На море в Турция - тема 78

• 64 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
ЪПДЕЙТ по моя въпрос. Емералд предложиха като комплимент да пътуваме на 20 или 23 със самолет. Въпросът ми е кога са им обикновено полетите и не се ли губят два дена така, ако пристигнат късно? С автобус пристигаме рано сутрин, слагат ни гривните и пей сърце 😆

# 601
  • София
Някой от плажуващите в Анталия може ли да сподели как е водата в морето и басейните....

Нашият полет е на 08.06. от София. Да сме живи и здрави само..

# 602
  • Стара Загора
ЪПДЕЙТ по моя въпрос. Емералд предложиха като комплимент да пътуваме на 20 или 23 със самолет. Въпросът ми е кога са им обикновено полетите и не се ли губят два дена така, ако пристигнат късно? С автобус пристигаме рано сутрин, слагат ни гривните и пей сърце 😆

Това е информация на страницата на Емералд по отношение на полетите:

"Полетна информация Анталия - ден Вторник:

Заминаване: София 11:20 – Анталия 13:00
Връщане:   Анталия 08:30 – София 10:30
Тип самолет:   Boeing 737

Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
Информация за груповия трансфер летище-хотел-летище (в зависимост от местоположението на хотела):

- район Алания - около 3 часа в посока;
- район Сиде - около 2.5 часа в посока;
- район Лара - около 1 час в посока;
- район Белек - около 2 часа в посока;
- район Кемер - около 1.5 часа в посока;

Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията. "

Ако не си променят часовете, в хотела ще пристигнете 15.00 - 16,00ч. А на връщане ще ви вземат много рано от хотела (според мен 4,30 - 5,00ч), т.е. последният ден не го бройте.

# 603
Това е лошото със самолет, че се губят два дена от почивката, първият и последният.

# 604
  • София
Някой от плажуващите в Анталия може ли да сподели как е водата в морето и басейните....

Нашият полет е на 08.06. от София. Да сме живи и здрави само..

https://bg.seatemperature.net/current/turkey/antalya-antalya-turkey

В Дидим е 19 и се къпем.

# 605
  • Пловдив
Хич не го мислете.Съгласявайте се със самолет.Дори и да се губят дни много по добре е.Особенно както сте с малко дете.Иначе с автобус ще е мъка за всички.

# 606
Нашият полет на идване беше обявен за 12.30ч, но излетяхме в 13.30ч. Бях организирала индивидуален трансфер и в  16ч бяхме в хотела. Утре също сме с индивидуален трансфер и ще ни вземат в 6.30ч от хотела. Дано няма закъснение при излитането.
За първи път почиваме в Анталия, но с индивидуален трансфер се спестява много обикаляне и нерви. Препоръчвам!

# 607
Ние сме с Тез тур. Полетът ни е обявен за 6:30 от София, а обратния е 14:30 от Анталия. Устройва ни идеално. Ако всичко е наред и няма изненади ще сме в хотела още преди обяд на първия ден, а последния ден ще закусим спокойно и ще тръгнем.

# 608
[/quote
Ако знам, че ако резервирам с автобус ще предложат самолет Емералд, веднага го правя...

# 609
Мен не ме притеснява автобуса, ама грам. Дразни ме това, че трябва да стана в 4. Тва е страшна тъпотия с тия полети. Приех и вече съжалявам. Свършила работа. Ще знам занапред. Никога повече. Няма да си развалям почивката.

# 610
  • София
За първи път чувам някой да се оплаква, че ще му се наложи безплатно да лети със самолет, вместо да се лангърка часове наред с автобус. Joy
Извинявам се, но наистина не го разбирам това тръшкане. Ще пристигнеш в нормален час, защото така или иначе настаняването по хотелите е след 14.00 ч. А от последния ден губиш 3-4 часа. Аз тук поводи за драма не виждам.

# 611
Ами въпрос на избор е. И това е моят избор. Предпочитам си автобуса и не става въпрос за безплатно или не. Освобождаващ стаите в 12, има си багажни помещения и цял ден си лежиш на плажа. Тръгваш си късния след обяд. Пристигаме сутрин към 7-8 ч ползваме си всичко в хотела. Не виждам какво хубаво има да стана в 4 часа с бебето. Лангъркането в автобуса не го усещаме.Буквално го проспиваме.
Благодаря на всички за включването. Бяхте много полезни с опита си.
Ще дам отзови за хотела като се върнем.

# 612
  • Стара Загора
Parusheva, напълно съм съгласна с вашето мнение. С автобус пристигаме в хотела към 8-8,30ч и си ползваме всичко, стаята не ми е спешна. А последния ден сме на плажа до последно!

# 613
  • София
Тоест вие ползвате услуги, които на практика не сте заплатили, благодарение на това, че хотелът проявява разбиране. А не че някой нещо ви орязва.
Ние с кола например отиваме за повече нощувки и съобразяваме стриктно часовете за настаняване и тръгване. Дори тръгваме веднага след закуската, нищо че имаме междинна нощувка.

# 614
Това е Турция, а не България!

Хората искат да си освободил стаята до
12ч, а не да напуснеш хотела.

Общи условия

Активация на акаунт