На море в Турция - тема 78

• 64 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Кацнахме в Анталия и бързам да напиша,че времето е прекрасно. Грее слънчице и е много приятно. Дано се задържи така. Ще напиша подробно и за Арканус Ризорт тези дни.
Ще ви следя с нетърпение, че и ние на 27.05 пристигаме на същото място. Ще се радвам на повече информация от вас, как е времето, водата в морето и басейните и вечерните и дневните забавления. Пожелавам ви една слънчева и ползотворна почивка 🤗

Здравейте!
Днес беше отново топло,дори изгорях. На моменти имаше и облаци,но нищо впечатляващо. Цял ден сме на плажа. Останалите от компанията се къпаха в морето и басейните,но не е много топла водата все още.
Мислех,че хотела не е много актуален сред българите,но има много сънародници. За мое очудване е и почти пълен без да се усеща струпване никъде.
Храната ни харесва. Чудим се кой от ала карт ресторантите да пробваме,така че,ако някой е бил има впечатления, ще бъда благодарна на сподели.

# 556
И ние днес пристигнахме в Сиде. Супер безпроблемно пътуване, полетът ни беше в 08:10ч., в 11ч. се настанявахме в хотела. Времето днес беше променливо, когато пристигнахме имаше облаци и беше леко хладно, но следобед изпече слънце и стана перфектно за плаж. Такова време харесвам, да можеш да се печеш на слънце и да хващаш тен, без да получиш топлинен удар. Ако всеки ден е такова ще съм доволна. Сега вечерта е топло.  Относно водата, която вълнува всички, в басейните е много приятна и става без проблем за къпане, в морето обаче е твърде студена за мен, въпреки че следобед имаше много хора вътре, включително и бебета. Аз вероятно ще се престраша в края на почивката, когато го дават още повече да се  затопли.  Хубаво море на всички!

# 557
Моля, ако някой е ходил от Сиде да гледа вечерното шоу в Легендите, да сподели тук или на ЛС. Без кола сме, т.е. вероятно с такси е опция. ☺️ Гледах дневен вход, но ми идва твърде скъп, особено за хора като нас, които не се кефят на аквапарк и лунапарк изобщо и една госпожица, която харесва само леки, неекстремни пързалки и емоции😁 Та си мисля да видим само вечерното представление...

# 558
  • Пловдив
Миналата моя позната беше в Камелиите и от посрещащата агенция бяха им организирали извозване и съответно са ги изчакали да свърши вечерното шоу.Доколкото си спомням беше казала по 30 евро на човек.

# 559
  • София
Питайте на рецепцията в хотела- ще ви ориентират в цената и могат да ви организират такси да ви вземе

# 560
  • Варна
Цените само малко ме стреснаха.

Не знам кое е стряскащото . Има от всичко а и човек знае и 2 и 200 и 2 000 Simple Smile . Има геврек за 7 лири , ядохме 2 кюнефета - едното на Истиклял за 150 и едно в Лалели до хотела за 30. В Кадъкьой зад ферипорта има няколко карета с  десетки заведения , пекарни , сладкарници с най различна кухня , чорбата навсякъде /всички видове е 25 - 35 лири , всякакви ястия в различните заведения на почти едни и същи цени - по преди са публикувани няколко менюта с цени - такива са цените и в различните квартали , на връщане преспахме в Одрин и се върнахме през Лозенград и там е същото - най много 5-10% + - Simple Smile

# 561
  • София
Не знам какви грамажи ама нещо си в грешка, кюнефето порция 3 дни всеки ден ям по едно на 3 различни места, едното точно на Лелели бяха по 70-80 лири. Порция ядене, например адана кебап, под 15-17 лв няма, бира не стига че не дават по кръчмите в хранителен магазин е 4-5 лв кен Ефес. Страшно скъпо е.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 10:57 от valerko

# 562
В Одрин за 4 кюнефета с топка сладолед платихме четиридесет и няколко лева.

# 563
  • София
Сутринта в Дидим

и след 13:00 ч

# 564
Сутринта в Дидим

и след 13:00 ч

В кой хотел сте, духа ли вятър. Как е времето. Ние от 10.06 сме в Кушадасъ, не остана, дано времето е с всички ни

# 565
  • София
Eli_r, супер е, не е горещо, много приятно е.

https://www.anadoludidimclub.com/?gclid=CjwKCAjwpayjBhAnEiwA-7en … 6RPBoChtgQAvD_BwE

# 566
Ще чакаме и отзив от хотела

# 567
  • Sofia
Днес в Сиде отново е мрачно, засега не вали.
Дано се оправи, да видим малко слънчице. Времето тази година не е с нас.
П.С. Вече вали изля се като из ведро. 🥲
Приятни почивки на всички. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 11:09 от Crystal_Noir

# 568
  • София
Някой ходил ли е в хотел Кая- Сиде? Имаме резервация за 08.06. и дори не съм проучвала мнения за хотела.

Ако има някой пътешественик, който е бил в нашата посока, ще се радвам да сподели какво му е харесало.

# 569
  • София
Някой ходил ли е в хотел Кая- Сиде? Имаме резервация за 08.06. и дори не съм проучвала мнения за хотела.

Ако има някой пътешественик, който е бил в нашата посока, ще се радвам да сподели какво му е харесало.
Един френд миналата година беше в Кая Белек и беше впечатлен. По всяка вероятност тая верига държи ниво. Много ти помогнах, нали?

Общи условия

Активация на акаунт