

Здравейте,  момичета да се притеснявам ли от резултата в 17 седмица съм във влагалището излезе кандина, но я излекувахме на лекар съм чак края на месеца

И аз имам Candida albicans, отрита януари, слагах Клотрамизол глобули и сега в петък ще ходя да ми пуснат пак изследвания, да видим дали е изчезнала.
Като цяло тя не ме притеснява както каза доктора но този резултат леко ме шокира и много се притеснявам да не навреди на бебето  защото все пак е на шийката на матката

# 126
Рано сутринта и на мен ми се втвърди корема за около 15 мин ,неприятно е ,но съдя че последните две седмици доста качих защото почнах да хапвам нормално и корема ми наедря доста.Пък и мехура ми беше пълен😆.Кожата доста ми се опъна в последно време и това ме води на мисълта ,че няма да се спася от стриите.
За движения усещам само като легна по гръб нещо като вълничка по корема ,но много леко 16г.с. съм.

# 127
  • София
Момичета, да се похваля, минах днес втората ФМ при доц. Чавеева, в 20+1 седмица съм. Славя богу всичко и е наред на госпожицата! Даже ни се усмихва и я хванахме на снимка 🥹🥹
Сега остава да успея да я износя до прилична седмица, защото нещата при мен са много сложни. Имам генетично заболяване, ходя с патерици, 1.30см съм висока само и съм със серклаж, заради по-късата шийка чисто анатомично. Даже днес ми я измери през корема 31мм а като ми слагаха серклажа беше 36мм, но с вагинален, и малко се притеснявам затова, но ще видим другата седмица какво ще каже следящата. Водя се много рискова бременност и се моля първо за 28 седмица, после за 32 и от там нататък колкото повече е само добро дошло!
В тази тема съм, че термина ми е 01.08, но е ясно че няма да се роди на термин Simple Smile
Стискайте ми палци!!

# 128
Marsala, поздравления за хубавите новини от ФМ. Всичко ще е наред, ще си износиш малката принцеса Heart

# 129
Marsala , стиснати палчета!Всичко ще бъде наред.

Flowers Four Leaf Clover

# 130
Мили дами аз имам питанка,може би малко глупава, ноо..
В 15+4 съм, вчера бях на 2ри преглед по ЗК при АГ и всичко е наред за мое щастие, но все още не ме е пренасочила за ФМ и се чудя дали е възможно да ме забрави Grinning
Или тя ще прецени кога, или пък аз сама трябва да си поискам насока?

# 131
Marsala_, поздравления за хубавите новини! Пожелавам ти от сърце всичко да е наред до финала и да гушнеш малката принцеса максимално близо до термин! 🍀💕

ddinevaa, на протокола от първата фетална не пише ли в заключение като препоръка кога да направиш втората? При мен пише 20-21г.с.

Лисичке, намери ли начин да облекчиш болката в гърдите? При мен ту има, ти няма

# 132
Юпитерче ,взех си крем Lansinoh и мажа вечер - има леко облекчение.

# 133
За усещанията на бебето забравих да напиша - и аз като повечето от вас не усещам нищо, когато съм в движение. Усещам предимно вечер след 17-18 часа до към 20.. различно. Писах и че понякога виждам, че коремът ми се мести, но пък в същото време не усещам.
Мисля, че е нормално.
 С предишната бременност имах много шавръкливо бебе (това сега е по-спокойно сякаш) и коремът ми се местеше всякак, но осезаемо след 7 месец, а накрая чак боли.

Да питам майките с повече деца. Ползвали ли сте борд за количката, където да стъпва по-голямото дете? Ето такова нещо:

# 134
ddineva аз моята АГ я питах на последния преглед кога трябва да отида на ФМ, защото исках да си запазя час от по-рано. Най-добре я попитай, вместо да се чудиш и да го мислиш Simple Smile и те са хора, възможно е и да изключи.

Общи условия

Активация на акаунт