Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 222
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета! Страхотни нокти показвате 🥰

На мен нещо ми умря лампата, както хубаво печеше сега започна много зле да се представя. Първоначално мислех че е от китайските лакове, но когато пробвах изцяло само със системата на Коди и отново ми се отлепят направо на цели люспи след ден,два. И според мен няма какво друго да е освен от лампата, тъй като преди това нямах проблеми и си държеше.

Гледах от линка на първата страница има няколко лампи, най-силната в обявата е тази 90w, нея ли да поръчам като най-добра?

# 736
Нещо и от мен. Естествено пак се порязах при махане на кожичките, но иначе това е един от любимите ми маникюри.

# 737
Много е хубав, това естествени нокти ли са? На мен най-трудно ми е оформянето и чупливостта. Сега взех утрабонд, в него ми е надеждата.

# 738
Естествени са да, за чупливостта ултрабонд не мисля, че ще помогне. Аз използвам каучоковата база на Коди и с нея ми стават бетон.

# 739
Да, не се изразих много правилно.Отлепват ми се  краищата и след това се чупят.

# 740
Много е хубав, това естествени нокти ли са? На мен най-трудно ми е оформянето и чупливостта. Сега взех утрабонд, в него ми е надеждата.

Ултрабонд няма връзка с чупливостта. Ако ноктите ви се цепят по края, наблегнете на витамини и минерали, риба и след няколко месеца ще видите, че това ще стре. Вероятно в близкото минало сте пазила диета или нещо храната ви е била бедна на хранителни вещества, или стрес ..
И още нещо - как сваляте старото покритие - с накисване или с ел. пила?

# 741
Здравейте момичета! Страхотни нокти показвате 🥰

На мен нещо ми умря лампата, както хубаво печеше сега започна много зле да се представя. Първоначално мислех че е от китайските лакове, но когато пробвах изцяло само със системата на Коди и отново ми се отлепят направо на цели люспи след ден,два. И според мен няма какво друго да е освен от лампата, тъй като преди това нямах проблеми и си държеше.

Гледах от линка на първата страница има няколко лампи, най-силната в обявата е тази 90w, нея ли да поръчам като най-добра?

Никога не се включвам с мнение,защото имам много какво да уча,но според мен ако не пече лампата лакът ще се набръчка,а щом пада на люспи отдолу трябва да е лепкава тази люспа ,ако не е изпечен.Не мисля че когато лак пада на люспи проблема е в лампата,друга трябва да е причината.

# 742
Напоследък хич не мога да си оформя ноктите, абсолютно винаги на средният пръст е по къс, и все го виждам чак като снимам маникюра Blush

# 743
нещо храната ви е била бедна на хранителни вещества, или стрес ..
И още нещо - как сваляте старото покритие - с накисване или с ел. пила?
Да от всичко това. Иначе, имам пила,но като се отлепи крайчето не мога да устискам до вкъщи и започвам да беля сама. Такъв ми е натюрела.

# 744
Нещо и от мен. Естествено пак се порязах при махане на кожичките, но иначе това е един от любимите ми маникюри.

Златното на коя марка е и кой номер?
Благодаря!

# 745
M.G. До преди месец нямах такъв проблем, а и люспата е гъвкава, за мен е от лампата и недобре изпечен лак. Лакирам с продуктите почти година и така не са ми падали преди, не виждам логика да е от тях, като скоро купих и нови на Коди и процедирам по един и същ начин. За това се насочвам към нова лампа, да проверя дали ще се промени крайния резултат 😊

# 746
pepina709, златното е на Kodi sparkle gel sg01

# 747
Аз съм с такава лампа. Силничка е обаче. В последствие съкратих печенето, заради мнение и лош опит на съфорумки, че се получавало отлепяне на нокътната плочка. Взех го предвид и не съм имала проблеми.

# 748
Момичетар заповядайте в НОВАТА ТЕМА!
Много маникюри имаше и се постарах максимално да кача, че всички да са качени. Трих си три пъти до половина готова тема и накрая по бързата процедура - ще ме прощавате, но накрая вече почнах да пиша само от кого е маникюра. Не го прави по-лош и много ги харесвам, но много бавно става и в бонус три пъти на ново - сори.
Есмералда, всички твои маникюри темата ги режеше брутално грозно и се виждаже среден и безимен пръст, та смених концепцията. А така исках великденския ти маникюр за корица, пу!
Във връзка с лампата да се зкажа. Да, ако падат на люспа супер бързо с читави продукти, с които е държало и аз подозирам лампата, И е възможно да си падат на люспи - с най-най-първата лампа ув с крушки, но някакъв слаб боклук така ми се получаваше. Даже се изложих пред една приятелка като тамън съм взла неща и ще я лакирам много напето - момичето ми се обади да каже, че след душа всичко изпопадало от-до. Тогава не ме хрумна в тъпата кратуна от какво ер но предвид опита ми към момента и наличната информация, оная лампа не печеше хич. Дори, твоята каква е и на колко време? Бързо ли сдаде багажа?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:30 от karmilla

# 749
Напоследък хич не мога да си оформя ноктите, абсолютно винаги на средният пръст е по къс, и все го виждам чак като снимам маникюра Blush

При мен е същото. Погледнато отдолу, всички са еднакви. Отгоре - не. Установих, че просто на средния пръст самата нокътна плочка е по-къса. Особено в сравнение с безименния. За това го оставям по-дълъг, гледан отгоре да е добре. А са ми и криви пръстите, ноктите завиват на където си искат, а като станат по-дълги се свиват на фунийки. Направо "мечта" за маникюр! 😁🤣 Знам за правилата с милиметрите, но при мен няма как.
Та, даже си намерих трик - гледам ги в огледало като ги оформям. Понякога ги и снимам, ако не ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт