Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Въпрос: На завършен лак / преди два дни/ мога ли да и сложа отгоре друг цвят и пак топ лак?

# 556
  • на брега на морето
С базата и топовете около 60. Hug
Кетито- да, можеш. Hug

# 557
Момичета, мъжът ми пита колко гел лака има една средностатистическа жена.
Разчистих около 40 и ми остава цяло пълно чекмедже Joy
Помогнете за статистиката и споделете колко имате вие (пиша с надеждата да има и други шопинг маниаци като мен Joy).
97 цветни гел лака, бази и топ лакове са около 10тина Blush
Как ги ,,разчистваш"?

# 558
  • на брега на морето
Аз разчиствах последно като сменяхме държавата. Тогава подарих на приятелката ми лакове, които не ползвам. Сега " разчиствам " само ако някой лак се е изпортил/ скапал.Grinning

# 559
Аз съм капризна на цветове и имам под 20 в постоянния асортимент. Иначе купувам от време на време нови, ползвам веднъж, не ми харесват и ги продавам или подарявам. Имам само един топ лак (гелиш) и една база, които си харесвам и подновявам. Обикновени лакове нямам.

Може нов цвят върху стария, просто трябва да матираш с буфер преди нанасяне.

# 560
Ох, добре, успокоихте ме, че не съм само аз Joy Обаче мъжът ми каза, че във форума не сме средностатистическа извадка Joy Те средностатистическите жени си ходят на маникюрист и не събират като нас.

Вени, разчиствам ги, като подбирам цветове, които са само пробвани или малко ползвани и по една или друга причина не ползвам.
Преди известно време ме светнахте за ФБ групата за продажба на неща за маникюр, мисля там да ги пусна. Не обичам да ми залежават неща, така че ако нещо не ползвам, гледам да го шитна, за да не му мине срокът и да го изхвърлям след това. Отделила съм и някои за подаръци на приятелки.

# 561
Ако нямаш ел пила има ли някакъв начин да изградиш  нокът?

# 562
Гел лаковете са ми около 20, като някои са  доста близки цветове. Явно едни и същи ми хващат окото. Гледам да се озаптявам, че преди време, когато се занимавах и с декорации, имах "милиони" лакове, боички, стикери, лепенки, перли, камъчета  и какво ли не още... Още имам разни останали неща, но вече не ми се занимава и не ми е интересно.
Иска ми се още някой готин, плътен, ярък флаш.
И от 3 дни се опитвам да хвана красотата на един флаш 😁
Е, получих просветление... телефонът има и светкавица🤣

# 563
Ако нямаш ел пила има ли някакъв начин да изградиш  нокът?
Да, но ще пилиш с обикновената пила.

# 564
И аз имам около 60 цвята, но някои са вече доста стари и само ми заемат място.

# 565
Ох, добре, успокоихте ме, че не съм само аз Joy Обаче мъжът ми каза, че във форума не сме средностатистическа извадка Joy Те средностатистическите жени си ходят на маникюрист и не събират като нас.

Вени, разчиствам ги, като подбирам цветове, които са само пробвани или малко ползвани и по една или друга причина не ползвам.
Преди известно време ме светнахте за ФБ групата за продажба на неща за маникюр, мисля там да ги пусна. Не обичам да ми залежават неща, така че ако нещо не ползвам, гледам да го шитна, за да не му мине срокът и да го изхвърлям след това. Отделила съм и някои за подаръци на приятелки.
Средностатистическите жени, които ходят всеки 3 седмици на маникюристка плащат много повече отколкото няколко лака.

# 566
И аз имам около 60 лака, но доста ми дадоха и приятелки с отшумял порив за домашен гел лак 😆. Обаче си е краста, все си казвам, че имам достатъчно и не ми трябват повече цветове, но пак по някой друг цвят забърсвам от време на време. Преди време имах такава обсесия към козметиката за коса, тук поне са по-евтини нещата 😂

# 567
Средностатистическите жени, които ходят всеки 3 седмици на маникюристка плащат много повече отколкото няколко лака.
И аз с това се успокоявам, но ако седна да направя сметката и тегля чертата, е вероятно да излезе, че за продукти и стотици нещица от Али съм похарчила повече, отколкото ако ходех на маникюр. Joy

# 568
Аз не знам колко имам, сигурно към 30.
Много съм доволна от руските лакове, не мога да повярвам как за 2, 3 евро се сдобих с читави лакове. Кой знае състава какъв е, де 😃
Опитах се и аз да уловя красотата на флаша с и без светкавица. На живо цветовете са страхотни :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 569
И аз отскоро освен обсесията за козметика за коса, преминах на такава за лице, а гел лакове не обсъждам изобщо, там все гледам нещо ново, като техника или материали, които не съм ползвала и все го купувам - фолио, гел боички, брокати, а сега и за лятото по-ярки цветове.
Изобщо не му е лесно на мъжа ми, че и купуването на дрехи даже не го броя за обсесия. Joy

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 08:58 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт