🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 677
  • 427
  •   1
Отговори
# 60
  • София
пп само на мен ли ми направи впечатление че Божана дърпаше, като кон шампионката по каяк?Flushed
Очаквах повече от Чефо на пъзела
И аз. Много ошашкан беше.
а защо сте очаквали повече от Чефо на това? Rolling Eyes

# 61
  • София
Бях за сините, но зле си разпределиха силите. Не знам какво й стана на Елина. Ясно, че е трудно на въжетата, но другите жени се справяха. Трябваше нея да сложат на пъзелите.
Чефо и Даниел ме разочароваха, очаквах повече от тях.

# 62
  • Другата България
Аз сега го започвам.
Много добър паралел между Елина и Мария в началото, пиша голям плюс на продукцията за него.

# 63
Само на мен ли ми се струва, че са изкъпани, косите им изглеждат доста по-чисти от предишния път.

# 64
  • София
Между другото, страхотни игри днес. Много приятно съм изненадана от надграждането в игрите. Стават все по-интересни. Изобщо вървят бавно и постепенно нагоре.... Няма да е идеално и няма да е Сървайвър, но пък може би вече се получава интересно ново шоу в родния ефир  Blush

# 65
  • София
"Елина плува, докато Татяна си седи."

Каква изненада.

# 66
пп само на мен ли ми направи впечатление че Божана дърпаше, като кон шампионката по каяк?Flushed
Очаквах повече от Чефо на пъзела
И аз. Много ошашкан беше.
а защо сте очаквали повече от Чефо на това? Rolling Eyes

И аз очаквах повече от него, защото мисля, че се е подготвял сериозно /каза дори, че е гладувал за проба/, пък и в началото се справяше доста по-добре. Но може би и на него климатът там се отразява повече...

Мислех, че ще има по-голяма разлика в резултатите между професионалните спортисти и останалите участници, а не е съвсем така. Аз пък не мога да си обясня това.

# 67
  • Буркина Фасо
Само на мен ли ми се струва, че са изкъпани, косите им изглеждат доста по-чисти от предишния път.
абе зад ефир всичко си протича нормално. Smiley

# 68
Татяна седейки би Елина. Само аз ли я виждам тромава, бавна и неадекватна в игрите. Такова падане при въжетата, та тя е най-тежката от жените в сините, направо съсипа Цецо. Сега пък докато събере топките...това момиче не знам щом Татяна е по-бърза от нея...не е за тук и това е.
Мария  и тя е носят ме мамо...направо сините да ги ожалиш с тези жени. Първото момиче-русото, къдравото не знам защо изгониха, беше добра. Новата и нея не харесвам нещо и изобщо са бита карта сините((

# 69
Днес не им е ден на Елина и Чефо.

Снежана направо ги размаза.

# 70
  • Разпиляна във въображението
Да, голяма издънка бе Елина. Трябва да я номинират. Много ме е яд за воините.

# 71
  • София
Просто са по-силни известните, това е. Чисто физически превъзхождат сините.
Интересна игра, наистина има градация и стават все по-раздвижени. А съоръженията са толкова мащабни и зрелищни, много приятно.

# 72
Благо колкото повече почернява, зъбите толкова повече светват. Георги не спира да се кръсти, а Татяна да пее, циркът е пълен.

# 73
  • Другата България
Благо и Татяна действат като едно....ами, как да действат?
Те си имат синхрон още от преди време...

Цецо и Елина - никакъв синхрон.
Носят ме мамо, влачат ме....разочаровах се.
Чефо не ме разочарова - аз просто нищо не очаквам от него.

# 74
Що ги не пуснат да плуват в океана, да са не удават ли.

Общи условия

Активация на акаунт