На море в Турция - тема 78

• 66 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Що си мисля,че имаше забрана за Айкос в Турция..

# 406
  • Пловдив
Напишете някой отзив за хотел,малко да ни стоплите в тези студени майски дни.Като гледам прогнозата за времето се тревожа дали до 11.06 ще се стопли водата в морето и басейните?

# 407
  • София
И ние сме средата на юни, дано да се стопли 😊

# 408
Ние сме от 2 юни... ☺️ надявам се да се къпем спокойно. Ще пиша.

# 409
Ние заминаваме след седмица и съм доста притеснена за времето. Уж четох как Анталия е най-слънчевият турски курорт, уж приятели които ходят всяка година е края на май ме убеждаваха колко е добре, а сега като гледам го дава все облачно. Иначе температурите 26-27 градуса  ме устройват, тъй като сме с бебе не искаме да сме в жеги, но ако ни вали ще е кофти. За София не искам да коментирам ноемврийското време. Нещо се сбърка тази година.

# 410
  • Sofia
Ние (живи и здрави) заминаваме в събота. Чудя се бански ли да взимам, или мини ски!? Последните години ходим винаги последната десетдневка на май, толкова студено никога не е било.. За водата не си и мечтая, моля се да е топло, и да не вали.

# 411
  • Някъде в Европа...
Напишете някой отзив за хотел,малко да ни стоплите в тези студени майски дни.Като гледам прогнозата за времето се тревожа дали до 11.06 ще се стопли водата в морето и басейните?
Аз съм от 26.05 😀..Днес преглеждам банските вече и брошурите за слънцезащитни мазила 😁...Уверяват ме от място, че темп там са 27-28 гр, дори и снимки мернах от Белек с темп 34 гр днес...

# 412
И ние заминаваме в събота за Сиде. Температура на водата 23....малко студеничка ми идва🌞🤔

# 413
Ние в четвъртък се върнахме от Тасос, където малсималните темп. бяха 18-19 гр. Е вярно не се къпахме във водата, но пък имам тен. На 31-ви живот и здраве заминаваме за Белек, та ако е 26-27 градуса напълно ме устройва.

# 414
Е, все пак времето, температурата и усещането на градусите нямат нищо общо между Тасос и  Анталия 😁 
Ние винаги в началото на юни сме ходили и винаги времето е било прекрасно,  морето е било приятно за къпане. Дано и сега е така🤞

# 415
  • Някъде в Европа...
И ние все първи дни на юни отиваме...Температурите - над 30 гр, със сигурност, дори 35 гр.. Имало е години, в Сиде, във Вон, темп на 3.06-04.06 е била 40 гр...
Тази обаче е ненормална година 😀

# 416
Ние сме от 31 май в Алания. Дано се постопли водата.

# 417
Напишете някой отзив за хотел,малко да ни стоплите в тези студени майски дни.
Хайде, нека аз да съм Stuck Out Tongue Winking Eye
В Белек сме в Selectum Family. Пристигнахме в събота сутринта с автобус на Емералд до Анталия и след това с индивидуален трансфер до хотела. Времето е супер! Сутрин е свежо, по обяд вече си става жега, за вечер си намятаме по нещо. В морето не сме се къпали, защото ми се струва студено, но в басейните си се къпем.

# 418
  • Пловдив
Как с автобус,а с индивидуален трансфер?Когато сме пътували с автобус минава си и оставя хората по хотелите.

# 419
Да ви заредя с лятно настроение с малко снимки от плажа

Как с автобус,а с индивидуален трансфер?Когато сме пътували с автобус минава си и оставя хората по хотелите.
Ами явно, за да не се отклонява целия автобус. Хора за още няколко хотела също имаха трансфер от Анталия, но не знам тях с какво са ги извозвали, за други хотели казаха, че автобуса ще мине да ги остави.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 16:50 от mistery

Общи условия

Активация на акаунт