🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 705
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ние нищо не виждаме от въпросното подигравателно отношение от страна на Данаил към останалите. Струва ми се, че "Войните" се самонавиват, дори при монтажа не успяха са приложат кадри, към това, за което говореха.

# 301
Божана шеф била. Преди няколко години я махнаха от морски комплекс, . Мнението беше - едно е да готвиш една чиния в Мастършеф, друго да въртиш ресторант.

# 302
За СТАЯта, нарочно върнах записа и я има думата, да. Супер наблюдателни сте, респект!
За да няма жестове, спокойно по нещо тип Манта, чувал с дупка за главата може да се слага и няма да има дертове Wink Кой несъзнателно, кой доста съзнателно си прави жестове, а уж не трябва.

Тино страхотно се представи.
За този род думи, като гледам на чужд език, ако се кажат не е проблем, та защо не се усещат така да го правят ;!

Дано Мичето си ходи, че не се издържа за гледане.

# 303
И аз харесвам Дани. Него направо го смачкаха при червените. Не се прави така, а уж били широко скроени, надули се кат пуяци там. Та сега се сетих, дали забелязахте как Благо стоеше сам, като падишах под сянката на палмовите листа. На пясъка на сянка Божка се разхлаждаше. Сините нямаха май такъв късмет да им разположат отбора и изчакват битката. Бе изобщо ей-такива дребни неща правят впечатление и си личи пристрастието към червените, нали известни.
Не знаех, че Едис е на 21 г. Или не съм видяла добре. Снежата е за снайперист. Изключително точно око има. Георги започна да ми харесва. Може да е малко простоват, ама поне е сърцат, няма злоба в него. Благо обаче...вип персона се изживява, не е стратег, не знам колко добър футболист и имал точен поглед и дрън-дрън, та и мисъл имал. Показен и лустросан. В един от предишните епизоди, още Буков беше в болница , помъкнал един дървен кръст с надпис ли имаше и направо изтръпнах тогава, такива дето на ...слагат. И аз съм уж вярваща, ама ..наистина е показен. За децата и жената мислел, ама това било игра, та..голяма работа загубата. Двуличие. Но кат Марчето Левскиева няма втора просто, чудо, чудо е това Марче))
Светльо все повече ми харесва. Стискам му палци. Павката и той почна да ми изпъква и да го харесвам. Ермина ми е дете, което се мъчи да не разочарова близките си и получи хубава оценка, много е млада и личи, не знам каква националистка е, ама май единствена няма татуировка, нещо не ми се връзва, видях иначе снимките. Елина също някаква драма преживяла, на дъното била, не знам, но ми е хлъзгава много. Не я харесвам.
От сините харесвам вече Светльо, Павката, Тино и Цецо донякъде.
От червените - Булкин, Дани и донякъде Снежна.
Гери голяма ревла, то ..лабилна психика много има.
Като тегля чертата сега се замислих, че имам повече фаворити сред сините.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 22:51 от Анонимен

# 304
Харесвам Тино!

# 305
Мария е Sim card queen 🤣🤣🤣

# 306
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е не, Мима пак мина метър и се спаси, язък.

# 307
Александра отлита!Е,не!

# 308
Не може да бъде(( Александра напуска((
От трите тя най-много ми харесваше.
Еххх Марче, Марче...то втора Мани таз. Няма гонене и ще потопи цялото племе((
Жалко((

# 309
Оооо,няма да има смси!С дуели ще са елиминациите!
И брашнооооо ще дават!

# 310
Разкараха смс- сите!
Юхууу!
Не мога да повярвам.

# 311
  • София
Опа! Слушат ни бе!
Марчето е чао в този случай 😉

# 312
  • София
Май в движение се мислят тези правила. Няма да има повече sms-и, номинираните ще се дуелират. Минаваме на формулата на "Игри на волята". Bowtie

# 313
А от следващата седмица ще водят Димо и Ралица 🤣🤣🤣

# 314
О, не! Тъкмо му свикнах на Ваня.
С онези двамата също ми отне не малко време да свикна, особено с Ралица Joy

Общи условия

Активация на акаунт