На море в Турция - тема 78

• 64 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • на последния етаж
Благодаря много! Flowers Hibiscus
На мен даже и регионите не са ми познати, затова би ми било полезно да споделиш примерни почивки (като конкретни селца/градчета или селищата за пренощуване по път нататък и обратно).

# 211
  • София
Мария, никак не звучи зле и вашия начин на почивка. За жалост в последните години с напредването на възрастта като че ли станахме по-мързеливи. Хипотетично съм склонна да се пробвам с нещо подобно обаче.

# 212
  • Варна
Тонка*, и ние последните години все по-трудно се навиваме да пътуваме надалеко, но като си работил цяла година като вол и знаеш, че след почивката пак същото те чака, някак си ни минава мързела. Друго е да забравиш за работата 2 седмици, да видиш какво правят другите хора и как могат да живеят нормално. За годините често сме си говорили с гарманци, англичани и т.н. хора от белите държави. Повечето които сме срещаи работят обща работа без образование, но като дойде време за почивка нямат проблем да почиват 3-4 седмици ... И това без да мислят за пари. Просто живеят нормално. Поне тези които сме срещали.
Лита, места има много, просто зависи какво търсите: забележителности (Демре), спокойствие (Калкан), плаж (Патара), обиколки с корабчета (Каш, Далиан), и т.н. Из интернет има пътеписи, можете да разгледате. За нощуване за пътя обратно, Ескишехир е добър избор.

# 213
silvushka, благодаря за споделеното,ние сме там 4 нощувки и после отиваме в Хайдарпаша за 7, надявам се да си прекараме добре Simple Smile

MariaNova, би ли споделила хотел в Ескишехир, от който да сте доволни, и къде там може да се пазрува, имат ли нещо като мол? Остана ми само да резервирам нощувката на връщане, и ние така мислим да разделим пътя, но се чудя още къде в Ескишехир , че града ми е непознат.
 Ако някой друг се включи ще съм благодарна !

# 214
  • София
Има огромен мол в Ескишехир, Espark или нещо подобно, не съм ходила обаче.
Ние спахме в Park Dedeman, извън центъра и беше удобно с колата. В центъра като се забихме беше пълен ужас, добре че не карах аз. Има си паркинги обаче, ако решите да сте в гъстото.

# 215
Има огромен мол в Ескишехир, Espark или нещо подобно, не съм ходила обаче.
Ние спахме в Park Dedeman, извън центъра и беше удобно с колата. В центъра като се забихме беше пълен ужас, добре че не карах аз. Има си паркинги обаче, ако решите да сте в гъстото.

А този мол в центъра ли се намира ?

# 216
  • София
Като го гледам, по-скоро май не.
Червеното е мола, зеленото - хотела, в който сме били. Близо до хотела е парк Сазова, на около 5 минути с автомобил.

# 217
  • Варна
Краси888, основните молове в които сме били са точно Espark и Vega Outlet. Първият е по-централен и вечер се претъпква с хора, вторият е по-широк и по-евтин. Храни, подправки, злато и други подобни може да се пазаруват на сметка от другата страна на реката в централната пешеходна зона. Както Нелка* казва, в центрланата зона паркирането е проблем. затова и обикновено избираме хотел с паркинг, каквито са хотелите като Ramada, Merlot, и останалите около тях в близост до университета, просто са в по-периферен район и не е толкова наблъскано. Не са и толкова далеко, на пешеходно разстояние от центъра са, не са и скъпи.

# 218
MariaNova и Нелка*, много ви благодаря за разясненията!

# 219
  • Пловдив
Който ще пътува със самолет вече има качени полетите от летище София за Анталия.

# 220
  • София
Който ще пътува със самолет вече има качени полетите от летище София за Анталия.
уаааау, какви цени, мале мила!!!!
Билетите, които купих още в края на миналата година сега са над два пъти по-скъпи.
за първия ни полет за юни два билета с 20кг. чекиран багаж ни излязоха 140€ общо.
Сега са 480€. Егати разликата.
За втория полет през юли билетите ни бяха по 130€ на човек, сега са по 240€...

# 221
Като заговорихме за цени ... това е за Камелия Айшен Сиде
Скрит текст:

# 222
Освен цената и часовете на полетите са ужасни! Плащаш 7 дни, а реално ползваш 5.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 11:48 от viliiianka

# 223
  • София
Като заговорихме за цени ... това е за Камелия Айшен Сиде
Скрит текст:

Ноември цените за същия хотел, също в Букинг, бяха около 7500 за четирима в най-големите апартаменти, дето са с две стаи и две бани. Разликата е драстична!

# 224
Клер, тези цени, които показах са за средата на октомври.

Общи условия

Активация на акаунт