Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Христос Воскресе! Весели празници!
Аз съм на пролетна вълна.И да покажа новите си придобивки за декорации в кутийките. Heart

# 541
  • София
Здравейте, един въпрос имам относно изграждането с гел. Нанасям, изпичане, не съм успяла да оформя добре, поизпилвам и оформям отгоре. После трябва ли да слагам бонд, база и накрая цвят или мога да прескоча бонда и базата? Досега все така съм правила, но ми е досадно.
Аналогично с х гел- залепвам както си му е реда, отгоре пак ли процедурата с бонд, база и т.н.?
Благодаря предварително и честит Великден!

# 542
С линт базата можеш да изравниш. Ако искаш да спестиш време- вземи си цветна база някаква. Тънка подложка безветна и после укрепващ с цветната.
Момичета, не дезинформирайте, моля! Какви са ния 100 тънки слоя и не мислите с кочукжа, че може. Баш каучуците за укрепване. Аз не знам в един форум ли пишем и четем?!

Здравейте! Христос Воскресе! Бъдете здрави и щастливи!

Това дали към мен беше въпрос?
Споделям мнението на две маникюристки, приятелки една от които преподавател.
Не съм написала никъде 100 слоя.

Аз ползвам само каучукови бази (безцветни и цветни), на различни марки точно защото ми укрепват ноктите.
Нанасям си първи слой, слагам после втори ( без да пека между двата), изравнявам доколкото мога и пека.

Хубав празник, момичета!

# 543
Terpsyhora, преди гела нанасяш фрешер, ултрабонд и база. След оформянето на гела минаваш само с обезмаслител и пристъпваш към цвета.
Фрешер, ултрабонд и база са предназначени за спойка с естествения нокът, няма смисъл от нанасянето им върху гел. Същото и с Гел Х - само ги матираш отгоре с буфер, обезмасляваш и слагаш цвят.

Честит празник и от мен, момичета! Heart Eyes

# 544
Честит празник, момичета! Бъдете много здрави и все така вдъхновени! Една скромна снимчица от мен на Neon 06 ( с частици).

# 545
  • София
Есмералда, благодаря! Спести ми толкова много играчка! Simple Smile

# 546
Моля! Радвам се, че съм била полезна Hug

Между другото, клещичките на Mr. GREEN в Али в момента имат чудесна промоция, минавам да ви кажа, че качеството е супер, съвсем сравнимо със Сталекс, а цената е повече от наполовина. Пускам ви линкове на промоциите, ако някой иска да се възползва.

https://a.aliexpress.com/_mPbeh9W

https://a.aliexpress.com/_mLOyhIs

# 547
Момичета, някой ползвал ли полигел от тази марка? Доволни ли сте?

# 548
Не ти препоръчвам нито геловете, нито полигела на Silcare, не са особено добри, аз имах много отлепвания на материал, а обикновено всичко се държи добре на ноктите ми.

# 549
Спасимира,аз имам този и не е лош,държи ми се добре на ноктите,но нямам база за сравнение,не съм ползвала друг.
https://makeup.bg/product/559418/

# 550
Момичета, мъжът ми пита колко гел лака има една средностатистическа жена.
Разчистих около 40 и ми остава цяло пълно чекмедже Joy
Помогнете за статистиката и споделете колко имате вие (пиша с надеждата да има и други шопинг маниаци като мен Joy).

# 551
Аз имам около 40 нормални, гел лаковете ми са 20-25. Но все пак започнах да ползвам гел лак съвсем отскоро, купих си няколко комплекта с по няколко лака и единствената причина да се спирам е, че гел лак си правя все пак само 2 пъти месечно.

# 552
Моите са 65-70. И не мисля,че са достатъчни. 😁 Ако имам пари,винаги успявам да намеря кой цвят ми трябва и да поръчам.

# 553
Моите са над 60 броя, понеже преди използвах повече Блускай и имам цялата палитра. От доста време вече съм само с Коди и от тях почти цяла палитра имам, та така… 😅

# 554
  • Варна
Не съм ги броила ама......3 кутии за джунджурии от големичките Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт