Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 36 665
  • 760
  •   1
Отговори
# 660

В този ред на мисли се питам-защо ли Сейран не иска и не се е развела вече?
Защото не зависи  от нея , а  от една "армия " интересчии ,всеки със своята си сметчица .
Както чАпкЪн -уФ не се спаси  от брака ,така ѝ тя ...въпреки ,че него го гонеше ЕГО-то му ...ей тъй още  една дето ще  играе по свирката му , ама зор му дойде .
[/quote]

Изобщо не съм съгласна
Сейран не слуша никой
Най-малко се интересува от това кой,какво ще и каже
Доказа го
[/quote]

Даже много се  "интересува" ....ОМЪЖИХА я....Сега дали ще се разведе отново не зависи от нея ....
Както решават и за Суна .....

# 661
В този ред на мисли се питам-защо ли Сейран не иска и не се е развела вече?

Основната причина е, че се влюби във Ферит, обича го. А и София е права, че това не зависи само от нея. Не е вярно, че не слуша никого. Да, първо я омъжиха без да я питат, после я затвориха в къща с един куп правила, баща и я отведе от къщата на мъжа й все едно е стока, която си разменят... Единствено на Ферит прави стойки.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:56 от ·٠•Snejka•٠·

# 662
Всъщност диван чапраз е нещо съвсем различно, да не кажа обратно Sunglasses
Оп, гледам, че диван чапраза е станал "стойки" Smirk

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 09:11 от Еванджелин

# 663
Като няма фрагман, една фенска хрумка Grinning

# 664
Композиторката, на музиката към сериала, сподели текста на новата песен, която утре вечер ще чуем в епизода. Heart

Също е написала че ще има още една, втора, изненада утре вечер, но няма да я каже. 😏
Навеждат ме мисли, че Феро може пак да изпее песен.😊

А сега лека вечер с тази прекрасна песен:
https://youtu.be/7Hm608kGdlg

# 665
Започвам с чаршафа пък който ме схванал му мерси от сега. Дано не докарам сънен шок на някого.
Ферит е момче живеещо на ръба буквално поне това виждаме още от първи епизод на този сериал бебешките крачки които прави в момента за него са олимпийско постижение.Алкохол,мацки забавления - типичния плейбой на ТР дизи дотук ,но имаме сериозни психични проблеми  които чакам да разкрият още повече мисля,че има сериозно биполярно разтройство с което може да навреди на някого.Гнева е без контрол при него в много ситуации.
Първо искам да кажа ,че това е голямо израстване към Сейран поне което виждаме след Сени Севийорума.
Още от първи епизод му сложиха логото с не пълнолетно момиче в леглото му което наистина за съжаление е дело на скъпата му Пело.
Ферит никога не се е влюбвал типично за всеки женкар ще си намери
 майстора това ни очаква в началото на сериала и става напълно ясно ,но е изпитвал нещо към Пело което на нас не ни е показано и аз ще ви го кажа -  привързаност. Понеже тя го обича и не вижда кусурите му той я обича също ,но не като жена в живота му за съжаление. Тук идваме пак на капана който "съсипа живота на Ферит"....
Сейран момиче което е живяло в богат конак с забранености дори и сиренето и шоколада под ключ що за живот е това когато всичко е под ключ? Тук идваме и на ключа Ферит.Сейран прие да се омъжи за Ферит и от надежда,че ще избяга от насилието на баща си който се опитаха да изкарат ,че така е правил за да ги възпита да знаят как да живеят добре което за мен беше обида към жената като цяло.Може и да съм феменистка не знам,но никакъв вид насилие не толерирам както не толерирам побоищата на Кязъм които прикриват под клоунските му номера.
Суна е сестра на Фуат по съдба НЕВИДИМАТА точната дума както и Фуат точно който за мен е като една костенурка с много тайни.Сега нека се върнем на нашите СейФер....

Имаше уговорка за брак ,но имаме нужда от фъстъци - Вижда едно момиче пленен от нея буквално мисли я за обикновенна продавачка защото няма вид на някаква дъщеря на агата Кязъм.
През цялото време я наблюдава и изучава за първи път му е странно защо иска да остане в глупавото магазинче за фъстъци,но неусетно женкаря кляка колкото и да отричаше.После отиваме на уговорения брак от Ифакат която е харесала Суна.Какъв живот щеше да има Ферит ако беше се оженил за Суна? Щеше да задява сестра и постоянно и щеше да е гнусен на всички ако ще и Къванч да беше Ферит нямаше спасение от такава гнусна ситуация ,но слава на бога не е точно така.Ферит не избра Сейран защото Суна оля кафето започна да го казва ,но не го довърши време е да го каже на глас може би тогава един процент ще повярва в любовта му а нея я има неопитна като него колкото и жени да са минали през кревата на Ферит той в тази област е неопитен.
Ферит беше пленен от тези две зелени очи и затова си избра Сейран ,но тя беше и интересна мишена за улов.
Всеки път в който тя му крещи,вика и ругае - отговора на Ферит избухна точно тази серия.Защо не се развеждат?
Макар и принудени марионетки на един или на друг по причини и его не те сами вече не искат този развод.Хълките които сложиха на пръстите си като окови вече са техен дом и нов изход към промяната.
Дете насила не се прави въпреки,че това бяха блъфове на Ферит той тестваше постоянно Сейран чрез тези блъфове дали тя го иска това не е само от его мъжко.От мъжко его не я изревнува от чехльото Юсуф а него въобще да не го коментирам гущера му с гущер....Толкова страхлив ама как събра смелост да се настани в имението даже и Орхан не е толкова страхлив и подмолен.
Първата целувка:Страх,страх и отново страх.Въпреки,че Ферит знаеше,
че ще бъде зашлевен от плесница реши да потуши огъня в себе си.Реакцията на Сейран - типична за нея нападаща женска котка ,но някъде в дъното на душата си и
 тя го желае колкото и да е погнусена все още не осъзнато.Преди това обаче не мога да отрека,че бях ядосана на сцената в хотела жениш се дори и на формалност цялата ти рода е в същия хотел даже може и в съседни стаи и ти си водиш гаджето / вече любовницата в хотелската стая напиваш се като....и припадаш от заболяването си.
Съпругата ти през това време спи във ваната е единствената която може да ти помогне в момента.Ключа на връзката им /тя го спаси.
Много хубави моменти и ситуации имат СейФер ,но са толкова изгубени в тази история,че не виждат,че всеки детайл ги води един към друг.Даже и Халис първо е искал да подари гривна на Хатидже.Ферит успя.
Младите ще направят това което те не са успели Ферит може да е страхлив от дядо от последствията ,но мисля,че любовта му ще му даде сили факт е,че има глупави действия ,но под усмивките на Ферит се крият сериозни проблеми за които зрителя едва ли подозира защото да стигне до кабинета на Гюлсерен едва ли от тръшканията на вратите на Сейран в лицето му.Той спомена на Сейран,че има една тайна /Каква е тайната на Ферит? В началото ми прави впечатление,че не му се дава да шофира дори.Защо? Трябва да има причина и изведнъж си кара колата? Болките в корема на Есме които категорично мислех за лоша болест.Колко се промени Кязъм? Нима като разбере,че баща му е загинал заради Халис няма да отдели дъщеря си от Ферит? И ето това ще е разковничето на историята ще последва тогава Сейран татко?
Много тежки думи си изричат един на друг думи които е нормално после да си нямат доверие и двамата наистина не мислят когато се карат дали другия няма да го заболи.Ферит вярва на Сейран защото тя винаги е там от какво се отказа само не си легна с него не му каза,че го обича обаче преди това.Да си легнеш с някого е лесно,но да обикнеш някого с всичките му кусури е много трудно.Сейран е права да иска Ферит да изкара Пелин от живота си като всяка една жена която държи на брака си,но не е права докато и тя не е честна с него.Той и призна старае се за тях , а тя наистина какво прави? Проблема не идва от нощниците и не консумацията само.Сейран не му отговори на чувствата затова се стигна до темата за развод.Когато едно уморено лутащо дете като Ферит буквално изгубена душа като рибка в аквариум е Ферит точно.Когато излезне от аквариума за него е опасно интересно как е живял в чужбина без да му дудне някой на главата?
Гюлгюн и Орхан са трагични родители делят децата си....
Гюлгюн обича повече Ферит а Орхан повече Фуат.
Ферит копнее за баща си както Фуат за дядо си.Ферит не изпитва завист точно това е видимо винаги.Лъже само по принуда не му харесва да го прави,но го прави.Не носи лоши чувства в себе си.
Гледайки Ферит ми иде да го прегърна в повечето ситуации
 това едва ли е пристрастие към актьора сигурна съм. Дефне много хубаво каза на Орхан,че той е едно пренебрегнато дете ,а после бил добър баща?
Сейран е много избухлива спрямо Ферит ,но и неговото държание не беше ОК. Какво направи Ферит за Сейран?
-Спаси сестра и. Блъфове не блъфове го направи.
Трябва да си глупава да облечеш тази нощница все пак малко или много познаваш този човек срещу теб за да разбереш,че е блъф и въпреки че не е нормално и някой да ти каже такова нещо,но преди това пак беше предизвикан както в повечето ситуации.Двамата се тровят в гнева си за съжаление въпроса е дали гнева е по силен или това което се породи в сърцата им? Още 5-ти епизод виждаме голяма ревност от страна на Ферит.
-Много ли ти липсваше любимия? Да не коментирам панаирите с Ефе които крещяха : Всички мъже ще видят това което аз виждам.Тук може да е егоистично приемам.
Сейран и Ферит бяха съюзници в началото в тази тайна и в този брак.Всеки щеше да живее както той си знае да но не стане както Сейран не отиде на университет така и Ферит не усети как иска да е при Сейран а не при Пело и колкото пъти бягаше при Пело беше след някой скандал или за да забрави за нея.Все повече я търсеше и когато тя го напусна той мислеше за едно - Как ще живее без някого с когото толкова е свикнал....
Това винаги плаши Ферит да не е сам.Много искам да разгърнат историите на героите това ми е огромно желание белким сценариста изкара детайли които да говоря.
Тя не те иска....
- Не те искам!
- По добре да отида да живея в ада на баща си от колкото да бъда с теб.
Първата сълза от Сейран наистина го нарани и това не беше егото му единствено.
Много обичам да използвам този израз - неусетно.Може и да ми е любимата дума в тези години.
Дали Сейран обича Ферит?  - Обича го ,но и тя е като Ферит и той трудно прие,че е влюбен.Отричаше всяко свое действие което касаеше тях двамата и нея. Типично за мъж женкар не пада по гръб ,но и при нея така се получава въпреки,че Сейран се влюби в Ферит не във Ферит Корхан колкото и да е съпругата му носеща тази фамилия.Проблема идва оттук трябва да живееш без да мислиш мислиш ли много можеш и да загубиш.
Не знам дали забравиха за заболяването на Ферит.Искрено се надявам да си припомнят защото от там идват всичките му проблеми това е бунта му срещу неговия подстоянен надзор.Нещата които изживя Сейран и показаха са ужасни и за Суна също ,но Суна точно като Фуат завижда на сестра си за съжаление.
Само,че и тя като Ферит не носи лоши чувства към сестра си която не и сътвори малко проблеми.
Пелин знае,че тези двамата се обичат вече и за нея това е оръжието и - майка и да ги раздели след като плана и не проработи ще пробва всичко с крокодилските си сълзи -моля ви гледайте сериала. Тя многократно измами Ферит и го постави в ужасни ситуации. Това ли е любов? На мен ми свърши в очите още като му позволи да се направи мотика знаейки,че е болен и държейки инжекциите му в хладилника си. Майка и знае ли какви ги е свършила? Защото не са малко нещата които натвори. Но и виковете и крясъците не са любов за съжаление. Моят дядо казваше,че викали само слаби хора когато някой ми се развика насреща го оставям да вика предимно ,но да си дойдем на думата.
Сама поиска да се види със Сертер напук на Ферит
Предаде го казвайки,че снимките които ги е заснел журналиста отговарят на това което показват снимките
Какво още пропускам ще е капак ако не каже на Кязъм за Юсуф.
Ифакат - жадна за власт. Ако не направи тя нещо което тя казва всички стават черни бедната мисли се за по голяма от Агата такива жени лесно могат да оплетат мъже като Орхан в мрежите си.Не знам как е починал съпруга и какво е станало точно интересна ми е нейната история защото е доста ключова отрицателна фигура в отношенията на нашите двама герои в това съм сигурна тя не хареса Сейран за този дом защото видя конкуренцията веднага.Някой който може да бутне клишетата в този дом да чупи катинара на клетката и така наречения "уют" изчезне.И дааа Ферит и Сейран ще счупят клишетата в този дом дядото ги избра единия ще спаси фирмата и Садък сигурна съм ,че няма да го остави да го изгонят и да млъкне за на татко и батко деянията. Ифакат и Орхан имат връзка паралел Пело - Ферит ,но даже и по гадно добре,че свърши ,но Гюлгюн е напълно на ясно с тези неща.Тази жена е в тази къща само заради Ферит и сълзите които той е лял преди.
Колко е влюбен Ферит? Толкова,че и да е дал някакво обещание преди три години е било ей така....
Може би затова го боли толкова много защото този път за него нещата не са ЕЙ ТАКА и той го усеща,че е споделено ,но има нужда да го чуе и усети.
И най-големия отговор на въпроса на Пело който Ферит знае...
Какво ти даде Сейран?
-Ферит се научи да обича точно както казах с бебешките крачки научи се да обича жена си.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 00:46 от x BlackRose x

# 666
  • Яко в Матрицата...
Диди, евала за ентусиазма ти да пишеш Flowers Hibiscus

Имали сме нова песен Simple Smile

Скрих те в сърцето си
Откакто за пръв път те видях,
Всички страхове се възпламениха...
...........................................
Пътят е дълъг, нека краят му стига до теб...

Трябва да го помисля малко, сега нямам време, пък и за превода е важно как текстът е свързан с мелодията Joy

# 667
  • Дубай
Добро утро в петък ☕
Да видим какво ще предложат днес СейФер.

Диди,това,което пишеш е истина, комуникацията и на двамата е под всякаква критика.Като цяло не само Ферит ,ами и Сейран има някакво психично разстройство...Липсва им диалогът и разбирателство,липсва им уважение един към друг,въобще липсват им нормални взаимоотношения между съпрузи,защото тяхните не са.

# 668
Привет! Flowers Hibiscus

Диди, страхотен анализ - права си за почти всичко. Пело я мижа. Не съм убедена и, че Орхан обича повече Фуат. Ако беше така, нямаше да го въвлече в машинациите във фирмата. Другото - според мен Сейран стана такава раздразнителна, след като започна да се влюбва във Ферит. Преди това Пелин не и пречеше толкова, дори замиташе след Ферит, за да си нямат неприятности с възрастните. Но то обида до обида, бе... Ще изкараме накрая на сезона списъка. Laughing

Цитат
Суна е сестра на Фуат по съдба НЕВИДИМАТА...

Мхм, и двамата са пренебрегвани от родителите си. Предпочитаните са Сейран и Ферит - малките.

А за този, старият, какво ще кажеш, пропуснала си го? Той най-много реве за анализ. Laughing

Еванджелин, Heart Exl

# 669

Благодаря за милите думи...
Ах дъртия е трагедия закостенял в неговото време традиции и нрави и всички покрай него и като тропне  по масата и всички да му козируват все едно са в казармата сбъркана цивилизация за уважение има той...
Неприятен ми е общо взето.. Тя и Хатуч същата много проблеми ще имат младите.

Колкото да текста на новата песен без да знам аз съм я описала.

# 670

Нови кадри от еп.25 😉

# 671
  • Яко в Матрицата...
Ай, много са сладки Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Диди, аз е изчетох с кеф, макар че с доста неща не съм съгласна Grinning

# 672
  • Дубай
Сейран е като бизнес дама така с прибрана коса.

# 673
А това е бъдещият кандидат на Суна, с когото са на вечеря Joy

Вижте го Saffet😅
Edit: имах предвид, че сега стана ясно, кой ще е този мистериозен Саффет. Явно ще е от заможните, Кязъм ще го хареса. 😅

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:44 от bellie_ellie

# 674
А това е бъдещият кандидат на Суна, с когото са на вечеря Joy

Вижте го Saffet😅

В момента даже и Фуат ми се стори красив пред този.
Добре,че са Мерт и Емре,че всичко друго е дроздофили ама живи и Умут / Юсуф не е зле ама той точно е със селска хубост.

Общи условия

Активация на акаунт